| Groznica subotnje večeri | |
|
+13Loona Smith Lily Doria Mist Evan Riddle Beatrice N. Bell Magenta. Claire Amy Nettles Scarlett Speer Nora Sophie Clarkson Lianne Thomas Arien Tarja Turunen Lana 17 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Scarlett Speer
Broj postova : 297 Age : 31 Lokacija : Somewhere between imagination and reality (: Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri sri kol 20, 2008 7:04 pm | |
| | |
|
| |
Magenta. seks koji hoda.
Broj postova : 946 Age : 31 Lokacija : U tvom ormaru, sa sačmaricom. Registration date : 17.08.2008
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri sri kol 20, 2008 9:46 pm | |
| ma naš grad je zakon. muahaha kako će mi tea sad zavidjeti, ta voli irsku više od sebe. živijo osijek i osječka ljetna noć! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri sri kol 20, 2008 9:47 pm | |
| |
|
| |
Magenta. seks koji hoda.
Broj postova : 946 Age : 31 Lokacija : U tvom ormaru, sa sačmaricom. Registration date : 17.08.2008
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri sri kol 20, 2008 9:49 pm | |
| pa, alexis, srce, rekla si da ćeš doći u osijek. evo ti savršene prilike. još kad rundek bude svirao tu negdje u blizini u skoroj budućnosti, pa mislim da ću srčani dobit. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri sri kol 20, 2008 9:51 pm | |
| Već sam pitala svoje. Ne žele me pustiti da dođem -.- |
|
| |
Magenta. seks koji hoda.
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri sri kol 20, 2008 9:51 pm | |
| | |
|
| |
Claire
Broj postova : 606 Age : 31 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri sri kol 20, 2008 9:55 pm | |
| Ne kužim kolka toga oko jednog koncerta. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri sri kol 20, 2008 9:56 pm | |
| - Rebecca Iulia Grey je napisao/la:
- Ne kužim kolka toga oko jednog koncerta.
Jednog koncerta?! Pa to je Hladno Pivo! /nemoj da te gody čuje/ |
|
| |
Claire
Broj postova : 606 Age : 31 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri sri kol 20, 2008 9:59 pm | |
| Draga moja Hladno pivo ti je bilo u Koprivnici u Domu Mladih u petom mjesecu, ko ti kriv kaj nisi išla. | |
|
| |
Evan Riddle
Broj postova : 543 Lokacija : clouds Registration date : 19.08.2008
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri sri kol 20, 2008 10:00 pm | |
| Prije nekih par tjedana smo vidjeli nekog tipa iz Hladnog piva (ne slušam ih, pa ne znam) i moje frendice su ga zamolile za autogram. Usred večere. | |
|
| |
Magenta. seks koji hoda.
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri sri kol 20, 2008 10:29 pm | |
| ma meni je super što dolaze jer dođu svake prijestupne i kad dođu karte su 70 kuna. a ovako ih idem gledati besplatno. | |
|
| |
Beatrice N. Bell
Broj postova : 605 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri sri kol 20, 2008 11:33 pm | |
| - Evan Riddle je napisao/la:
- Prije nekih par tjedana smo vidjeli nekog tipa iz Hladnog piva (ne slušam ih, pa ne znam) i moje frendice su ga zamolile za autogram. Usred večere.
Moja prijateljica je išla trajektom s nečeg do Splita i vidla je Milu Kekina. Preklinjala sam ju da uzme autogram ali mi je poslije rekla[kad smo se vidle]da je bio s ženom i djetetom. Meni je totalno pretjerano nekog ometati kad se druži s nekim ili je s obitelji zbog autograma. Ljudi - ohladite! | |
|
| |
Scarlett Speer
Broj postova : 297 Age : 31 Lokacija : Somewhere between imagination and reality (: Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri čet kol 21, 2008 2:40 pm | |
| - Bailee Dee Hudges je napisao/la:
- ma meni je super što dolaze jer dođu svake prijestupne i kad dođu karte su 70 kuna. a ovako ih idem gledati besplatno.
Pa da, a i cijelo ljeto nije bilo nekih dobrih koncerata. Ako izuzmemo UFO, koji je završio taman kad je i škola završila. Al uskoro će biti i Osječki dani piva, što je super, jer će bit koncerti, i ja sad idem u školu u Tvrđu, tak da ću bit hepi ko malo dijete | |
|
| |
Magenta. seks koji hoda.
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri čet kol 21, 2008 4:09 pm | |
| - Scarlett Speer je napisao/la:
- Pa da, a i cijelo ljeto nije bilo nekih dobrih koncerata.
