Golden generation.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

I opet smo tu.

Početna stranicaLatest imagesPretraľnikRegistracijaLogin

Groznica subotnje večeri

Go down 
+13
Loona Smith
Lily Doria Mist
Evan Riddle
Beatrice N. Bell
Magenta.
Claire
Amy Nettles
Scarlett Speer
Nora Sophie Clarkson
Lianne Thomas
Arien
Tarja Turunen
Lana
17 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Autor/icaPoruka
Magenta.
seks koji hoda.
Magenta.

Broj postova : 946
Registration date : 17.08.2008

Groznica subotnje večeri - Page 5 Empty
PostajNaslov: Re: Groznica subotnje večeri   Groznica subotnje večeri - Page 5 Emptyčet kol 21, 2008 4:22 pm

ma ja utakmicu nisam ni gledala. trpala se među dečke i tražila nekog dobrog. Groznica subotnje večeri - Page 5 924448
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Groznica subotnje večeri   Groznica subotnje večeri - Page 5 Emptyčet kol 21, 2008 4:22 pm

S obzirom da ljudi s kojima se družim su dosta različiti, a neki se međusobno ni ne podnose, uglavnom se dogovorim s jednom grupicom njih i onda odem van. Recimo, jednu subotu izađem s emerima, drugu sa šminkerima, treću s punkerima, četvrtu s metalcima. I onda ovisno o tome s kim sam, odemo na mjesto gdje se inače okuplja ta vrsta ljudi.
[Vrh] Go down
Scarlett Speer

Scarlett Speer

Broj postova : 297
Registration date : 15.08.2008

PostajNaslov: Re: Groznica subotnje večeri   Groznica subotnje večeri - Page 5 Emptyčet kol 21, 2008 4:23 pm

Bailee Dee Hudges je napisao/la:
ma ja utakmicu nisam ni gledala. trpala se među dečke i tražila nekog dobrog. Groznica subotnje večeri - Page 5 924448

Pa tak i mi Groznica subotnje večeri - Page 5 804870

Gdje si gledala utakmicu, tamo kod katakombi gdje je kao bio ufo, ili?
[Vrh] Go down
http://marinela93.deviantart.com
Magenta.
seks koji hoda.
Magenta.

PostajNaslov: Re: Groznica subotnje večeri   Groznica subotnje večeri - Page 5 Emptyčet kol 21, 2008 4:24 pm

tamo, da. Groznica subotnje večeri - Page 5 492178
iako, mislim da se nisam ni zadržavala puno tamo. dečki. Groznica subotnje večeri - Page 5 924448
[Vrh] Go down
Scarlett Speer

Scarlett Speer

PostajNaslov: Re: Groznica subotnje večeri   Groznica subotnje večeri - Page 5 Emptyčet kol 21, 2008 4:25 pm

tamo, da. Groznica subotnje večeri - Page 5 492178
iako, mislim da se nisam ni zadržavala puno tamo. dečki. Groznica subotnje večeri - Page 5 924448

I ja isto Groznica subotnje večeri - Page 5 924448

A bilo je super. Oni svi tamo lijepo posjedali i onda samo ideš i biraš kojeg ćeš Groznica subotnje večeri - Page 5 492178 Groznica subotnje večeri - Page 5 492178 Bio je divan izbor Groznica subotnje večeri - Page 5 208449
[Vrh] Go down
Magenta.
seks koji hoda.
Magenta.

PostajNaslov: Re: Groznica subotnje večeri   Groznica subotnje večeri - Page 5 Emptyčet kol 21, 2008 4:26 pm

ma to kako su sjedili, samo se nekom zavališ u krilo. Groznica subotnje večeri - Page 5 924448
[Vrh] Go down
Scarlett Speer

Scarlett Speer

PostajNaslov: Re: Groznica subotnje večeri   Groznica subotnje večeri - Page 5 Emptyčet kol 21, 2008 4:28 pm

ma to kako su sjedili, samo se nekom zavališ u krilo. Groznica subotnje večeri - Page 5 924448

Da, kao slučajno Groznica subotnje večeri - Page 5 492178 Groznica subotnje večeri - Page 5 208449 Groznica subotnje večeri - Page 5 492178

Neki dečko mi je po starkama prolio pivo Groznica subotnje večeri - Page 5 39864 Al bio je zgodan Groznica subotnje večeri - Page 5 924448
[Vrh] Go down
Magenta.
seks koji hoda.
Magenta.

