Golden generation.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

I opet smo tu.

Početna stranicaLatest imagesPretraľnikRegistracijaLogin

Now reading

Go down 
+25
Ophigenia
Blue A. Underwood
Pixie Cissdorie Blackrose
Demetria D.
Pixie
Ema Angelina Lestrange
Andrei Dimitrijev
Margaret Riddle
Loona Smith
simbellmyne
Tarja Turunen
Jake Rawn
Nicole Sawyer
Evan Riddle
Amy Nettles
Lily Doria Mist
Magenta.
Beatrice N. Bell
Claire
Nora Sophie Clarkson
Lianne Thomas
Edith Wyman
Lana
Scarlett Speer
Arien
29 posters
Go to page : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Next
Autor/icaPoruka
Arien
seks koji sjedi.
Arien

Broj postova : 659
Registration date : 14.08.2008

Now reading - Page 13 Empty
PostajNaslov: Re: Now reading   Now reading - Page 13 Emptyuto ruj 01, 2009 2:11 am

ma nemam pojma, čitala sam dosta tih lagano glupih u toku školske godine. mislila sam da je ta Smile
[Vrh] Go down
http://par-godina.blog.hr/
Magenta.
seks koji hoda.
Magenta.

Broj postova : 946
Registration date : 17.08.2008

PostajNaslov: Re: Now reading   Now reading - Page 13 Emptyuto ruj 01, 2009 11:24 pm

ja trenutno čitam otok od victorie hislop. jedna grkinja se zove katerina. Very Happy
[Vrh] Go down
Lianne Thomas

Lianne Thomas

Broj postova : 493
Registration date : 15.08.2008

PostajNaslov: Re: Now reading   Now reading - Page 13 Emptysri ruj 02, 2009 1:32 am

Dylan Maiden je napisao/la:
ma nemam pojma, čitala sam dosta tih lagano glupih u toku školske godine. mislila sam da je ta Smile

Nisu gluuupe! Samo su... lagane. To mi prija. Rastereti mi mozak.
[Vrh] Go down
Evan Riddle

Evan Riddle

Broj postova : 543
Registration date : 19.08.2008

PostajNaslov: Re: Now reading   Now reading - Page 13 Emptysri ruj 02, 2009 9:05 am

Frances Magenta Green. je napisao/la:
ja trenutno čitam otok od victorie hislop. jedna grkinja se zove katerina. Very Happy
al' nije kul k'o ja Now reading - Page 13 262759
[Vrh] Go down
Magenta.
seks koji hoda.
Magenta.

PostajNaslov: Re: Now reading   Now reading - Page 13 Emptysri ruj 02, 2009 1:31 pm

Evan Riddle je napisao/la:
al' nije kul k'o ja Now reading - Page 13 262759

ne, ali je zato lijepa jako. Smile
[Vrh] Go down
Evan Riddle

Evan Riddle

PostajNaslov: Re: Now reading   Now reading - Page 13 Emptyčet ruj 10, 2009 11:11 pm

uzela: vrata percpecije, tequila i parfem. ne znam koju da prvu počnem. idem na eci-peci-pec.
[Vrh] Go down
Magenta.
seks koji hoda.
Magenta.

PostajNaslov: Re: Now reading   Now reading - Page 13 Emptyčet ruj 10, 2009 11:45 pm

uzela: vrata percpecije, tequila i parfem. ne znam koju da prvu počnem. idem na eci-peci-pec.

vrata percepcije je lanina omiljena. Now reading - Page 13 937369

preporučam parfem, knjiga je prebrutalno dobra. Now reading - Page 13 804870
[Vrh] Go down
Evan Riddle

Evan Riddle

PostajNaslov: Re: Now reading   Now reading - Page 13 Emptypet ruj 11, 2009 12:07 pm

počela sam s vrata percpecije. kad je pročitam ću tequilu. i na kraju ću parfem. a baš me zanima moj doživljaj o parfemu. jer to je bila jedna od kurtovih najdražih knjiga.
[Vrh] Go down
Magenta.
seks koji hoda.
Magenta.

PostajNaslov: Re: Now reading   Now reading - Page 13 Emptypet ruj 11, 2009 12:07 pm

rekoh ti, prebrutalno je dobra. Now reading - Page 13 421616
[Vrh] Go down
Lily Doria Mist

Lily Doria Mist

Broj postova : 563

PostajNaslov: Re: Now reading   Now reading - Page 13 Emptypet ruj 11, 2009 3:19 pm

Vrata percepcije (ako misliš na Huxleyjevu) je puno preteška za tebe (čak je ni ja nisam uspijela pročitati). Mislim, nemoj se uvrijediti ili nešto, ali to stvarno nije knjiga za tebe... Ako hoćeš Huxleya, uzmi Vrli novi svijet, to bi to moglo biti zanimljivije.
[Vrh] Go down
http://wieallesgeht.blog.hr
Evan Riddle

Evan Riddle

PostajNaslov: Re: Now reading   Now reading - Page 13 Emptypet ruj 11, 2009 11:38 pm

zašto SVI za neku (bilo koju koju uzmem) knjigu kažu da nije za mene? o moj bože. mislim da je najbolje da više nikada ništa ni ne pročitam. zapravo, eventualno kad pređem devedesetu, možda budem nešto malo sposobna pročitati minutu prije nego odapnem ^^
[Vrh] Go down
Magenta.
seks koji hoda.
Magenta.

