| Vjera | |
|
+14Andrei Dimitrijev Loona Smith simbellmyne Magenta. Lana Lianne Thomas Lily Doria Mist Evan Riddle Claire Nora Sophie Clarkson Jake Rawn Edith Wyman Scarlett Speer Beatrice N. Bell 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Magenta. seks koji hoda.
Broj postova : 946 Age : 31 Lokacija : U tvom ormaru, sa sačmaricom. Registration date : 17.08.2008
| Naslov: Re: Vjera uto kol 26, 2008 9:56 pm | |
| nisam u toku, ali vidim ove gotičarske sotoniste na početku pa to moram malo komentirati.
ne, gotičari nisu sotonisti. barem ne oni klinci od 13 - 17 godina. to su samo ljudi koji vole crno, smrt i te pizdarije. sotonisiti su zapravo sasvim normalni ljudi koji ne idu na groblja i preokreću križeve i pišu 666 po njima i po ulicama i tako to. oni koji se malo kuže u to znaju da sotonisti nastoje pritajiti da su sotonisti, imaju sasvim skrivene obrede, najčešće u kućama istih ili nekim skrivenim mjestima gdje nitko neće znati ni da je itko uopće bio tamo. a to da ubijaju djecu i piju njihovu krv zbog obreda. sranje.
a sad o vjeri/religiji. krizmala sam se, dakle - kršćanka sam. iako me ta religija nimalo ne privlači. ne volim svećenike jer iz njihovih usta to zvuči kao mučenje, da budem iskrena. i ne sviđa mi se to. zanima me budizam i prošlu godinu sam se dosta zanimala za to i zbilja je fascinantno i sve to. smatram da religija nije nešto bitno. svaka religija ima jednog boga u kojeg vjeruje. zar je bitno da učim sve one molitve napamet da bih nekome dokazala da sam vjernik? slažem se da misa nije odraz vjere. vjerovat ću zbog sebe, a ne zbog nekog drugog. točka. | |
|
| |
Claire
Broj postova : 606 Age : 31 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Vjera uto kol 26, 2008 10:51 pm | |
| Po svemu što si navela , sotonisti su sve samo ne normalni ljudi. | |
|
| |
Lily Doria Mist
Broj postova : 563 Age : 32 Lokacija : Eire Registration date : 17.08.2008
| Naslov: Re: Vjera uto kol 26, 2008 10:58 pm | |
| Sotonisti su duga priča, a Boi je dobro napisala. Čitala sam dosta u tome, iako neću stavljati link. | |
|
| |
simbellmyne
Broj postova : 259 Age : 33 Lokacija : u maxovom zagrljaju Registration date : 24.08.2008
| Naslov: Re: Vjera uto kol 26, 2008 11:48 pm | |
| sotonisti su kreteni. oprostite na izrazu. jedini razlog nastanka sotonizma je ruganje kršćanstvu. da me nebi krivo shvatili ja sam ateist. vatikan kao institucija je najpokvarenije kaj postoji, ali sotonizam je kretenarija.
pogani, e to je već druga priča. | |
|
| |
Loona Smith
Broj postova : 41 Age : 32 Lokacija : Middle of nowhere Registration date : 28.08.2008
| Naslov: Re: Vjera čet kol 28, 2008 3:31 pm | |
| - Simbellmyne Lenore Blake je napisao/la:
- sotonisti su kreteni. oprostite na izrazu. jedini razlog nastanka sotonizma je ruganje kršćanstvu. da me nebi krivo shvatili ja sam ateist. vatikan kao institucija je najpokvarenije kaj postoji, ali sotonizam je kretenarija.
pogani, e to je već druga priča. slažem se s podebljanim, jer činjenica je da sam vatikan ima više para od hrvatske državne blagajne. a ja sam ateist, jer sam odgojena u tom duhu...dakle, moji starci nisu kršćani već ateisti, i rekli su mi da mogu birati. Ja sam za sada odlučila ostati na ateizmu. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vjera pet lis 10, 2008 7:47 pm | |
| Imam nekoliko goth prijatelja, nijedan od nijh nije sotonist. Većina misle da je sotonistička boja crna boja i rock 'n' roll da je službeno sotonizam. Ljudi govore da je Lucifer (glavna sotona) Gospodar Tame, ali ljudi prisjeti te se tko je stvorio svjetlost i tamu. Lucifer nije ništa više ni manje nego gospodar pakla. |
|
| |
Jake Rawn
Broj postova : 127 Age : 32 Lokacija : sadasnjost??? Registration date : 19.08.2008
| Naslov: Re: Vjera pet lis 10, 2008 10:42 pm | |
| Sve zavisi kako gledas na to.
