| Vjera | |
|
+14Andrei Dimitrijev Loona Smith simbellmyne Magenta. Lana Lianne Thomas Lily Doria Mist Evan Riddle Claire Nora Sophie Clarkson Jake Rawn Edith Wyman Scarlett Speer Beatrice N. Bell 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Jake Rawn
Broj postova : 127 Age : 32 Lokacija : sadasnjost??? Registration date : 19.08.2008
| Naslov: Re: Vjera pet kol 22, 2008 3:32 pm | |
| - Margaret Riddle je napisao/la:
- Alexis Parker je napisao/la:
- Lily Doria Mist je napisao/la:
- Namarie Raine Caspian je napisao/la:
- Da, možda ću se još jedno pet puta predomisliti ali to je ono što trenutno želim.
Pa upravo na ovo ciljam. Vjera ne bi trebala biti hir. Potpis. Također. Slazem se. | |
|
| |
Beatrice N. Bell
Broj postova : 605 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Vjera pet kol 22, 2008 4:01 pm | |
| - Lily Doria Mist je napisao/la:
- Da, možda ću se još jedno pet puta predomisliti ali to je ono što trenutno želim.
Pa upravo na ovo ciljam. Vjera ne bi trebala biti hir. Pa baš i zato čekam do osamnaeste. Do tad ću definitivno znati što želim. Valjda | |
|
| |
Evan Riddle
Broj postova : 543 Lokacija : clouds Registration date : 19.08.2008
| Naslov: Re: Vjera pet kol 22, 2008 5:35 pm | |
| - Alexis Parker je napisao/la:
- Evan ima 13, ali razmišlja kao da je puno starija.
Prestani spominjati moje ime i brojku 13 u istoj rečenici!! Ja sam neutralna po pitanju vjere (iako sam krštena) i mislim ostati, jer mi ona ne predstavlja nikakvu važnu stvar u životu. | |
|
| |
Claire
Broj postova : 606 Age : 31 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Vjera pet kol 22, 2008 5:38 pm | |
| Ja nikad nisam posumnjala u ono što vjerujem , niti bih mogla preći na bilo koju drugu vjeru. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vjera pet kol 22, 2008 6:46 pm | |
| - Rebecca Iulia Grey je napisao/la:
- Ja nikad nisam posumnjala u ono što vjerujem , niti bih mogla preći na bilo koju drugu vjeru.
potpis. nenako sam odrasla u tom duhu, tako da ne tražim druge vjere. |
|
| |
Edith Wyman
Broj postova : 280 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Vjera pet kol 22, 2008 7:19 pm | |
| Hmm, ne znam kako se možete premišljati između vjere. Ne možete se premišljati oko toga u što vjerujete | |
|
| |
Jake Rawn
Broj postova : 127 Age : 32 Lokacija : sadasnjost??? Registration date : 19.08.2008
| Naslov: Re: Vjera pet kol 22, 2008 7:29 pm | |
| - Noah Songein je napisao/la:
- Hmm, ne znam kako se možete premišljati između vjere. Ne možete se premišljati oko toga u što vjerujete
Imas pravo. Stvarno nema logike. Vjerujes u sta vjerujes, nema tu nikakvog premisljanja. | |
|
| |
Claire
| Naslov: Re: Vjera pet kol 22, 2008 7:36 pm | |
| To je vjerojatno zato što nam roditelji pri rođenju usade vjeru | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vjera pet kol 22, 2008 7:56 pm | |
| Ja vjerujem u Boga, a vi vjerujte u šta hoćete. Ja samo znam da je meni moja vjera često puta pomogla čak iako sam pokleknula ili posumnjala. Na kraju se sve svodi na isto. Vjeruješ ili ne. |
|
| |
Lana
Broj postova : 670 Age : 32 Lokacija : Na ringišpilu Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Vjera pet kol 22, 2008 7:58 pm | |
| Ja sam katolkinja, i vjerujem u Boga. I to je sve što ću reći, jer mi se o vjeri ne da raspravljati. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vjera pet kol 22, 2008 9:08 pm | |
| ma meni je lijepo ful kad netko u nešto vjeruje i kad mu nešto toliko znači ali ja jednostavno nisam takva. ja se smijem na stvari koje neke moje frendica shvaćaju jako ozbiljno i tako. i ako ne vjerujem da Bog može pomoći ako se moliš i to. |
|
| |
Beatrice N. Bell
| Naslov: Re: Vjera pet kol 22, 2008 9:12 pm | |
| Ja vjerujem u Boga i to je to. Bez ikakvih posebnih naziva tipa Buda, Jahve, Jehova itd. Sad, onu vjeru koju ću izabrati izabirem jer mi je 'štovanje' Boga koje se prakticira u toj vjeri pristupačnije, simpatičnije. Ako ste me sad išta razumjeli. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vjera sub kol 23, 2008 12:33 pm | |
| Ja sam katolkinja i vjerujem u Boga, ali nikad ne idem u crkvu. Smatram da pravi vjernici ne cijene po tome koliko često idu u crkvu i sl. |
|
| |
Lily Doria Mist
Broj postova : 563 Age : 32 Lokacija : Eire Registration date : 17.08.2008
| Naslov: Re: Vjera sub kol 23, 2008 3:15 pm | |
| - Namarie Raine Caspian je napisao/la:
- Ja vjerujem u Boga i to je to. Bez ikakvih posebnih naziva tipa Buda, Jahve, Jehova itd.
