Golden generation.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

I opet smo tu.

Početna stranicaLatest imagesPretraľnikRegistracijaLogin

Brbljaonica

Go down 
+20
ultraviolet.
Pixie Cissdorie Blackrose
Demetria D.
Andrei Dimitrijev
Magenta.
Pixie
simbellmyne
Lily Doria Mist
Nicole Sawyer
Beatrice N. Bell
Evan Riddle
Amy Nettles
Claire
Lianne Thomas
Nora Sophie Clarkson
Arien
Edith Wyman
Lana
Tarja Turunen
Scarlett Speer
24 posters
Go to page : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 33  Next
Autor/icaPoruka
Scarlett Speer

Scarlett Speer

Broj postova : 297
Registration date : 15.08.2008

Brbljaonica - Page 6 Empty
PostajNaslov: Re: Brbljaonica   Brbljaonica - Page 6 Emptysub kol 16, 2008 5:50 pm

Laiane Ava Nugent je napisao/la:
Ni ja nisam probala od višnje, ali od čokolade obožavam. Brbljaonica - Page 6 421616 Sjećam se jednom za Novu da nam se bio smrznuo i onda su ga dečki odložili nekamo da se otopi, a poslije zaboravili na njega, pa smo ga frendica i ja zgrabile samo za sebe. :lol:

Ja sam tako za ovu Novu godinu s jednim frendom. Zaključali smo se u wc i pili liker. Pa su svi ostali prisutni mislili da radimo nešto drugo.
[Vrh] Go down
http://marinela93.deviantart.com
Claire

Claire

Broj postova : 606

PostajNaslov: Re: Brbljaonica   Brbljaonica - Page 6 Emptysub kol 16, 2008 6:22 pm

Scarlett Speer je napisao/la:
Ni ja nisam probala od višnje, ali od čokolade obožavam. Brbljaonica - Page 6 421616 Sjećam se jednom za Novu da nam se bio smrznuo i onda su ga dečki odložili nekamo da se otopi, a poslije zaboravili na njega, pa smo ga frendica i ja zgrabile samo za sebe. :lol:

Ja sam tako za ovu Novu godinu s jednim frendom. Zaključali smo se u wc i pili liker. Pa su svi ostali prisutni mislili da radimo nešto drugo.

Brbljaonica - Page 6 492178 Brbljaonica - Page 6 492178 Brbljaonica - Page 6 492178
Mi , cure smo naš čokoladni liker na dočeku nove godine morale dijeliti s još jednim frendom. Ipak nakraju je on pripao nama pošto je ovaj bio pijan već u osam navečer tak da mu je bilo svejedno kaj pije. Brbljaonica - Page 6 421616
[Vrh] Go down
http://purple-rain.blog.hr
Scarlett Speer

Scarlett Speer

PostajNaslov: Re: Brbljaonica   Brbljaonica - Page 6 Emptysub kol 16, 2008 6:59 pm

Rebecca Iulia Grey je napisao/la:

Brbljaonica - Page 6 492178 Brbljaonica - Page 6 492178 Brbljaonica - Page 6 492178
Mi , cure smo naš čokoladni liker na dočeku nove godine morale dijeliti s još jednim frendom. Ipak nakraju je on pripao nama pošto je ovaj bio pijan već u osam navečer tak da mu je bilo svejedno kaj pije. Brbljaonica - Page 6 421616

Heheh...nama su lupali po vratima i derali se kaj radimo. Pa su nas odlučili pustit na miru, al su nam pljeskali i čestitali kad smo izašli van. Suspect
[Vrh] Go down
Lianne Thomas

Lianne Thomas

Broj postova : 493

PostajNaslov: Re: Brbljaonica   Brbljaonica - Page 6 Emptysub kol 16, 2008 7:11 pm

Brbljaonica - Page 6 492178
[Vrh] Go down
Lana

Lana

Broj postova : 670

PostajNaslov: Re: Brbljaonica   Brbljaonica - Page 6 Emptysub kol 16, 2008 7:29 pm

Alexis, hoćeš biti sretna kad ti kažem da sam napisala već dvije stranice posta. Čak. Razz
[Vrh] Go down
Lianne Thomas

Lianne Thomas

PostajNaslov: Re: Brbljaonica   Brbljaonica - Page 6 Emptyned kol 17, 2008 12:33 am

Lana, budem sutra pročitala. Inače, moja priča nije ni n od nove, dok imam neke izmene. Postoji oko godinu dana.
[Vrh] Go down
Lana

Lana

PostajNaslov: Re: Brbljaonica   Brbljaonica - Page 6 Emptyned kol 17, 2008 1:14 am

Nancy Hallow Deadhmort je napisao/la:
Lana, budem sutra pročitala. Inače, moja priča nije ni n od nove, dok imam neke izmene. Postoji oko godinu dana.