PostajNaslov: Re: Now reading   Now reading - Page 13 Emptypet ruj 11, 2009 11:46 pm

zašto SVI za neku (bilo koju koju uzmem) knjigu kažu da nije za mene? o moj bože. mislim da je najbolje da više nikada ništa ni ne pročitam. zapravo, eventualno kad pređem devedesetu, možda budem nešto malo sposobna pročitati minutu prije nego odapnem ^^

to ti je ono 'ti imaš samo 13' i ostale diskriminacije po godinama koje meni idu na kurac. okej, ja sam zadovoljna svojim godinama, al kad mi netko dođe sa spikom 'tebi je tek 16', dođe mi da ga golim rukama ubijem. ima glupih ljudi sa 27, stoga molim lijepo. -.-'
samo ti čitaj to pa kako ti se svidi. Very Happy
[Vrh] Go down
Evan Riddle

Evan Riddle

PostajNaslov: Re: Now reading   Now reading - Page 13 Emptypet ruj 11, 2009 11:51 pm

ma ne mislim ja da je dora mislila na godine. niti se na nju ljutim ili nešto. nego me sad podsjetila na to kako mi ljudi stalno to govore i automatski mi se digao živac. ali dora, ja vjerujem da si ti iskreno i pozitivno to mislila. i zapravo razumijem. ali ne želim prihvatiti takvo što. želim pročitati to, pa makar na silu morala pomicati granice na kojima se trenutno prostire moj um.
[Vrh] Go down
Beatrice N. Bell

Beatrice N. Bell

Broj postova : 605

PostajNaslov: Re: Now reading   Now reading - Page 13 Emptysub ruj 12, 2009 12:18 pm

Oh, ali zar ti ne znaš da drugi uvijek znaju što je najbolje za nas? I da smo mi zauvijek nezreli, dok su oni potpuno zreli? Ccc

Now reading - Page 13 492178

Isuse, da. Ja stalno kupim takve prodike "To nije za tebe. Ti to ne možeš razumjeti." Aha. Jebi se. Now reading - Page 13 50980
[Vrh] Go down
http://tisucu-suncanih-dana.blog.hr
Lily Doria Mist

Lily Doria Mist

PostajNaslov: Re: Now reading   Now reading - Page 13 Emptysub ruj 12, 2009 1:42 pm

ma ne mislim ja da je dora mislila na godine.

Dora ni nije mislila na godine, što ti dobro znaš, već sam ja tebi rekla što mislim vezi tvoje starosti. Mislila sam na načitanost. Sad pričam na primjer, nema veze ni sa kime ovdje. Ne možeš prvo čitati Twilight koji dijete u prvom razredu bez problema čita i onda prijeći na Huxleyja (njega uzimam za primjer pisca koji je dosta kompliciran što se radnje, likova i odnosa između likova tiče), jer to jednostavno ne ide. Uostalom, Huxley barata mnogim pojmovima, što političkim što općedruštvenim i njega doslovno treba čitati uz rječnik, a još se i poziva na mnoge pisce za koje mi nikad čuli nismo niti znamo što su i kako pisali.

Beatrice: jednom ćeš shvatiti da 'oni' (mislim na starije ljude, roditelje i učitelje) imaju većinom pravo. Jer su oni prošli sve što i mi i imaju malo više životnog iskustva od tebe ili mene. Koliko se tebi sad god to činilo glupim.
[Vrh] Go down
Beatrice N. Bell

Beatrice N. Bell

Broj postova : 605

PostajNaslov: Re: Now reading   Now reading - Page 13 Emptysub ruj 12, 2009 3:08 pm

Citat :
jednom ćeš shvatiti da 'oni' (mislim na starije ljude, roditelje i učitelje) imaju većinom pravo. Jer su oni prošli sve što i mi i imaju malo više životnog iskustva od tebe ili mene. Koliko se tebi sad god to činilo glupim.

Da, znam to. I ne čini mi se glupim. Rolling Eyes Ali nemaju uvijek, i puno puta su već pogriješili. -.- Uostalom - samo zato što imaju životnog iskustva na nekim područjima im uopće ne daje za pravo da se proglašavaju pametnima na područjima gdje nemaju iskustva. ˇˇ,
[Vrh] Go down
http://tisucu-suncanih-dana.blog.hr
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Now reading   Now reading - Page 13 Emptyned ruj 13, 2009 12:59 am

vi se uzeli u raspravu.

