| Brbljaonica | |
|
+20ultraviolet. Pixie Cissdorie Blackrose Demetria D. Andrei Dimitrijev Magenta. Pixie simbellmyne Lily Doria Mist Nicole Sawyer Beatrice N. Bell Evan Riddle Amy Nettles Claire Lianne Thomas Nora Sophie Clarkson Arien Edith Wyman Lana Tarja Turunen Scarlett Speer 24 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Lianne Thomas
Broj postova : 493 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Brbljaonica čet kol 21, 2008 7:03 pm | |
| Ja uzmem pa izmiksujem tamno zelenu i tamno ljubičastu. | |
|
| |
Lana
Broj postova : 670 Age : 32 Lokacija : Na ringišpilu Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Brbljaonica čet kol 21, 2008 7:04 pm | |
| E pa, ja si sad kupujem crvenu. Moram. | |
|
| |
Evan Riddle
Broj postova : 543 Lokacija : clouds Registration date : 19.08.2008
| Naslov: Re: Brbljaonica čet kol 21, 2008 7:22 pm | |
| Ljubičasta sam!! Kak mi je čudno... Po mraku mi izgleda kao crna, ali na suncu je predivna ljubičasta. | |
|
| |
Lianne Thomas
| Naslov: Re: Brbljaonica čet kol 21, 2008 7:22 pm | |
| Očekujem slike. | |
|
| |
Beatrice N. Bell
Broj postova : 605 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Brbljaonica čet kol 21, 2008 7:23 pm | |
| K'o naš Citroen. Šalim se. Jedva čekam fotku. | |
|
| |
Claire
Broj postova : 606 Age : 31 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Brbljaonica čet kol 21, 2008 7:27 pm | |
| Nadam se da će Evan biti široke ruke što se slike tiče. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Brbljaonica čet kol 21, 2008 7:28 pm | |
| Blago ti se, Evan. Ja sam trenutno crveno-smedje-plava. Budem se farbala u crveno vjerovatno. Krvavo crveno. Jel zna neko neku farbu crvenu koja nece bas puno pogoriti kosu, jer je meni kosa i onako k'o metla? |
|
| |
Claire
| Naslov: Re: Brbljaonica čet kol 21, 2008 7:30 pm | |
| Nemam iskustva s tim, tako da ti ne bih mogla pomoći oko boje. Ipak najsigurnije ti je da te frizer pofarba, on najbolje zna koja boja šteti koja ne. | |
|
| |
Evan Riddle
Broj postova : 543 Lokacija : clouds Registration date : 19.08.2008
| Naslov: Re: Brbljaonica čet kol 21, 2008 8:12 pm | |
| Neće biti slika jer je moj mobitel takav idiot da je to nevjerojatno!! *smajli koji razbija sve pred sobom* | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Brbljaonica čet kol 21, 2008 8:32 pm | |
| - Rebecca Iulia Grey je napisao/la:
- Nemam iskustva s tim, tako da ti ne bih mogla pomoći oko boje.
Ipak najsigurnije ti je da te frizer pofarba, on najbolje zna koja boja šteti koja ne. Tnx, budem razmislila o tome sigurno. (: |
|
| |
Lianne Thomas
| Naslov: Re: Brbljaonica pet kol 22, 2008 12:23 am | |
| Alex, zaista, kosa ti je za ne poželeti. | |
|
| |
Lily Doria Mist
Broj postova : 563 Age : 32 Lokacija : Eire Registration date : 17.08.2008
| Naslov: Re: Brbljaonica pet kol 22, 2008 12:25 am | |
| Ja sam trenutačno prilično kričavo crvena. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Brbljaonica pet kol 22, 2008 12:26 am | |
| I meni je kosa u mraku izgledala crno, dok je zapravo bila ljubičasta. Mislim da je tako svima. Ali uvjerena sam da ti dobro stoji. Ljubičasta je fenomenalna boja! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Brbljaonica pet kol 22, 2008 12:27 am | |
| Ljubičasta si, jej! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Brbljaonica pet kol 22, 2008 2:29 am | |
| - Nancy Hallow Deadhmort je napisao/la:
- Alex, zaista, kosa ti je za ne poželeti.