Čemu onda mijenjati vjeru? Vjera je vjera, ne bi trebala biti lagana niti simpatična. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vjera sub kol 23, 2008 4:23 pm | |
| - Margaret Riddle je napisao/la:
- Ja sam katolkinja i vjerujem u Boga, ali nikad ne idem u crkvu. Smatram da pravi vjernici ne cijene po tome koliko često idu u crkvu i sl.
potpuno se slažem. ja sam prelijena da idem na misu, i to samo zato jer je u osam ujutro, ali to ne znači da ne vjerujem u Boga. |
|
| |
Beatrice N. Bell
| Naslov: Re: Vjera sub kol 23, 2008 4:36 pm | |
- Ja vjerujem u Boga i to je to. Bez ikakvih posebnih naziva tipa Buda, Jahve, Jehova itd.
Čemu onda mijenjati vjeru? Vjera je vjera, ne bi trebala biti lagana niti simpatična. Pročitaj u mom postu ono ispod toga što si quotala. A zašto vjera ne bi trebala biti lagana ili simpatična? Mislim, nije vjera za svakog ali neki se mogu prepoznati u nečemu i uživati u tome. | |
|
| |
Lianne Thomas
Broj postova : 493 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Vjera sub kol 23, 2008 6:07 pm | |
| Ovaj... Kako da se izrazim, skačeš si u usta. | |
|
| |
Claire
| Naslov: Re: Vjera sub kol 23, 2008 6:13 pm | |
| Zanimljiva metafora. | |
|
| |
Beatrice N. Bell
| Naslov: Re: Vjera sub kol 23, 2008 6:15 pm | |
| Ne govorim ja za sebe. Govorim za druge ljude. Ja nikad nisam rekla da se ne može uživati u vjeri ali ja ne uživam. | |
|
| |
Lily Doria Mist
| Naslov: Re: Vjera sub kol 23, 2008 7:09 pm | |
| Malo smo antiprotivni, je li?
Ako ne uživaš u vjeri, zašto je mijenjaš? Ne razumijem. Bez uvrede, ali meni je ovo preseravanje. | |
|
| |
Nora Sophie Clarkson
Broj postova : 123 Age : 30 Lokacija : Ispod zvijezda i mjeseca Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Vjera sub kol 23, 2008 7:22 pm | |
| Sve što ću reći jest da sam katolkinja, vjerujem u Boga i ni pod koju cijenu se ne bi premišljala oko toga. | |
|
| |
Beatrice N. Bell
| Naslov: Re: Vjera sub kol 23, 2008 7:24 pm | |
| Ne zanima mene što je tebi preseravanje a što nije.
Ne uživam u svojoj trenutno vjeri ili religiji ili kako se već katolička vjera, religija ili što već naziva. Ne govorim da mi se druga vjera/religija/što već ne bi sviđala. | |
|
| |
Lily Doria Mist
| Naslov: Re: Vjera sub kol 23, 2008 7:37 pm | |
| Ti prvo pričaš da u vjeri ne uživaš, pa nešto o simpatičnosti.
A kako ćeš mijenjati vjeru ako ne znaš razliku između vjere i religije? | |
|
| |
Beatrice N. Bell
| Naslov: Re: Vjera sub kol 23, 2008 9:13 pm | |
| Znala sam..jednom. Sad sam potpuno zaboravila Ali opet, imam još vremena do osamnaeste. - Sad službeno odlazim iz ove teme. | |
|
| |
Lianne Thomas
Broj postova : 493 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Vjera ned kol 24, 2008 1:33 am | |
- Malo smo antiprotivni, je li?
Ako ne uživaš u vjeri, zašto je mijenjaš? Ne razumijem. Bez uvrede, ali meni je ovo preseravanje. Baš sam na to mislila, kada sam upotrebila... Metaforu. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vjera | |
| |
|
| |
| Vjera | |
|