Ali pišeš je iznova, šta ne?
[Vrh] Go down
Lianne Thomas

Lianne Thomas

PostajNaslov: Re: Brbljaonica   Brbljaonica - Page 6 Emptyned kol 17, 2008 8:18 am

Mmmm... ne baš. Samo sam je izmenila, ali opet se moraju znati starije činjenice. Sve ti objasnim u komentaru, kad ti budem komentirala post. ;)
[Vrh] Go down
Scarlett Speer

Scarlett Speer

PostajNaslov: Re: Brbljaonica   Brbljaonica - Page 6 Emptyned kol 17, 2008 12:42 pm

Ja sam sinoć (ilitiga jutros) nešto razmišljala o pisanju. Tj. nisam mogla spavat jer sam u glavi razrađivala radnju. I vjerujem da će od ovoga biti nešto.
[Vrh] Go down
Lana

Lana

PostajNaslov: Re: Brbljaonica   Brbljaonica - Page 6 Emptyned kol 17, 2008 12:58 pm

Al' nemoj onda opet odustat! *maše kuhačom*
[Vrh] Go down
Scarlett Speer

Scarlett Speer

PostajNaslov: Re: Brbljaonica   Brbljaonica - Page 6 Emptyned kol 17, 2008 1:00 pm

Neću. Previše sam spavanja žrtvovala da bih odustala.
Al neće biti hpff. Ne mogu pisati hpff. Ne znam zašto...ne ide mi.
[Vrh] Go down
Lana

Lana

PostajNaslov: Re: Brbljaonica   Brbljaonica - Page 6 Emptyned kol 17, 2008 3:55 pm

E, vidiš, a meni je lakše pisati HPFF nego normalnu teen priču ili nešto drugo.

Kada otvaraš blog? Smile
[Vrh] Go down
Scarlett Speer

Scarlett Speer

PostajNaslov: Re: Brbljaonica   Brbljaonica - Page 6 Emptyned kol 17, 2008 3:58 pm

Ovih dana. Prevladala sam blokadu. Ne mogu opisati koliko sam zbog toga sretna, jer trajala je mjesecima. Brbljaonica - Page 6 924448

Počela sam praviti slike za boxeve i pisati post, tako da, možda čak sutra i otvorim blog.

A bit će...a recimo fantasy priča. Iako ne čista fantastika Very Happy
[Vrh] Go down
Lana

Lana

PostajNaslov: Re: Brbljaonica   Brbljaonica - Page 6 Emptyned kol 17, 2008 4:04 pm

Ja sam često imala blokadu, i onda sam bezbroj puta zatvarala blog jer mi je sve počelo ići na živce. I bilo bi lako par tjedana, čak i mjeseci, ali bi mi opet sve to počelo nedostajati.

Samo se nadam da mi se sada neće desiti isto.

Jedva čekam da otvoriš blog. Smile
[Vrh] Go down
Scarlett Speer

Scarlett Speer

PostajNaslov: Re: Brbljaonica   Brbljaonica - Page 6 Emptyned kol 17, 2008 4:14 pm

Ma, ja bih otvarala priče. I napisala bih super početak...ali nikad nisam mogla nastaviti, ne znam zašto.
Ali tada nikad nisam imala neku ideju...glavnu nit oko koje bi priča išla.

Sad imam.
Tj. dio uvoda i lika sam osmislila negdje u drugom, trećem mjesecu, ali nisam znala što dalje. I sinoć me neka inspiracija pukla, pa sam skoro cijelu noć smišljala radnju, nisam uopće mogla spavati, u strahu da ne zaboravim što sam smislila Brbljaonica - Page 6 492178
[Vrh] Go down
Lana

Lana

PostajNaslov: Re: Brbljaonica   Brbljaonica - Page 6 Emptyned kol 17, 2008 4:19 pm

Glavno da si ti nešto smislila. Smile I da nisi zaboravila šta si smislila. Brbljaonica - Page 6 421616

Ja, na primjer, nemam uopće smišljenu radnju za svoju priču. Ja sve što napišem, smislim kada krenem pisati post. Nekad smislim i prije, ali većinom ne. I nemam sad neku ideju da će se nešto posebno dogoditi... Vjerojatno zato nijedna moja priča ni ne potraje.
[Vrh] Go down
Scarlett Speer

Scarlett Speer

PostajNaslov: Re: Brbljaonica   Brbljaonica - Page 6 Emptyned kol 17, 2008 4:23 pm

A moja kao potraje? Brbljaonica - Page 6 421616

Nisam ni ja imala ideju o priči kad sam pisala hpff. Al ovako moram...inače ne znam kako bih išta napisala. Jučer sam se uhvatila kako smišljam rečenice u glavi, potpuno nesvjesno Very Happy
[Vrh] Go down
Lana

Lana

PostajNaslov: Re: Brbljaonica   Brbljaonica - Page 6 Emptyned kol 17, 2008 4:25 pm

To si zapiši, inače ćeš zaboraviti. Brbljaonica - Page 6 421616 Ja pišem post i već smislim neku rečenicu i onda sam sva sretna, a kad dođem do tog dijela gdje bi ta rečenica trebala biti, više se ne sjećam. :lol:
[Vrh] Go down
Nora Sophie Clarkson

Nora Sophie Clarkson

Broj postova : 123

PostajNaslov: Re: Brbljaonica   Brbljaonica - Page 6 Emptyned kol 17, 2008 4:36 pm

Ja, na primjer, nemam uopće smišljenu radnju za svoju priču. Ja sve što napišem, smislim kada krenem pisati post. Nekad smislim i prije, ali većinom ne. I nemam sad neku ideju da će se nešto posebno dogoditi... Vjerojatno zato nijedna moja priča ni ne potraje.

