| Tajne J. K. Rowling | |
|
+9Lana Pixie Cissdorie Blackrose Demetria D. Beatrice N. Bell Arien Magenta. Claire Pixie Lily Doria Mist 13 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Andrei Dimitrijev
Broj postova : 242 Age : 32 Registration date : 04.08.2009
| |
| |
Magenta. seks koji hoda.
Broj postova : 946 Age : 31 Lokacija : U tvom ormaru, sa sačmaricom. Registration date : 17.08.2008
| Naslov: Re: Tajne J. K. Rowling sub kol 15, 2009 5:52 pm | |
| e da. još jedna stvar. kako ja imam pametnu sestru da mi ukaže na to. u petom filmu u onoj dambldorovoj armiji kad vježbaju u sobi potrebe. koriste čaroliju 'levicorpus'. koriste ju na onom malom, ne znam kak se zove. uglavnom. koriste tu čaroliju. a heri za tu čaroliju sazna tek u šestoj knjizi. aj kak sad to oni već u petom filmu znaju, kad ju ovaj sazna tek u šestoj knjizi? -.-' | |
|
| |
Andrei Dimitrijev
Broj postova : 242 Age : 32 Registration date : 04.08.2009
| Naslov: Re: Tajne J. K. Rowling sub kol 15, 2009 5:55 pm | |
| Nisam skužio to -.-' Ma filmovi suckaju,a ovaj redatelj je glup -.-' | |
|
| |
Magenta. seks koji hoda.
Broj postova : 946 Age : 31 Lokacija : U tvom ormaru, sa sačmaricom. Registration date : 17.08.2008
| Naslov: Re: Tajne J. K. Rowling sub kol 15, 2009 5:56 pm | |
| - Andrei Dimitrijev je napisao/la:
- Nisam skužio to -.-'
Ma filmovi suckaju,a ovaj redatelj je glup -.-' nisam ni ja dok mi sestra nije rekla. al stvarno. onak, kak to uopće mogu jebote? a filmovi su bili dobri dok taj redatelj nije počeo snimati, pola toga poizbaca iz filma, onak NE. -.-' | |
|
| |
Arien seks koji sjedi.
Broj postova : 659 Age : 30 Lokacija : middle of nowhere. Registration date : 14.08.2008
| Naslov: Re: Tajne J. K. Rowling ned kol 16, 2009 12:20 am | |
| meni su prva dva filma bila ok. | |
|
| |
Lizzie Blake
Broj postova : 19 Age : 31 Lokacija : beyond you, in shadows. Registration date : 15.08.2009
| Naslov: Re: Tajne J. K. Rowling ned kol 16, 2009 12:53 am | |
| Meni isto. Treći je nekako prošao. Četvrti čisto razočaranje, a 5. i 6. još nemam hrabrosti pogledati | |
|
| |
Magenta. seks koji hoda.
| Naslov: Re: Tajne J. K. Rowling ned kol 16, 2009 12:54 am | |
| meni je treći najbolji. u biti, dobro mi je sve do petog dijela, četvrtom bih mogla progledati kroz prste. jer od petog niš više ne valja. a nitko nije primijetio da sam prepravila naslov teme. | |
|
| |
Arien seks koji sjedi.
Broj postova : 659 Age : 30 Lokacija : middle of nowhere. Registration date : 14.08.2008
| Naslov: Re: Tajne J. K. Rowling ned kol 16, 2009 2:42 pm | |
| u prva dva je sve ok. nemam baš puno zamjerki, sve je prikazano kako jeste u knjizi, nije puno toga izbačeno, riddle je zgodan, harry nije odvratan (ima potter frizuru, a ne ono šklj na glavi što sada nosi) , IMAJU ŠKOLSKE UNIFORME i KORISTE JEBENI ŠAPIĆ KAD BACAJU ČINI! | |
|
| |
Magenta. seks koji hoda.
| Naslov: Re: Tajne J. K. Rowling ned kol 16, 2009 2:44 pm | |
| - Dylan Maiden je napisao/la:
- u prva dva je sve ok. nemam baš puno zamjerki, sve je prikazano kako jeste u knjizi, nije puno toga izbačeno, riddle je zgodan, harry nije odvratan (ima potter frizuru, a ne ono šklj na glavi što sada nosi) , IMAJU ŠKOLSKE UNIFORME i KORISTE JEBENI ŠAPIĆ KAD BACAJU ČINI!
e da! bogte, od petog filma nitko nema uniforme, a u šestom ja ne znam dal sam UOPĆE vidjela štapić da koriste kad bacaju čini, osim kad snejp ubije dambldora. -.-' | |
|
| |
Demetria D.
Broj postova : 431 Age : 29 Lokacija : Fantasy. :) Registration date : 05.08.2009
| Naslov: Re: Tajne J. K. Rowling ned kol 16, 2009 3:19 pm | |
| Meni su filmovi dobri samo zbog hot glumaca xD I ponekad mi se sviđaju neke scene, ali uglavnom Btw, Frances | |
|
| |
Arien seks koji sjedi.
| Naslov: Re: Tajne J. K. Rowling ned kol 16, 2009 3:20 pm | |
| od trećeg nemaju uniforme!
popizdila sam na ono Confudus bez štapića -.- | |
|
| |
Magenta. seks koji hoda.
| |
| |
Pixie Cissdorie Blackrose
Broj postova : 124 Age : 32 Lokacija : by the Broken Tree Registration date : 30.11.2008
| Naslov: Re: Tajne J. K. Rowling pon kol 17, 2009 11:02 pm | |
| - Frances Magenta Green. je napisao/la:
- Demetria D. Hicox je napisao/la:
- Hahaha xD Udala se za Rolfa Scamandera (rofl!) i blizanci im se zovu Lysander i Lorcan.
koga čega? *zbunj* unuk Newta Scamandera (to je onaj kao izdavač one knjige o čudesnim zvjerima i gdje ih naći -imam ju i onu o metloboju) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Tajne J. K. Rowling | |
| |
|
| |
| Tajne J. K. Rowling | |
|