što se tiče spremnosti tu sam s dorom. znam po sebi, nekada mi je neka knjiga bila preteška i onda bi je stavila po strani i čekala da budem spremna za nju i onda je ponovno počela čitati. ima to puno veze sa načitanosti i zrelosti. a huxley je dosta teži pisac.

što se tiče toga da su odrasli pametniji to nije baš točno. neki jesu, ali neki jednostavno nisu. tako da to čisto ovisi. ima nekih odraslih koji su gluplji od mladih, a ima i nekih mladih koji su pametniji od odraslih.

usputno, vezano uz temu ja se još uvijek mučim s idiotom od dostojevskog. malo mi je dosadan xP, i pošto želim knjigu dobro shvatiti, dosta stajem i istražujem o rusiji u doba dostojevskog.
[Vrh] Go down
Magenta.
seks koji hoda.
Magenta.

PostajNaslov: Re: Now reading   Now reading - Page 13 Emptyned ruj 13, 2009 2:50 pm

e pa ja čitam smrt smail age čengića i nisam se maknula dalje od prve stranice. xD
(imala sma ju već u osnovnoj za lektiru, ubi bože je.)
[Vrh] Go down
Claire

Claire

Broj postova : 606

PostajNaslov: Re: Now reading   Now reading - Page 13 Emptyned ruj 13, 2009 3:38 pm

e pa ja čitam smrt smail age čengića i nisam se maknula dalje od prve stranice. xD
(imala sma ju već u osnovnoj za lektiru, ubi bože je.)

Meni je to obavezna lektira i vjerojatno ću se pretrgnuti da je pročitam do kraja.

Prijan Lovro.
[Vrh] Go down
http://purple-rain.blog.hr
Evan Riddle

Evan Riddle

PostajNaslov: Re: Now reading   Now reading - Page 13 Emptyuto ruj 15, 2009 12:16 am

dokrajčujem riders on the storm. pa bum se vratila vratima percpecije. (ne volim čitati par knjiga istovremeno, a riders je bila započeta prije vrata)
[Vrh] Go down
Lily Doria Mist

Lily Doria Mist

PostajNaslov: Re: Now reading   Now reading - Page 13 Emptyuto ruj 15, 2009 11:37 am

Ja uvijek čitam jedno sedam knjiga istovremeno, ne mogu jednu čitati. Dakle čitam Kontrapunkt (Huxley), Christine (King Now reading - Page 13 598613 ), Zapise iz Mrtvog doma (Dostojevski), Život je san (de la Barca), Nesanica (King) i... mislim da je to to.
[Vrh] Go down
Evan Riddle

Evan Riddle

PostajNaslov: Re: Now reading   Now reading - Page 13 Emptyuto ruj 15, 2009 12:14 pm

ajme. koliko nereda u tom tvom načinu čitanja. ja ne podnosim kad je bilo što započeto prije nego što si završio s prethodnikom. volim kad sve ima svoj red. ^^ tko bi rekao? Very Happy
[Vrh] Go down
Magenta.
seks koji hoda.
Magenta.

PostajNaslov: Re: Now reading   Now reading - Page 13 Emptyuto ruj 15, 2009 5:19 pm

Lily Doria Mist je napisao/la:
Ja uvijek čitam jedno sedam knjiga istovremeno, ne mogu jednu čitati. Dakle čitam Kontrapunkt (Huxley), Christine (King Now reading - Page 13 598613 ), Zapise iz Mrtvog doma (Dostojevski), Život je san (de la Barca), Nesanica (King) i... mislim da je to to.

život je san? ja sam to čitala prošle godine (ili početkom ove? :O), nije me se baš dojmilo. Suspect
[Vrh] Go down
Claire

Claire

Broj postova : 606

PostajNaslov: Re: Now reading   Now reading - Page 13 Emptyuto ruj 15, 2009 5:58 pm

Ja to nisam čitala za lektiru pošto nije bilo obavezno, al sam gledala predstavu u Gavelli i nije bilo loše.

Prijan Lovro još uvijek.

Zadnja promjena: Madison Gerrard; uto ruj 15, 2009 8:54 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
http://purple-rain.blog.hr
Magenta.
seks koji hoda.
Magenta.

PostajNaslov: Re: Now reading   Now reading - Page 13 Emptyuto ruj 15, 2009 6:17 pm

nisam ni ja imala za lektriu. ali mi se nije ni svidjela baš, skroz nekako mi depresivno djeluje.
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Now reading   Now reading - Page 13 Empty

[Vrh] Go down

Now reading
[Vrh] 
Stranica 13 / 17.Go to page : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Next