Potpis. Smile
[Vrh] Go down
http://dreamingoutloud.blog.hr/
Scarlett Speer

Scarlett Speer

PostajNaslov: Re: Brbljaonica   Brbljaonica - Page 6 Emptyned kol 17, 2008 4:37 pm

To si zapiši, inače ćeš zaboraviti. Brbljaonica - Page 6 421616 Ja pišem post i već smislim neku rečenicu i onda sam sva sretna, a kad dođem do tog dijela gdje bi ta rečenica trebala biti, više se ne sjećam. :lol:

Tako i ja Brbljaonica - Page 6 421616
Ili smišljam opise. Mislim, jučer sam znala kako ću opisati nečiju kosu Brbljaonica - Page 6 262759
Al vidiš, nikad nisam imala problema s opisivanjem, pošto i sama patim za opisima, ali imam(imala) sam problem s dijalozima. Al baš strašno. Ne mogu predočiti nečiji izravni govor da izgleda 'onako kako bi trebalo'.
[Vrh] Go down
Lana

Lana

PostajNaslov: Re: Brbljaonica   Brbljaonica - Page 6 Emptyned kol 17, 2008 4:39 pm

Ili smišljam opise. Mislim, jučer sam znala kako ću opisati nečiju kosu Brbljaonica - Page 6 262759
Al vidiš, nikad nisam imala problema s opisivanjem, pošto i sama patim za opisima, ali imam(imala) sam problem s dijalozima. Al baš strašno. Ne mogu predočiti nečiji izravni govor da izgleda 'onako kako bi trebalo'.

Ma ja ti imam problema sa svim tim, i opisima i dijalozima. Nema šanse da ja budem zadovoljna time kako sam napisala.
[Vrh] Go down
Scarlett Speer

Scarlett Speer

PostajNaslov: Re: Brbljaonica   Brbljaonica - Page 6 Emptyned kol 17, 2008 4:40 pm

Ma ja ti imam problema sa svim tim, i opisima i dijalozima. Nema šanse da ja budem zadovoljna time kako sam napisala.

I ja sam rijetko kad zadovoljna, ali na dijaloge, sorry na izrazu, popizdim. Ali baš jako...ne znam, onako kako ja to napišem mi se ne čini realno. Zato što ja to nekako sve na engleskom podsvjesno zamišljam, i kad to prenosim na papir, na hrvatskom, bude mi čudno.
[Vrh] Go down
Lana

Lana

PostajNaslov: Re: Brbljaonica   Brbljaonica - Page 6 Emptyned kol 17, 2008 4:45 pm

Meni uvijek sve na engleskom zvuči realnije.

Npr. kada si zamislim da netko nekome kaže "Volim te", to mi zvuči nekako bezveze, dok mi "I love you" zvuči nekako ljepše i iskrenije. Znam da je primjer glup, ali nisam se sada mogla sjetiti ničeg drugog.

I ne moraš se ispričavati za psovanje. Smile
[Vrh] Go down
Scarlett Speer

Scarlett Speer

PostajNaslov: Re: Brbljaonica   Brbljaonica - Page 6 Emptyned kol 17, 2008 4:53 pm

OK Brbljaonica - Page 6 421616

A i meni isto, tako na engleskom.

Sad sam se sjetila vremena kad sam se pripremala za županijsko natjecanje iz engleskog, pa me nastavnica izvlačila s normalne nastave svaki dan, da vježbam...i tak sam doslovno cijele dane na engleskom šprehala, pa kad bih došla kući bih isto nastavila, pa me cijela familija čudno gledala. Jer nekad bih zablokirala, pa sam se morala podsjećati kak se nešt zove na hrvatskom. Embarassed

A meni bi bilo najdraže pisati postove na engleskom, ali to zahtjeva puno, puno više razmišljanja, a i bilo bi super samo za dijaloge. Opisi su mi okej i na hrvatskom.
[Vrh] Go down
Nora Sophie Clarkson

Nora Sophie Clarkson

Broj postova : 123

PostajNaslov: Re: Brbljaonica   Brbljaonica - Page 6 Emptyned kol 17, 2008 5:26 pm

A meni bi bilo najdraže pisati postove na engleskom, ali to zahtjeva puno, puno više razmišljanja, a i bilo bi super samo za dijaloge. Opisi su mi okej i na hrvatskom.

Upravo tako. Meni općenito sve ljepše zvuči na engleskom.
[Vrh] Go down
http://dreamingoutloud.blog.hr/
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Brbljaonica   Brbljaonica - Page 6 Empty

[Vrh] Go down

Brbljaonica
[Vrh] 
Stranica 6 / 33.Go to page : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 33  Next
 Similar topics
-
» Brbljaonica