| Brbljaonica | |
|
+20ultraviolet. Pixie Cissdorie Blackrose Demetria D. Andrei Dimitrijev Magenta. Pixie simbellmyne Lily Doria Mist Nicole Sawyer Beatrice N. Bell Evan Riddle Amy Nettles Claire Lianne Thomas Nora Sophie Clarkson Arien Edith Wyman Lana Tarja Turunen Scarlett Speer 24 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Lana
Broj postova : 670 Age : 32 Lokacija : Na ringišpilu Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Brbljaonica ned kol 17, 2008 5:34 pm | |
| - Scarlett Speer je napisao/la:
- OK
A i meni isto, tako na engleskom.
Sad sam se sjetila vremena kad sam se pripremala za županijsko natjecanje iz engleskog, pa me nastavnica izvlačila s normalne nastave svaki dan, da vježbam...i tak sam doslovno cijele dane na engleskom šprehala, pa kad bih došla kući bih isto nastavila, pa me cijela familija čudno gledala. Jer nekad bih zablokirala, pa sam se morala podsjećati kak se nešt zove na hrvatskom.
A meni bi bilo najdraže pisati postove na engleskom, ali to zahtjeva puno, puno više razmišljanja, a i bilo bi super samo za dijaloge. Opisi su mi okej i na hrvatskom. Hihi, :lol: . Zanimljivo. To mi se još nije desilo, ja samo ponekad pričam miješano hrvatski, engleski, njemački. | |
|
| |
Scarlett Speer
Broj postova : 297 Age : 31 Lokacija : Somewhere between imagination and reality (: Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Brbljaonica ned kol 17, 2008 5:41 pm | |
| Heheh...frendica i ja smo jednom na njemačkom cijeli sad pričale njemački, ali doslovno...i onda su svi poludjeli, jer smo radili grupni rad, i zaprijetili su nam smrću ako ne zašutimo | |
|
| |
Lana
Broj postova : 670 Age : 32 Lokacija : Na ringišpilu Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Brbljaonica ned kol 17, 2008 5:43 pm | |
| | |
|
| |
Scarlett Speer
Broj postova : 297 Age : 31 Lokacija : Somewhere between imagination and reality (: Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Brbljaonica ned kol 17, 2008 5:45 pm | |
| - Laiane Ava Nugent je napisao/la:
- Scarlett Speer je napisao/la:
- Heheh...frendica i ja smo jednom na njemačkom cijeli sad pričale njemački, ali doslovno...i onda su svi poludjeli, jer smo radili grupni rad, i zaprijetili su nam smrću ako ne zašutimo
Al' ja ne volim baš njemački. Više preferiram engleski. Ja volim oba *sliježe ramenima* Jer njemački znam otkad znam za sebe, a engleski sam počela učiti u školi. Mi smo dvojezična obitelj. Mama je iz Austrije, tata iz Njemačke, pa svi šprehaju | |
|
| |
Lana
| Naslov: Re: Brbljaonica ned kol 17, 2008 5:49 pm | |
| | |
|
| |
Scarlett Speer
| Naslov: Re: Brbljaonica ned kol 17, 2008 5:53 pm | |
| | |
|
| |
Lana
| Naslov: Re: Brbljaonica ned kol 17, 2008 5:58 pm | |
| Ja mogu samo jedan izborni, a to sam uzela njemački.
Ti si jezičnu upisala, jelda? | |
|
| |
Scarlett Speer
| Naslov: Re: Brbljaonica ned kol 17, 2008 5:59 pm | |
| Da A to sam mogla birati...pa sam uzela fiziku dvogodišnju, i onda umjesto toga dobila talijanski druge dvije godine. | |
|
| |
Lana
| Naslov: Re: Brbljaonica ned kol 17, 2008 6:01 pm | |
| A jel postoji kod vas ono jednojezični i dvojezični program? | |
|
| |
Scarlett Speer
| Naslov: Re: Brbljaonica ned kol 17, 2008 6:03 pm | |
- A jel postoji kod vas ono jednojezični i dvojezični program?
Da Ja imam to. Povijest i geografiju ću imati kao, citiram tog profesora, "na hrtvatskom, uz njemački jezik." u biti, povijest i zemljopis ću imati na hrvatskom, ali će se pisati eseji na njemačkom, raditi projekti na njemačkom i to. | |
|
| |
Lana
| Naslov: Re: Brbljaonica ned kol 17, 2008 6:05 pm | |
| - Scarlett Speer je napisao/la:
- Laiane Ava Nugent je napisao/la:
- A jel postoji kod vas ono jednojezični i dvojezični program?