Ako izuzmemo UFO, koji je završio taman kad je i škola završila.
Al uskoro će biti i Osječki dani piva, što je super, jer će bit koncerti, i ja sad idem u školu u Tvrđu, tak da ću bit hepi ko malo dijete oke, ja idem u centar u školu, ali koga briga. na ufo-u mi glupi kum svirao, na danima piva će isto garant svirati sa svojim bendom, a prošle godine sam išla s njima kad su svirali kao predgrupa psihomodopopu i bilo je jebozovno. jedva čekam ove dane piva. | |
|
| |
Beatrice N. Bell
Broj postova : 605 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri čet kol 21, 2008 4:09 pm | |
| Otpali mi planovi za subotu... | |
|
| |
Magenta. seks koji hoda.
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri čet kol 21, 2008 4:12 pm | |
| meni još nisu. the hladno pivo na the trgu. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri čet kol 21, 2008 4:12 pm | |
| - Scarlett Speer je napisao/la:
- Bailee Dee Hudges je napisao/la:
- ma meni je super što dolaze jer dođu svake prijestupne i kad dođu karte su 70 kuna. a ovako ih idem gledati besplatno.
Pa da, a i cijelo ljeto nije bilo nekih dobrih koncerata.
Al uskoro će biti i Osječki dani piva, što je super, jer će bit koncerti, i ja sad idem u školu u Tvrđu, tak da ću bit hepi ko malo dijete Nešto sam čitala da će Dani piva ove godine biti s lijeve strane drave kraj katakombi. jer su se ljudi bunili ili nešto tako. a prošle godine bilo presuper bilo je točno kraj moje škole. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri čet kol 21, 2008 4:14 pm | |
| ouu večeras student. cant wait...hihih. iako znam da nitko ovdje ne zna sta je to. al veselite se zbog mene. U biti ja izlazim onako do tri, tri i pol četvrtkom u Uljanik na student (to je nest kao za studente. i Ne moes uc ako neas 16. ja se prošvercam nekako.xD) i subotom na Rock u uljaniku. inače nas dvadesetak se šeta gradom il negdje tapijarimo cijelu večer. Jer u ovom glupom gradu osim četvrtkom i subotom nema ništa. Ima Dali u Medulinu i Monvi u Rijeci al to je daleko i ne isplati se. I trras imat 18. a ja teško da mogu proći da imam 18. xD |
|
| |
Magenta. seks koji hoda.
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri čet kol 21, 2008 4:14 pm | |
| - Aya Hamville je napisao/la:
- Nešto sam čitala da će Dani piva ove godine biti s lijeve strane drave kraj katakombi.
jer su se ljudi bunili ili nešto tako. a prošle godine bilo presuper bilo je točno kraj moje škole. planirali jesu, ali čula sam da ništa od toga, da će biti na starom mjestu. | |
|
| |
Scarlett Speer
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri čet kol 21, 2008 4:16 pm | |
| - Bailee Dee Hudges je napisao/la:
- Scarlett Speer je napisao/la:
- Pa da, a i cijelo ljeto nije bilo nekih dobrih koncerata.
Al uskoro će biti i Osječki dani piva, što je super, jer će bit koncerti, i ja sad idem u školu u Tvrđu, tak da ću bit hepi ko malo dijete oke, ja idem u centar u školu, ali koga briga. na ufo-u mi glupi kum svirao, na danima piva će isto garant svirati sa svojim bendom, a prošle godine sam išla s njima kad su svirali kao predgrupa psihomodopopu i bilo je jebozovno.
jedva čekam ove dane piva. I ja Ja mislim da budu negdje u devetom mjesecu, i sad ću ja bit faca, kao prvi srednje Bilo je zakon i prošle godine A bio je Urban na ufo-u, al je nastupio u dva ujutro tek...jbmga I još je škola trajala. A baš sam htjela ić. | |
|
| |
Magenta. seks koji hoda.
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri čet kol 21, 2008 4:18 pm | |
| | |
|
| |
Scarlett Speer
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri čet kol 21, 2008 4:19 pm | |
| | |
|
| |
Magenta. seks koji hoda.
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri čet kol 21, 2008 4:20 pm | |
| to se ne zaboravlja. | |
|
| |
Scarlett Speer
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri čet kol 21, 2008 4:21 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri čet kol 21, 2008 4:22 pm | |
| meni bilo predobro kad je bila ta utakmica. prepredobro je bilo u areni. naravno. osim kad smo izgubili. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri | |
| |
|
| |
| Groznica subotnje večeri | |
|