MOZDA je Lucifer good guy, a ON ne. MOZDA su oboje negativci, a MOZDA su pozitivci.
Bilo kako bilo ja vjerujem u dobrotu, pa je vi nazovite kako god hocete. | |
|
| |
Magenta. seks koji hoda.
Broj postova : 946 Age : 31 Lokacija : U tvom ormaru, sa sačmaricom. Registration date : 17.08.2008
| Naslov: Re: Vjera pet lis 10, 2008 11:49 pm | |
| ja sebe ne smatram pripadnikom nijedne vjere. kršena, pričešćena, krizmana jesam, ali se ne smatram kršćankom. na sve ostale vjere gledam kao nešto zanimljivo i nekako sam više naklonjena hinduizmu i budizmu. vjerujem da postoji neka sila, vjerujem u paranormalno/abnormalno/duhovne i duhovne sile i sve to 'nadzemaljsko', ali da mi netko kaže da žrtvujem sve što imam za boga za kojeg ne znam niti postoji li - nema šanse. budizam i hinduizam su temeljeni na vjerovanje u ljude koji su zaista postojali i to već razumijem. ali za neku silu..a-a. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vjera sub lis 11, 2008 1:14 am | |
| Svi mi drukčije gledamo u svoju vjeru, neki smatraju ono što rade da je ispravno. Mnogo sam ja sranja u životu vidio, Bailee i ja vjerujem u duhove ali ne u one što imao nazive kao poltergeist ili slično. Davno prije mnogo godina u kraju Širokom Brijegu su se mnoga sranja dešavala. npr. Moje selo Turčinovići nije imao crkvu i stari ljudi su pričali o vilama, lijepe djevojke s jednom magarećom nogom, bilo je i utvara tu (Drugom ću prilikom ispričat), nakon izgradnje crkve sve je to nestalo. Znam da većina vas neće vjerovat u što sam napisao, ali moja me vjera i dalje čuva od ovih čuda. |
|
| |
Magenta. seks koji hoda.
| Naslov: Re: Vjera sub lis 11, 2008 11:34 am | |
| ma vjerujem ja u to sve i u to što si ti napisao. ali nekako..ne sjeda mi kršćanstvo. barem ne ovakvo. više sam zainteresirana mračnom stranom kršćanstva, npr. da je neko vrijeme postojala žena koja je bila papa, da biblija ne sadrži sva evanđelja, da je isus zbilja bio u braku. i nisam to izvadila iz da vincijevog koda, već sam čula za to i prije i mislim da to drži vodu. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vjera sub lis 11, 2008 1:04 pm | |
| - Bailee Dee Hudges je napisao/la:
- ma vjerujem ja u to sve i u to što si ti napisao. ali nekako..ne sjeda mi kršćanstvo. barem ne ovakvo. više sam zainteresirana mračnom stranom kršćanstva, npr. da je neko vrijeme postojala žena koja je bila papa, da biblija ne sadrži sva evanđelja, da je isus zbilja bio u braku. i nisam to izvadila iz da vincijevog koda, već sam čula za to i prije i mislim da to drži vodu.
Ma pusto to sranje, jednom sam čuo da su našli njegove kosti. Ma pusto sranje, sve ćemo mi saznat kad umremo, lol |
|
| |
Magenta. seks koji hoda.
| Naslov: Re: Vjera sub lis 11, 2008 1:06 pm | |
| može biti, a i ne mora. u biti, ja vjerujem u to. a kad umremo..vjeruje li tko u život poslije smrti? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vjera sub lis 11, 2008 1:20 pm | |
- može biti, a i ne mora.
u biti, ja vjerujem u to. a kad umremo..vjeruje li tko u život poslije smrti? Ja. Ja ću kraj sv. Petra sjestit i svim atheistima govorit jesam li vam rekao |
|
| |
Magenta. seks koji hoda.
| Naslov: Re: Vjera sub lis 11, 2008 1:22 pm | |
| jok. ja ću gađati ljude bombama. zaslužili su. inače vjerujem da se svi ponovno rađamo; od istih roditelja, u istom vremenu, u istom mjestu, radimo iste stvari. u biti, da se sve vraća na početak. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vjera sub lis 11, 2008 3:42 pm | |
- jok. ja ću gađati ljude bombama. zaslužili su.
