| Groznica subotnje večeri | |
|
+13Loona Smith Lily Doria Mist Evan Riddle Beatrice N. Bell Magenta. Claire Amy Nettles Scarlett Speer Nora Sophie Clarkson Lianne Thomas Arien Tarja Turunen Lana 17 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Magenta. seks koji hoda.
Broj postova : 946 Age : 31 Lokacija : U tvom ormaru, sa sačmaricom. Registration date : 17.08.2008
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri čet kol 21, 2008 4:22 pm | |
| ma ja utakmicu nisam ni gledala. trpala se među dečke i tražila nekog dobrog. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri čet kol 21, 2008 4:22 pm | |
| S obzirom da ljudi s kojima se družim su dosta različiti, a neki se međusobno ni ne podnose, uglavnom se dogovorim s jednom grupicom njih i onda odem van. Recimo, jednu subotu izađem s emerima, drugu sa šminkerima, treću s punkerima, četvrtu s metalcima. I onda ovisno o tome s kim sam, odemo na mjesto gdje se inače okuplja ta vrsta ljudi. |
|
| |
Scarlett Speer
Broj postova : 297 Age : 31 Lokacija : Somewhere between imagination and reality (: Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri čet kol 21, 2008 4:23 pm | |
| - Bailee Dee Hudges je napisao/la:
- ma ja utakmicu nisam ni gledala. trpala se među dečke i tražila nekog dobrog.
Pa tak i mi Gdje si gledala utakmicu, tamo kod katakombi gdje je kao bio ufo, ili? | |
|
| |
Magenta. seks koji hoda.
Broj postova : 946 Age : 31 Lokacija : U tvom ormaru, sa sačmaricom. Registration date : 17.08.2008
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri čet kol 21, 2008 4:24 pm | |
| tamo, da. iako, mislim da se nisam ni zadržavala puno tamo. dečki. | |
|
| |
Scarlett Speer
Broj postova : 297 Age : 31 Lokacija : Somewhere between imagination and reality (: Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri čet kol 21, 2008 4:25 pm | |
| | |
|
| |
Magenta. seks koji hoda.
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri čet kol 21, 2008 4:26 pm | |
| ma to kako su sjedili, samo se nekom zavališ u krilo. | |
|
| |
Scarlett Speer
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri čet kol 21, 2008 4:28 pm | |
| | |
|
| |
Magenta. seks koji hoda.
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri čet kol 21, 2008 4:30 pm | |
| da je meni to napravio, ni izgled mu ne bi pomogao. osim da je brad pitt, onda ih razmislila. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri čet kol 21, 2008 4:31 pm | |
| hahaha pa skoro nitko u biti nije niti došao zbog utakmice. a ja se već naviknula da mi ljudi zalijevaju svašta i po robi i starkama. |
|
| |
Scarlett Speer
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri čet kol 21, 2008 4:32 pm | |
| | |
|
| |
Magenta. seks koji hoda.
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri čet kol 21, 2008 4:33 pm | |
| ma mene su zadnji dan osnovne zalili pivom pred školom. kao iz fore. razderala sam ih. | |
|
| |
Magenta. seks koji hoda.
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri čet kol 21, 2008 4:34 pm | |
| | |
|
| |
Scarlett Speer
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri čet kol 21, 2008 4:34 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri čet kol 21, 2008 4:35 pm | |
| ma meni je najgore kad mi unište robu jer ne mogu oprati to s čime me zaliju..=( |
|
| |
Scarlett Speer
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri čet kol 21, 2008 4:44 pm | |
| - Thora Davis je napisao/la:
- ma meni je najgore kad mi unište robu jer ne mogu oprati to s čime me zaliju..=(
Daa...meni su jednom prosipali onu votku od šumskog voće i sve mi ostalo crveno na majici | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri čet kol 21, 2008 4:49 pm | |
| ah. pričaj mi. imale smo ja i frendica majcu za pijenje. onako obukle bi to dok smo na kaštelu i onda kad bi išle u grad bi se rpesvukler . i bile bi rijtke ne zalivene.hahaha |
|
| |
Scarlett Speer
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri čet kol 21, 2008 4:52 pm | |
- ah. pričaj mi. imale smo ja i frendica majcu za pijenje. onako obukle bi to dok smo na kaštelu i onda kad bi išle u grad bi se rpesvukler . i bile bi rijtke ne zalivene.hahaha
Hahah, pametno ti je to Sad sam se sjetila zadnjeg dana škole kad me cijeli sad već bivši razred vidio s cigaretom...aa to je bilo strašno. Jer frendica i ja bi znala nekad zapalit ali skrivečki, naravno...i kad su nas vidjeli...jbt svi onak u šoku A čak nisam ni bila trijezna. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri čet kol 21, 2008 4:55 pm | |
| hahaha ja sam navodno popušila dvije cigare onako jednu u jednoj ruci drugu u drugoj i pričala cijelo vrijeme kako ne shvaćam šta je svima tako lijepo u tome. a sva ekipa me gleda ko da sam poludila. naravno. ne sjećam se toga.hahah |
|
| |
Scarlett Speer
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri čet kol 21, 2008 4:57 pm | |
| hahahah al ja stvarno ne pušim. i onako svima opisujem kako mi je gadno.hahahah |
|
| |
Scarlett Speer
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri čet kol 21, 2008 4:59 pm | |
- hahahah al ja stvarno ne pušim. i onako svima opisujem kako mi je gadno.hahahah
Ja ne pušim. Ja nekad zapalim. Al za prvi maj stvarno nisam znala šta radim...i bili tam neki stariji likovi što su išli u moju školu, i jedan živi blizu mene i onda sam ja tamo ošla sjest s njima (navodno) i tamo zaspala. E ne mogu vam opisat to buđenje. Groozno. Nemaš pojma gdje si uopće. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri čet kol 21, 2008 5:02 pm | |
| ja nikad ne spavam kad sam pijana. i uvijek znam što radim. naprimjer. znam da ću napraviti nešto loše ali baš me briga xD |
|
| |
Scarlett Speer
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri čet kol 21, 2008 5:04 pm | |
- ja nikad ne spavam kad sam pijana.
i uvijek znam što radim. naprimjer. znam da ću napraviti nešto loše ali baš me briga xD Pa da...al ja kao legla, naslonila se na jednog dečka. I odjednom ja neš osjetim i skontam da me dečko pokušava zažvalit i pogledam na mob, prošlo dva sata i skužim da sam zaspala...grozno. A ja kad sam pijana, sasvim jasno razmišljam, u glavi sam oke, al tijelo nemrem natjerat da funkcionira kak je hoću | |
|
| |
Lana
Broj postova : 670 Age : 32 Lokacija : Na ringišpilu Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri čet kol 21, 2008 5:06 pm | |
| Nije da se napijem ne znam kak često, ali ono... za neke veće tulume i to. I onda svima govorim da ih volim. A uopće ih ne volim. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri čet kol 21, 2008 5:07 pm | |
| ahahaha neke moje frendice non stop padaju ja nikad u životu se nisam srušila . moje tijelo sasvim ok. hahahaha al se mogu jako dobro praviti da ne mogu stajati.hahh |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Groznica subotnje večeri | |
| |
|
| |
| Groznica subotnje večeri | |
|