| Vjera | |
|
+14Andrei Dimitrijev Loona Smith simbellmyne Magenta. Lana Lianne Thomas Lily Doria Mist Evan Riddle Claire Nora Sophie Clarkson Jake Rawn Edith Wyman Scarlett Speer Beatrice N. Bell 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Jake Rawn
Broj postova : 127 Age : 32 Lokacija : sadasnjost??? Registration date : 19.08.2008
| Naslov: Re: Vjera čet kol 21, 2008 6:43 pm | |
| ja mislim da su reditelji jako velik odraz u djetetu jer ako ti sa djetetom pricas i ponasas se kao da ti je prijatelj onda cesmu moci reci sve a tu roditelji dobivaju ogromnu prednostu u odgoju samo je problem sto vecina djece ne prica sa roditeljima nego kad im se nesto dogodi onda se nadrogiraju i to je to | |
|
| |
Beatrice N. Bell
Broj postova : 605 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Vjera čet kol 21, 2008 6:46 pm | |
| Ne nadrogiraju se sva djeca kad im je teško a nikad ne razgovaraju s roditeljima. Ponekad roditelji jednostavno ne razumiju djecu i djeca ne mogu razgovarati normalno s njima jer ih roditelji pokopavaju u svakoj drugoj riječi. Tako je slično i kod mene i ja jednostavno uopće ne razgovaram s roditeljima. Imam prijatelje i oni su mi najveći oslonac u životu. Tako da ja vjerujem da nikad neću početi s drogiranjem jer mi je teško. India, blago tebi. Imate zakon popa. Naš ima sedamdeset godina i pizdi svaki put "Zašto nisi došla u Crkvu?" kad ga sretnem negdje. | |
|
| |
Jake Rawn
Broj postova : 127 Age : 32 Lokacija : sadasnjost??? Registration date : 19.08.2008
| Naslov: Re: Vjera čet kol 21, 2008 6:48 pm | |
| neznam kako kod vas ali ovdje se djeca sa 12 god rezu i puse | |
|
| |
Beatrice N. Bell
| Naslov: Re: Vjera čet kol 21, 2008 6:49 pm | |
| Kod svih je tako ali ne vidim kakve veze to ima s temom. | |
|
| |
Jake Rawn
| Naslov: Re: Vjera čet kol 21, 2008 6:51 pm | |
| ne nego si rekla da se ne nadrogiraju se sva djeca kad im je teško a nikad ne razgovaraju s roditeljima pa mislio sam ne samo drogiranje nego i pusenje, rezanje i ostale gluposti | |
|
| |
Claire
Broj postova : 606 Age : 31 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Vjera čet kol 21, 2008 6:52 pm | |
| Mišljenja sam da tvoju vjeru ne odražava količina vremena koju provodiš u Crkvi već koliko zapravo vjeruješ jer ima dosta ljudi koji u Crkvu odlaze samo da bi se "pokazali", a zapravo ne misle ono što pokazju. Njima je bitno da cijelo "selo" priča kako su veliki vjernici iako ispod površine nema ničeg. | |
|
| |
Jake Rawn
| Naslov: Re: Vjera čet kol 21, 2008 6:54 pm | |
| da znam ja sam iz hercegovine i moji svi su veliki vjernici pa kad smo se preselili ovamo (u knin) i vidjeli kakvo je stanje ovdje .... mislim razlika je ogromna | |
|
| |
Beatrice N. Bell
| Naslov: Re: Vjera čet kol 21, 2008 6:55 pm | |
| Pušenje, alkohol, rezanje, droga. Da, mislila sam i na to.
[javlja se osoba koja zapali cigaretu kad joj je teško]
Nisam baš osoba koja bi mogla govoriti o pušenju pa... | |
|
| |
Scarlett Speer
Broj postova : 297 Age : 31 Lokacija : Somewhere between imagination and reality (: Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Vjera čet kol 21, 2008 6:56 pm | |
| - Namarie Raine Caspian je napisao/la:
- Pušenje, alkohol, rezanje, droga. Da, mislila sam i na to.
