| Brbljaonica | |
|
+20ultraviolet. Pixie Cissdorie Blackrose Demetria D. Andrei Dimitrijev Magenta. Pixie simbellmyne Lily Doria Mist Nicole Sawyer Beatrice N. Bell Evan Riddle Amy Nettles Claire Lianne Thomas Nora Sophie Clarkson Arien Edith Wyman Lana Tarja Turunen Scarlett Speer 24 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Lily Doria Mist
Broj postova : 563 Age : 32 Lokacija : Eire Registration date : 17.08.2008
| Naslov: Re: Brbljaonica uto ruj 15, 2009 9:23 pm | |
| | |
|
| |
Magenta. seks koji hoda.
Broj postova : 946 Age : 31 Lokacija : U tvom ormaru, sa sačmaricom. Registration date : 17.08.2008
| Naslov: Re: Brbljaonica sri ruj 16, 2009 12:15 am | |
| - Lily Doria Mist je napisao/la:
- Prek torrenta, nađi si prvu sezonu i tako to: spike is hot *.*
kako ja tebe volim. jesam ja tebi već rekla da ja tebe volim? ja ne mogu odgovorit na pitanje buffy - angel ili buffy - spike? to nema odgovora. to je možda jedino pitanje na ovom svijetu na koje se ne može odgovoriti jer to pitanje nema odgovora. *.* | |
|
| |
Lily Doria Mist
| Naslov: Re: Brbljaonica sri ruj 16, 2009 10:48 am | |
| Angel/Spike naravno! Jebeš Buffy, daj mi njih dvoje zajedno, ja sretna | |
|
| |
Magenta. seks koji hoda.
Broj postova : 946 Age : 31 Lokacija : U tvom ormaru, sa sačmaricom. Registration date : 17.08.2008
| Naslov: Re: Brbljaonica sri ruj 16, 2009 4:10 pm | |
| agenl/spike u mom krevetu, da. | |
|
| |
Lily Doria Mist
| Naslov: Re: Brbljaonica sri ruj 16, 2009 10:19 pm | |
| - Frances Magenta Green. je napisao/la:
- agenl/spike u mom krevetu, da.
Prvo bi ih neko vrijeme samo gledala, tek onda bih se pridružila *čedni osmijeh* | |
|
| |
Arien seks koji sjedi.
Broj postova : 659 Age : 30 Lokacija : middle of nowhere. Registration date : 14.08.2008
| Naslov: Re: Brbljaonica pet ruj 25, 2009 7:54 pm | |
| | |
|
| |
Demetria D.
Broj postova : 431 Age : 29 Lokacija : Fantasy. :) Registration date : 05.08.2009
| Naslov: Re: Brbljaonica pet ruj 25, 2009 11:14 pm | |
| ide tebi? btw jel netko zna jel stvarno Mick Jagger povalio prijateljevu mladu kćer dok ovoga nije bilo? Tata kaže da je to bilo nedavno, ali ja ništa nisam našla na internetu :S A možda sam ga ja iznervirala s tim pričama o udaji za Micka pa je izmislio -.-' | |
|
| |
Claire
Broj postova : 606 Age : 31 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Brbljaonica pet ruj 25, 2009 11:24 pm | |
| Ja sam dobila prvu kulju. Doduše, sa strane i to iz nenajavljenog testa iz kemije. Popadalo je i pola razreda. Al zato sam jedina u razredu dobila 5 iz glazbenog. Pisali smo Beetovena i stvarno je bilo prelagano, ali je pola razreda opet dobilo jedan. | |
|
| |
Arien seks koji sjedi.
