| HPFF-ovi | |
|
+9Nora Sophie Clarkson Tarja Turunen Nicole Sawyer Lianne Thomas Evan Riddle Jake Rawn Edith Wyman Beatrice N. Bell Lily Doria Mist 13 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Beatrice N. Bell
Broj postova : 605 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: HPFF-ovi čet kol 28, 2008 9:36 pm | |
| Ahaaaa. Ma ja to u simpatiji govorim da je glupača. | |
|
| |
Loona Smith
Broj postova : 41 Age : 32 Lokacija : Middle of nowhere Registration date : 28.08.2008
| Naslov: Re: HPFF-ovi pet kol 29, 2008 3:27 pm | |
| - Rebecca Iulia Grey je napisao/la:
- Htjela je reći da joj je smiješno što svoj lik smatraš glupim i što te nervira, ako sam dobro shvatila.
Da, i ja mislim da je to htjela reći. Iako je meni to malo glupo. Ajd, oke je da te nerviraju možda eki postupci tvog lika, ali i to nije logično jer da ti se ne sviđaju i da ne želiš da tvoj lik to napravi, nebi to ni napisala. | |
|
| |
Magenta. seks koji hoda.
Broj postova : 946 Age : 31 Lokacija : U tvom ormaru, sa sačmaricom. Registration date : 17.08.2008
| Naslov: Re: HPFF-ovi pet kol 29, 2008 3:29 pm | |
| a i postoji situacija (kao kod mene, recimo) da napišeš tu priču i da prođe vremena prije nego li to objaviš i u tom vremenu koje je prošlo tebi se neki dijelovi više ne sviđaju, neki likovi ti se gade, neki postupci su ti besmisleni i glupi.. ja, primjerice, znam da će mi se od kraja ove godine moja priča do kraja gaditi. | |
|
| |
Loona Smith
Broj postova : 41 Age : 32 Lokacija : Middle of nowhere Registration date : 28.08.2008
| Naslov: Re: HPFF-ovi pet kol 29, 2008 3:31 pm | |
| - Bailee Dee Hudges je napisao/la:
- a i postoji situacija (kao kod mene, recimo) da napišeš tu priču i da prođe vremena prije nego li to objaviš i u tom vremenu koje je prošlo tebi se neki dijelovi više ne sviđaju, neki likovi ti se gade, neki postupci su ti besmisleni i glupi..
ja, primjerice, znam da će mi se od kraja ove godine moja priča do kraja gaditi. To da. To i ja kod sebe primijetim. Kad počnem pisati poglavlje i dođem do pola, i ne diram ga i ne gledam jedno tjedan, dva i nakon toga ga poželim dovršiti, pa mi se više ne sviđa i onda krenem ispočetka. | |
|
| |
Magenta. seks koji hoda.
Broj postova : 946 Age : 31 Lokacija : U tvom ormaru, sa sačmaricom. Registration date : 17.08.2008
| Naslov: Re: HPFF-ovi pet kol 29, 2008 3:36 pm | |
| zato mi i kažu da sam kanta boje. imam ideju, želim i sve to, ali nema kraja. ako imam početak, nemam kraj. ako imam kraj, nemam početak. o sredini da ni ne govorim. a zbilja sam mislila da imam talenta. -.-' | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: HPFF-ovi sub kol 30, 2008 7:19 pm | |
| pa... ja sam otvorila nekoliko takvih blogova.... Dumbledorova vojska, Amy Joseph Sirius Riddle, Hogwars, itd.... ja volim pisati takve stvari.... jedino me "reže" to što me ljudi optužuju da sam bolesna zato što radim takve blogove.... al nije istina. |
|
| |
Jake Rawn
Broj postova : 127 Age : 32 Lokacija : sadasnjost??? Registration date : 19.08.2008
| Naslov: Re: HPFF-ovi sub kol 30, 2008 10:18 pm | |
| Meni se nikako nesvida ono sta napisem. Tako da imam punu glavu zamisli a nista napisano. | |
|
| |
Magenta. seks koji hoda.
| |
| |
Lily Doria Mist
Broj postova : 563 Age : 32 Lokacija : Eire Registration date : 17.08.2008
| |
| |
Pixie
Broj postova : 363 Age : 32 Lokacija : TARDIS Registration date : 04.08.2009
| Naslov: Re: HPFF-ovi sri kol 05, 2009 6:43 pm | |
| | |
|
| |
Magenta. seks koji hoda.
| Naslov: Re: HPFF-ovi sri kol 05, 2009 6:44 pm | |
| a nema madison da poobriše to sve, ona je moderator. e ček, možda mogu i ja obrisat to. ja sam admin ipak. | |
|
| |
Evan Riddle
Broj postova : 543 Lokacija : clouds Registration date : 19.08.2008
| Naslov: Re: HPFF-ovi čet kol 06, 2009 1:33 am | |
| nemam hpff, ali ta faza me apsolutno prošla. čak kad bih i otvorila blog, to ne bi bio hpff, nego 'bezjačka' priča. i kad smo već kod toga, počela sam nekaj škrabati | |
|
| |
Magenta. seks koji hoda.
| Naslov: Re: HPFF-ovi čet kol 06, 2009 1:00 pm | |
| ja sa strane pišem, barem pokušavam pisati, 'knjigu' o svom alter egu. mali frankie miller. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: HPFF-ovi | |
| |
|
| |
| HPFF-ovi | |
|