[javlja se osoba koja zapali cigaretu kad joj je teško]
Nisam baš osoba koja bi mogla govoriti o pušenju pa... Ni ja. A kad smo kod roditelja, moji su rastavljeni, pa što? Ni ja s njima baš ne razgovaram o osobnim problemima. | |
|
| |
Jake Rawn
| Naslov: Re: Vjera čet kol 21, 2008 6:59 pm | |
| neznam kako vi ali ja znam puno ljudi koji se povjeruju svojim roditeljima i mnogo su sretniji nego ovi drugi koji ce to reci prijateljima i zajedno kukati
nekazem da se ja povjeravam svojima jer su oni LUDI | |
|
| |
Beatrice N. Bell
| Naslov: Re: Vjera čet kol 21, 2008 6:59 pm | |
| Neki ni nemaju roditelje pa su svejedno normalni. Isprika za samoozljeđivanje, pušenje i pijenje nije to što ne razgovarate s roditeljima. | |
|
| |
Jake Rawn
| Naslov: Re: Vjera čet kol 21, 2008 7:02 pm | |
| ova jedna moja prijateljica nema oca ja mislim da je to jako utjecalo na nju ona se reze, ne ide u skolu, pusi , a upoce ne izlazi iz kuce zatvori se u svoju sobu i nikoga nepusta unutra ja mislim da to ima veze s roditeljima jer - koji bi roditelj to dopustio | |
|
| |
Claire
| Naslov: Re: Vjera čet kol 21, 2008 7:04 pm | |
| Ima veze ,ali opet i nema jer si je prvenstveno ona sama kriva što si je dozvolila psihički pad i pad samopoštovanja. Mnoge osobe pokleknu pred malo većim preprekama ili izazovima pa to završi na svakakve grzone načine. | |
|
| |
Beatrice N. Bell
| Naslov: Re: Vjera čet kol 21, 2008 7:04 pm | |
| Ona bi svejedno pušila i rezala se dopustili joj to roditelji ili ne. Nađe se načina, vjerovao ti to ili ne. Možda i je utjecalo na nju ali u mom razredu je jedan dečko i jedna cura koji također nemaju oca a normalni su. Štoviše, dečko je super i stalno se šali. | |
|
| |
Jake Rawn
| Naslov: Re: Vjera čet kol 21, 2008 7:06 pm | |
| pa to ti ja govorim da je mater nije razmazila ona sada nebi bila ovakva | |
|
| |
Beatrice N. Bell
| Naslov: Re: Vjera čet kol 21, 2008 7:07 pm | |
| Nema to veze s razmaženošću!
Ja sam razmaženo derište pa ništa. U biti sam normalna. To ima veze s psihom pojedinca. I to je to. | |
|
| |
Claire
| Naslov: Re: Vjera čet kol 21, 2008 7:07 pm | |
| O razmaženosti uopće neću govoriti jer u životu sam srela i previše takvih primjera. | |
|
| |
Jake Rawn
| Naslov: Re: Vjera čet kol 21, 2008 7:09 pm | |
| ja mislim da ima jer da joj prije nije dala slatkis kad je trazila ova bi odustala pa sada kad nece ici u skolu opet bi odustala i krenila | |
|
| |
Beatrice N. Bell
| Naslov: Re: Vjera čet kol 21, 2008 7:10 pm | |
| Možeš molim te stavljat rečenične znakove jer se nemrem snać. | |
|
| |
Nora Sophie Clarkson
Broj postova : 123 Age : 30 Lokacija : Ispod zvijezda i mjeseca Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Vjera čet kol 21, 2008 8:29 pm | |
| - Rebecca Iulia Grey je napisao/la:
- O razmaženosti uopće neću govoriti jer u životu sam srela i previše takvih primjera.
Također. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vjera čet kol 21, 2008 8:57 pm | |
| Nemaju roditelji uvijek veze s tim kakvo dijete ispade. Na kraju krajeva, mi sami odabiremo pravi put. Imaš slučajeva kad se svi čude kako je dijete ispalo, a navodno je iz tako uzorne obitelji. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vjera čet kol 21, 2008 9:03 pm | |
| E sad...ja na ovu temu imam dosta toga za reći. Ovako, odgojena sam kao kršćanka i vjernica sam. Uglavnom idem na misu svaku nedjelju i to ne zato što moram, nego zato što hoću. Propovijedi su mi više-manje zanimljive, ovisi koja je tema. S velečasnim sam u dobrim odnosima i stvarno je super i puno je napravil za mladež iz naše župe, unatoč tome što je prilično bolestan. Nisam u zboru kao ti India, ali ponekad znam otići na druženja u crkvu ili Susrete mladih. I fora mi je tam; neki ljudi me poprilično živciraju, ali ima i onih s kojima se dobro slažem. Od mojih frendova nitko ne ide sa mnom što je valjda ok. Oni su se odlučili živjeti svoju vjeru izvan crkve. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vjera čet kol 21, 2008 9:22 pm | |
| Slažem se s tobom Alexis! |
|
| |
Edith Wyman
Broj postova : 280 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Vjera čet kol 21, 2008 9:56 pm | |
| I ja također. Ipak, meni se ne da ići na misu, ali kada se nagovorim tu i tamo, vratim se ful smirena. | |
|
| |
Beatrice N. Bell
| Naslov: Re: Vjera čet kol 21, 2008 10:47 pm | |
| Ja se ne vratim ful smirena jer ja ne vjerujem da Crkva opušta. Meni je to nekako napor jer mi se većinom puta ne da ići. A ako mi se ide onda odem i okej mi je. Mislim, koliko može biti okej. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vjera | |
| |
|
| |
| Vjera | |
|