PostajNaslov: Re: Groznica subotnje večeri   Groznica subotnje večeri - Page 5 Emptyčet kol 21, 2008 4:30 pm

da je meni to napravio, ni izgled mu ne bi pomogao. osim da je brad pitt, onda ih razmislila. Groznica subotnje večeri - Page 5 924448
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Groznica subotnje večeri   Groznica subotnje večeri - Page 5 Emptyčet kol 21, 2008 4:31 pm

hahaha pa skoro nitko u biti nije niti došao zbog utakmice.
a ja se već naviknula da mi ljudi zalijevaju svašta i po robi i starkama. Suspect
[Vrh] Go down
Scarlett Speer

Scarlett Speer

PostajNaslov: Re: Groznica subotnje večeri   Groznica subotnje večeri - Page 5 Emptyčet kol 21, 2008 4:32 pm

da je meni to napravio, ni izgled mu ne bi pomogao. osim da je brad pitt, onda ih razmislila. Groznica subotnje večeri - Page 5 924448

Groznica subotnje večeri - Page 5 492178
Da je Brad Pitt od mene bi dobil batina Groznica subotnje večeri - Page 5 804870

Ja pogledam sam u njega on se počne kao ispričavati i pogledam dolje, kad i on ima starke Groznica subotnje večeri - Page 5 208449
[Vrh] Go down
Magenta.
seks koji hoda.
Magenta.

PostajNaslov: Re: Groznica subotnje večeri   Groznica subotnje večeri - Page 5 Emptyčet kol 21, 2008 4:33 pm

ma mene su zadnji dan osnovne zalili pivom pred školom. kao iz fore. Groznica subotnje večeri - Page 5 50980 razderala sam ih. Groznica subotnje večeri - Page 5 804870
[Vrh] Go down
Magenta.
seks koji hoda.
Magenta.

PostajNaslov: Re: Groznica subotnje večeri   Groznica subotnje večeri - Page 5 Emptyčet kol 21, 2008 4:34 pm

Scarlett Speer je napisao/la:
Da je Brad Pitt od mene bi dobil batina Groznica subotnje večeri - Page 5 804870

Ja pogledam sam u njega on se počne kao ispričavati i pogledam dolje, kad i on ima starke Groznica subotnje večeri - Page 5 208449

ja bih mu dala batina u obliku spenkisanja, jer takva guza zaslužuje samo najbolje. Groznica subotnje večeri - Page 5 924448
[Vrh] Go down
Scarlett Speer

Scarlett Speer

PostajNaslov: Re: Groznica subotnje večeri   Groznica subotnje večeri - Page 5 Emptyčet kol 21, 2008 4:34 pm

ma mene su zadnji dan osnovne zalili pivom pred školom. kao iz fore. Groznica subotnje večeri - Page 5 50980 razderala sam ih. Groznica subotnje večeri - Page 5 804870

mene su za prvi maj...isto tam kod katakombi...al sam imala rezervnu majicu...fala bogu. Groznica subotnje večeri - Page 5 924448
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Groznica subotnje večeri   Groznica subotnje večeri - Page 5 Emptyčet kol 21, 2008 4:35 pm

ma meni je najgore kad mi unište robu jer ne mogu oprati to s čime me zaliju..=(
[Vrh] Go down
Scarlett Speer

Scarlett Speer

PostajNaslov: Re: Groznica subotnje večeri   Groznica subotnje večeri - Page 5 Emptyčet kol 21, 2008 4:44 pm

Thora Davis je napisao/la:
ma meni je najgore kad mi unište robu jer ne mogu oprati to s čime me zaliju..=(

Daa...meni su jednom prosipali onu votku od šumskog voće i sve mi ostalo crveno na majici Groznica subotnje večeri - Page 5 544704
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Groznica subotnje večeri   Groznica subotnje večeri - Page 5 Emptyčet kol 21, 2008 4:49 pm

ah. pričaj mi. imale smo ja i frendica majcu za pijenje. onako obukle bi to dok smo na kaštelu i onda kad bi išle u grad bi se rpesvukler . i bile bi rijtke ne zalivene.hahaha
[Vrh] Go down
Scarlett Speer

Scarlett Speer

PostajNaslov: Re: Groznica subotnje večeri   Groznica subotnje večeri - Page 5 Emptyčet kol 21, 2008 4:52 pm

ah. pričaj mi. imale smo ja i frendica majcu za pijenje. onako obukle bi to dok smo na kaštelu i onda kad bi išle u grad bi se rpesvukler . i bile bi rijtke ne zalivene.hahaha