Da Ja imam to. Povijest i geografiju ću imati kao, citiram tog profesora, "na hrtvatskom, uz njemački jezik." u biti, povijest i zemljopis ću imati na hrvatskom, ali će se pisati eseji na njemačkom, raditi projekti na njemačkom i to. A kasnije ja mislim dobivaš i fiziku i psihologiju na njemačkom, nisam ziher. Bar je tak kod nas. Se kod vas plača dvojezični program? | |
|
| |
Scarlett Speer
| Naslov: Re: Brbljaonica ned kol 17, 2008 6:05 pm | |
| Da. Valjda sto kuna mjesečno. | |
|
| |
Claire
Broj postova : 606 Age : 31 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Brbljaonica ned kol 17, 2008 6:53 pm | |
| Kod nas nema tog dvojezičnog programa. Ja engleski učim od devete godine. Od jedanaeste do trinaeste sam učila francuski i sad godinu dana već učim njemački. Želja mi je naučiti španjolski kojeg mogu razumijeti, ali ne znam govoriti. | |
|
| |
Lana
| Naslov: Re: Brbljaonica ned kol 17, 2008 7:01 pm | |
| To ti je samo u jezičnoj gimnaziji, ne općoj. | |
|
| |
Claire
| Naslov: Re: Brbljaonica ned kol 17, 2008 7:14 pm | |
| Znam da je, ali i u jezičnoj kod nas nemaju mogućnost za takav program. | |
|
| |
Nora Sophie Clarkson
Broj postova : 123 Age : 31 Lokacija : Ispod zvijezda i mjeseca Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Brbljaonica ned kol 17, 2008 7:25 pm | |
| Ja kad pričam poprilično često izmiješam hrvatski, engleski i njemački. Engleski učim od prvog razreda i mogu reći da ga obožavam i velika mi je želja jednog dana studirati jezike. Njemački učim od četvrtog razreda i kao jezik mi nije naročito drag prvenstveno zato što ga neznam toliko dobro jer sam imala katastrofalnu nastavnicu njemačkog. A Španjolski i talijanski bi voljela naučiti. Španjolski razumijem zato što sam kao mala gledala i previše sapunica, ali ga neznam pričati, a s talijanskim isto tako. | |
|
| |
Scarlett Speer
| Naslov: Re: Brbljaonica ned kol 17, 2008 7:39 pm | |
| - Rebecca Iulia Grey je napisao/la:
- Znam da je, ali i u jezičnoj kod nas nemaju mogućnost za takav program.
Da. To ima samo u Zagrebu, Osijeku, Puli i još negdje. | |
|
| |
Lana
| Naslov: Re: Brbljaonica ned kol 17, 2008 7:39 pm | |
| - Nora Sophie Clarkson je napisao/la:
- Ja kad pričam poprilično često izmiješam hrvatski, engleski i njemački. Engleski učim od prvog razreda i mogu reći da ga obožavam i velika mi je želja jednog dana studirati jezike. Njemački učim od četvrtog razreda i kao jezik mi nije naročito drag prvenstveno zato što ga neznam toliko dobro jer sam imala katastrofalnu nastavnicu njemačkog. A Španjolski i talijanski bi voljela naučiti. Španjolski razumijem zato što sam kao mala gledala i previše sapunica, ali ga neznam pričati, a s talijanskim isto tako.
Meni njemački lijepo ne zvuči, zato ga ne volim. | |
|
| |
Edith Wyman
Broj postova : 280 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Brbljaonica ned kol 17, 2008 8:49 pm | |
- Nora Sophie Clarkson je napisao/la:
- Ja kad pričam poprilično često izmiješam hrvatski, engleski i njemački. Engleski učim od prvog razreda i mogu reći da ga obožavam i velika mi je želja jednog dana studirati jezike. Njemački učim od četvrtog razreda i kao jezik mi nije naročito drag prvenstveno zato što ga neznam toliko dobro jer sam imala katastrofalnu nastavnicu njemačkog. A Španjolski i talijanski bi voljela naučiti. Španjolski razumijem zato što sam kao mala gledala i previše sapunica, ali ga neznam pričati, a s talijanskim isto tako.
Meni njemački lijepo ne zvuči, zato ga ne volim. Ja sam njemački zamrzila zbog nastavnice. Dobro, nije da ga mrzim - ali odbojan mi je. A voljela bih naučiti Francuski. To mi je baš lijep jezik. | |
|
| |
Lana
| Naslov: Re: Brbljaonica ned kol 17, 2008 8:55 pm | |
| - Noah Songein je napisao/la:
- Laiane Ava Nugent je napisao/la:
- Nora Sophie Clarkson je napisao/la:
Meni njemački lijepo ne zvuči, zato ga ne volim. Ja sam njemački zamrzila zbog nastavnice. Dobro, nije da ga mrzim - ali odbojan mi je.
A voljela bih naučiti Francuski. To mi je baš lijep jezik. Francuski mi je fora, ali čini mi se težak. Btw, ja znam na francuskom reći puši mi ku***. | |
|
| |
Amy Nettles
Broj postova : 132 Age : 32 Lokacija : Nigdjezemska Registration date : 17.08.2008
| |
| |
Claire
| Naslov: Re: Brbljaonica ned kol 17, 2008 9:04 pm | |
| Francuski nije težak, dosta toga ide po nekoj šabloni. Istina da je u početku malo teže čitati jer stalno moraš imati na pameti da ne čitaš zadnje slovo, al navikneš se s vremenom. | |
|
| |
Lana
| Naslov: Re: Brbljaonica ned kol 17, 2008 9:09 pm | |
| - Amy Nettles je napisao/la:
- Kako se kaže?
Skero mi kaso (nemam pojma kako se piše). Kad sam saznala kako se kaže, samo sam hodala naokolo i govorila ljudima Bonžu, debilu, skero mi kaso. Al' nisam ziher jel to istina, jer to mi je rekla jedna cura. | |
|
| |
Lana
| Naslov: Re: Brbljaonica pon kol 18, 2008 1:32 pm | |
| Amy, jeste smijeli na Maidene unositi fotoaparate i mobitele? | |
|
| |
Amy Nettles
Broj postova : 132 Age : 32 Lokacija : Nigdjezemska Registration date : 17.08.2008
| Naslov: Re: Brbljaonica pon kol 18, 2008 1:33 pm | |
| Aha. Na ulaznici je pisalo da se ne smije i da će uzeti fotoaparate na ulazu, ali nisu. Ali nismo smjeli unositi vodu i hranu ( ), ne znam zbog čega. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Brbljaonica | |
| |
|
| |
| Brbljaonica | |
|