inače vjerujem da se svi ponovno rađamo; od istih roditelja, u istom vremenu, u istom mjestu, radimo iste stvari. u biti, da se sve vraća na početak. Hmm... i ja baš tako mislim, ali neznam, to ko želi može se nazad vrati a drugi se vrate u after life |
|
| |
Evan Riddle
Broj postova : 543 Lokacija : clouds Registration date : 19.08.2008
| Naslov: Re: Vjera sri kol 05, 2009 1:27 am | |
| ne da mi se gledati šta ste sve ovdje pisali. u svakom slučaju, ja sam ateist. amen. | |
|
| |
Andrei Dimitrijev
Broj postova : 242 Age : 32 Registration date : 04.08.2009
| Naslov: Re: Vjera sri kol 05, 2009 1:27 am | |
| - Evan Riddle je napisao/la:
- ne da mi se gledati šta ste sve ovdje pisali. u svakom slučaju, ja sam ateist. amen.
same here. | |
|
| |
Pixie
Broj postova : 363 Age : 32 Lokacija : TARDIS Registration date : 04.08.2009
| Naslov: Re: Vjera sri kol 05, 2009 1:58 pm | |
| ja vjerujem u Boga. ne zato što sam odgojena u kršćanskoj obitelji ili jer su me uvijek učili da je Bog sve stvorio. vjerujem zato što mi je apsolutno neprihvatljivo povjerovati da Boga nema pošto sam se toliko puta uvjerila u Njegovo postojanje. i ne vjerujem svemu što kaže Crkva jer ima previše rupa u tome, posebno u Bibliji. međutim, ne vjerujem ni u teoriju velikog praska kao prihvatljivo objašnjenje postanka svijeta, ali ni ne vjerujem da je Bog samo tako iz ničega stvorio svijet. na posljetku, nešto ne može nastati iz ničega, nije li tako? | |
|
| |
Claire
| Naslov: Re: Vjera sri kol 05, 2009 1:59 pm | |
| - Pixie je napisao/la:
- ja vjerujem u Boga. ne zato što sam odgojena u kršćanskoj obitelji ili jer su me uvijek učili da je Bog sve stvorio. vjerujem zato što mi je apsolutno neprihvatljivo povjerovati da Boga nema pošto sam se toliko puta uvjerila u Njegovo postojanje. i ne vjerujem svemu što kaže Crkva jer ima previše rupa u tome, posebno u Bibliji. međutim, ne vjerujem ni u teoriju velikog praska kao prihvatljivo objašnjenje postanka svijeta, ali ni ne vjerujem da je Bog samo tako iz ničega stvorio svijet. na posljetku, nešto ne može nastati iz ničega, nije li tako?
Agree. | |
|
| |
Pixie
Broj postova : 363 Age : 32 Lokacija : TARDIS Registration date : 04.08.2009
| Naslov: Re: Vjera sri kol 05, 2009 2:00 pm | |
| znala sam da ćeš se barem ti složiti sa mnom | |
|
| |
Claire
| Naslov: Re: Vjera sri kol 05, 2009 2:03 pm | |
| Pa naravno. Zašto se ne bi složila kad djelimo poprilično jednake stavove što se vjere tiče. | |
|
| |
Arien seks koji sjedi.
Broj postova : 659 Age : 30 Lokacija : middle of nowhere. Registration date : 14.08.2008
| Naslov: Re: Vjera sri kol 05, 2009 2:16 pm | |
| ja vjerujem u dan browna i njegove dotične teorije. | |
|
| |
Claire
| Naslov: Re: Vjera sri kol 05, 2009 2:18 pm | |
| Na koje teorije točno misliš? | |
|
| |
Arien seks koji sjedi.
Broj postova : 659 Age : 30 Lokacija : middle of nowhere. Registration date : 14.08.2008
| Naslov: Re: Vjera sri kol 05, 2009 2:20 pm | |
| to ustvari i nije njegova teorija, ali ja ju volim tako zvati. sve ove današnje religije su kopije onih predhistorijskih koje su nastale zbog toga što ljudi nisu znali objasniti neke prirodne pojave. to je do sada nauka sve objasnila. | |
|
| |
Claire
| Naslov: Re: Vjera sri kol 05, 2009 2:21 pm | |
| Kopija je moža malo teška riječ, ali činjenica jest da je malo toga u današnjih religijama originalno. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vjera | |
| |
|
| |
| Vjera | |
|