Hahah, pametno ti je to Groznica subotnje večeri - Page 5 208449

Sad sam se sjetila zadnjeg dana škole kad me cijeli sad već bivši razred vidio s cigaretom...aa to je bilo strašno. Jer frendica i ja bi znala nekad zapalit ali skrivečki, naravno...i kad su nas vidjeli...jbt svi onak u šoku Groznica subotnje večeri - Page 5 492178 Groznica subotnje večeri - Page 5 492178
A čak nisam ni bila trijezna.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Groznica subotnje večeri   Groznica subotnje večeri - Page 5 Emptyčet kol 21, 2008 4:55 pm

hahaha ja sam navodno popušila dvije cigare onako jednu u jednoj ruci drugu u drugoj i pričala cijelo vrijeme kako ne shvaćam šta je svima tako lijepo u tome. a sva ekipa me gleda ko da sam poludila. naravno. ne sjećam se toga.hahah
[Vrh] Go down
Scarlett Speer

Scarlett Speer

PostajNaslov: Re: Groznica subotnje večeri   Groznica subotnje večeri - Page 5 Emptyčet kol 21, 2008 4:57 pm

hahaha ja sam navodno popušila dvije cigare onako jednu u jednoj ruci drugu u drugoj i pričala cijelo vrijeme kako ne shvaćam šta je svima tako lijepo u tome. a sva ekipa me gleda ko da sam poludila. naravno. ne sjećam se toga.hahah

Jooj...ja sam za prvi maj isto tak, jedna u ruci, druga u ustima i tak šetam okolo i uvjeravam ljude da ja ne pušim Groznica subotnje večeri - Page 5 492178 Groznica subotnje večeri - Page 5 492178
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Groznica subotnje večeri   Groznica subotnje večeri - Page 5 Emptyčet kol 21, 2008 4:57 pm

hahahah al ja stvarno ne pušim. i onako svima opisujem kako mi je gadno.hahahah
[Vrh] Go down
Scarlett Speer

Scarlett Speer

PostajNaslov: Re: Groznica subotnje večeri   Groznica subotnje večeri - Page 5 Emptyčet kol 21, 2008 4:59 pm

hahahah al ja stvarno ne pušim. i onako svima opisujem kako mi je gadno.hahahah

Ja ne pušim. Ja nekad zapalim.

Al za prvi maj stvarno nisam znala šta radim...i bili tam neki stariji likovi što su išli u moju školu, i jedan živi blizu mene i onda sam ja tamo ošla sjest s njima (navodno) i tamo zaspala. E ne mogu vam opisat to buđenje. Groozno. Nemaš pojma gdje si uopće.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Groznica subotnje večeri   Groznica subotnje večeri - Page 5 Emptyčet kol 21, 2008 5:02 pm

ja nikad ne spavam kad sam pijana.
i uvijek znam što radim. naprimjer.
znam da ću napraviti nešto loše
ali baš me briga xD
[Vrh] Go down
Scarlett Speer

Scarlett Speer

PostajNaslov: Re: Groznica subotnje večeri   Groznica subotnje večeri - Page 5 Emptyčet kol 21, 2008 5:04 pm

ja nikad ne spavam kad sam pijana.
i uvijek znam što radim. naprimjer.
znam da ću napraviti nešto loše
ali baš me briga xD

Pa da...al ja kao legla, naslonila se na jednog dečka. I odjednom ja neš osjetim i skontam da me dečko pokušava zažvalit i pogledam na mob, prošlo dva sata i skužim da sam zaspala...grozno.

A ja kad sam pijana, sasvim jasno razmišljam, u glavi sam oke, al tijelo nemrem natjerat da funkcionira kak je hoću Groznica subotnje večeri - Page 5 492178
[Vrh] Go down
Lana

Lana

Broj postova : 670

PostajNaslov: Re: Groznica subotnje večeri   Groznica subotnje večeri - Page 5 Emptyčet kol 21, 2008 5:06 pm

Nije da se napijem ne znam kak često, ali ono... za neke veće tulume i to. I onda svima govorim da ih volim. Suspect A uopće ih ne volim. Suspect
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Groznica subotnje večeri   Groznica subotnje večeri - Page 5 Emptyčet kol 21, 2008 5:07 pm

ahahaha
neke moje frendice non stop padaju
ja nikad u životu se nisam srušila . moje tijelo sasvim ok.
hahahaha al se mogu jako dobro praviti da ne mogu stajati.hahh
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Groznica subotnje večeri   Groznica subotnje večeri - Page 5 Empty

[Vrh] Go down

Groznica subotnje večeri
[Vrh] 
Stranica 5 / 8.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next