Broj postova : 659 Age : 30 Lokacija : middle of nowhere. Registration date : 14.08.2008
| Naslov: Re: Brbljaonica sub ruj 26, 2009 12:27 am | |
| ja imam 3 petice | |
|
| |
Lianne Thomas
Broj postova : 493 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Brbljaonica ned ruj 27, 2009 10:26 pm | |
| Ja imam dve. ^.^
Iz matišmatike iii iz likovnog. *proud* | |
|
| |
Claire
| Naslov: Re: Brbljaonica ned ruj 27, 2009 10:59 pm | |
| I ja isto. Psihologija i glazbeni. | |
|
| |
Lily Doria Mist
| Naslov: Re: Brbljaonica pon ruj 28, 2009 9:47 am | |
| Psihologija je najdosadniji predmet ikada. Brojim ofce dok slušam ovu kako predaje. Logika | |
|
| |
Claire
| Naslov: Re: Brbljaonica pon ruj 28, 2009 3:48 pm | |
| Meni je zabavno pod psihologijom. Niš ne radim, profa je čuknuta do kraja, a mi je izluđujemo. Unatoč svemu imam 5, al je gradivo samo po sebi dosadno. Logika? Uf, najdosadniji predmet uz fiziku, naravno. | |
|
| |
Pixie
Broj postova : 363 Age : 32 Lokacija : TARDIS Registration date : 04.08.2009
| Naslov: Re: Brbljaonica uto ruj 29, 2009 4:46 pm | |
| mi smo danas tako prcali tipa iz logike. kao, imali smo slobodan sat, a do nas je jedan razred imao logiku i pošto je profesor spaljen ko gljiva, stalno smo mu upadali na sat i molili ga da nam pošalje nekoga sa svog sata da pomogne profesorici iz TEHNIČKOGA (kojeg uopće nemamo u gimnaziji, jel xD) u piljenju drva. ahahahahaha uskoro je pola tog razreda skupa s nama provelo ostatak tog sata u kantini na kavi, a da logičar (profesor logike, jel -.-) uopće nije skužil da mu fali 50% učenika | |
|
| |
Magenta. seks koji hoda.
| Naslov: Re: Brbljaonica uto ruj 29, 2009 5:21 pm | |
| isusemojtotalnibože, ja se pretvaram u totalnog geeka. kontam si da ću eventualno požaliti nakon ovoga što sad budem rekla. anita, ovaj ovaj, ništa ne radite iz psihologije i to je zabavno? kak može biti zabavno kad tak trošite sat ni na što, a gradivo se gomila? meni općenito je psihologija jako zanimljiva. imamo profesoricu koja se kuži u svoj posao i zna žena šta radi i uvijek ima primjer iz svog života da nam da i preko njega objasni neke šeme koje smo radili i obožavam ju. i volim psihologiju. a iz logike imamo isto super profesora s kojim se zbilja lako upustiti u raspravu, i to pozitivnu raspravu, koja ne umara i ne moraš se koristiti nekih sf riječima da bi objasnio što želiš reći i nijedno mišljenje kod njega nije krivo mišljenje i stvarno je super profesor i logika je baš lagana. pies. cijeli tjedan jebeni se pripremam za sociologiju, sutra ju imam prvi sat odmah i javljam se odgovarat, ima da dobijem peticu ko jupiter veliku i tako sam zagrizla za tu sociologiju da je to strašno. jedino što se još malčice mučim kod karl marxa. karl marx, i bogu si težak. -.-' al sociologija ko predmet mi je super. enivej, meni je totalno zanimljivo u školi, baš sam počela pratiti nastavu i redovito pisati zadaće i redovito učiti što je najjače i javljam se sad sve predmete koje pitaju i ne mogu vjerovat samoj sebi. baš sam si geek u zadnje vrijeme. | |
|
| |
Pixie
| Naslov: Re: Brbljaonica uto ruj 29, 2009 5:23 pm | |
| ja se isto slažem s madison. meni je psihologija kao predmet dosadna jer mi je gradivo skroz i totalno nezanimljivo. upravo zato je i puno zabavnije vegetirati na satu nego slušati profesoricu. čak mi je i logika zanimljivija od psihologije. sociologija mi je okej, iako mrzim te uvode u nove predmete. umaraju me -.-' | |
|
| |
Lily Doria Mist
| |
| |
Magenta. seks koji hoda.
| Naslov: Re: Brbljaonica uto ruj 29, 2009 9:52 pm | |
| | |
|
| |
Arien seks koji sjedi.
| Naslov: Re: Brbljaonica uto ruj 29, 2009 11:21 pm | |
| - Frances Magenta Green. je napisao/la:
enivej, meni je totalno zanimljivo u školi, baš sam počela pratiti nastavu i redovito pisati zadaće i redovito učiti što je najjače i javljam se sad sve predmete koje pitaju i ne mogu vjerovat samoj sebi. baš sam si geek u zadnje vrijeme. isto. sjedim u prvoj klupi, pratim, pišem, javljam se za nešto što prije nisam mogla ni misliti (hemija!), učim (!) i gomilam sve petice do sada. | |
|
| |
Evan Riddle
Broj postova : 543 Lokacija : clouds Registration date : 19.08.2008
| Naslov: Re: Brbljaonica sri ruj 30, 2009 12:00 am | |
| a daj. ja bi da me uhvati ta vaša faza malo. meni se ne uči onako baš NIMALO. i shvatila sam da gimnazija uopće nije za mene. jer ja stvarno mrzim učenje. i ne znam, nadam se da ću što bolje proći školsko godinu. | |
|
| |
Arien seks koji sjedi.
| Naslov: Re: Brbljaonica sri ruj 30, 2009 12:09 am | |
| ja čitavu prvu godinu nisam učila. znam da će svi reći da lažem, ali stvarno nisam. xD nit sam imala želju, nit sam učila. | |
|
| |
Claire
| Naslov: Re: Brbljaonica sri ruj 30, 2009 3:57 pm | |
| - Evan Riddle je napisao/la:
- a daj. ja bi da me uhvati ta vaša faza malo. meni se ne uči onako baš NIMALO. i shvatila sam da gimnazija uopće nije za mene. jer ja stvarno mrzim učenje. i ne znam, nadam se da ću što bolje proći školsko godinu.
Onda si fulala "profesiju". Super je to što ništa ne radimo jer profesorica NE ZNA svoj posao. Ja dok sjednem i učim psihologiju za test vjerojatno naučim to gradivo bolje od nje, a primjere koje nam daje da ni n spominjem. Petogodišnje dijete smisli bolji primjer od nje. I tko normalan učenicima recitira pjesmicu pod nazivom "Moron"? Karl Marx? Konfliktna teorijska perspektiva? To je sam ja danas odgovarala. Meni je sociologija super predmet, ne sjećam se kad sam s toliko voljom odlazila na neki sat. | |
|
| |
Pixie
| Naslov: Re: Brbljaonica sri ruj 30, 2009 6:28 pm | |
| buhahaha ja se slažem s evan. mrzim učenje i gadi mi se skroz i totalno prošle godine sam učila jer je to bio uvjet da odem u london, a ove godine učim da me puste na more s frendicom iduće ljeto. da nema tih razloga, svejedno bi mi bilo dal imam 1 ili 5 u imeniku i da, socijologija je za guzicu obrisati. prelagan predmet. spavam pod satom i crtam karikature po blježnici, a kad me ova ženska prozove, znam joj sve izrecitirati od A do Z i još k tome navedem bolji primjer nego ona sama. | |
|
| |
Demetria D.
Broj postova : 431 Age : 29 Lokacija : Fantasy. :) Registration date : 05.08.2009
| Naslov: Re: Brbljaonica sri ruj 30, 2009 9:54 pm | |
| Ja imam komad iz fizike i kemije u imeniku. Još uvijek mi se ne da učit -.- Makar je iz kemije sa strane, a iz fizike jer me prozvala onak nabrzaka i postavila mi jedno pitanje, postavila mi uvjet, promijenile se stvari i ja dobila komad. Jbg. Al odsad učim... khm Tak je svake godine xD Al drž'te mi fige da i ovaj razred prođem s 5, inače će me mama, blago rečeno, ubiti, iskopati, izmasakrirati, zakopati, iskopati, pojesti. I tako tri puta. p.s. No imam ja i petica, bez brige xD | |
|
| |
Pixie
| Naslov: Re: Brbljaonica čet lis 01, 2009 2:48 pm | |
| razvalila sam povijest | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Brbljaonica | |
| |
|