I know, Jana. (: Badava njoj sto lepo izgleda, kad je na dodir k'o kad si slamu uzeo u ruke .... |
|
| |
Lianne Thomas
| Naslov: Re: Brbljaonica pet kol 22, 2008 2:30 am | |
| Totalno kul izgleda, al kad sam je dodirnula onaj dan... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Brbljaonica pet kol 22, 2008 10:53 am | |
| xD ... I know. Sta mislis kako je meni svakoga dana? Kad se cesljam, kad je svezujem u rep(to mi je odnedavni trip, da svezujem kosu na vrh glave), kad je perem, kad ...urghh, mrzim svoju kosu. Ne znam jesam li ti pricala kako mi je bilo u osnovnoj zbog toga. Prvo su me vrijedjale cure, jer su sve do jedne imale 3 dlake na glavi i to je to, a zatim kako je ne negujem ...jest, briga me da je negujem, ako je ne mogu srediti ... Ima li jos nekoga ko mrzi svoju kosu? Mislim, da ne ostanem sama u svojoj mrznji. |
|
| |
Claire
| Naslov: Re: Brbljaonica pet kol 22, 2008 11:20 am | |
| Ja obožavam svoju kosu . Moje obije tete su frizerke, no samo je jedna uvijek šiša jer ne volim kada mi netko drugi prčka po kosi. Poprilično je gusta, a mogu sad već i reći duga i tako dok sam skraćivala šiške, teta mi je htjela još malo odrezati, a ja sam je samo mrko pogledala i to je bilo dovoljno:mrgreen: . Zadovoljna sam i svojojm bojom kose pošto sam se rodila kao crnka, onda sam do treće godine bila plava i onda mi je kosa opet potamnila na svijetlo smeđu. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Brbljaonica pet kol 22, 2008 11:53 am | |
| Mah. Blago ti se. Ja imam jako gustu kosu. Tamno smedja je, mada sam bila gotovo plava kad sam bila dijete(3,4 godine). To i Hallow moze potvrditi, sve je ok i jako dobro ona izgleda: puna volumena, na pogled meka, super ... Medjutim, kad ju dotaknes ... isto metlu da si uzela ... Do prije 2 godine, meni je kosa bila totalno ravna, meka, sjajna ...jednom recju, fantasticna. Medjutim, htjela sam se osisati i ...dobila sam ovo. Od tada se nikada nije oporavila i ovakva je kakva je sada. I dalje gajim nadu da hoce, ali tesko ... MRZIM SVOJU KOSU. Mrzim je. |
|
| |
Nora Sophie Clarkson
Broj postova : 123 Age : 30 Lokacija : Ispod zvijezda i mjeseca Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Brbljaonica pet kol 22, 2008 12:04 pm | |
| Meni je moja kosa ok. Ima trenutaka kad je mrzim, ali inače mi se poprilično sviđa. Nedavno sam ošišala šiške i sasvim dobro izgledaju. Mama me uvijek nagovara da se ošišam na kratko jer mi to najbolje stoji, ali nema teoretske šanse da to napravim. Ne mogu sebe zamisliti s kratkom kosom. | |
|
| |
Beatrice N. Bell
Broj postova : 605 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Brbljaonica pet kol 22, 2008 12:11 pm | |
| Mene svi zajebavaju zbog kose. Mislim, ne svi. Uglavnom dečki jer mi kosa stalno izgleda kao da me streslo 220 volta. Mrzim ju prat jer dan poslije ne mogu ništa s njom. Presvilena je pa ispada iz repa, kopče, svega. *uzdah* Šiške su mi preko nosa jer ih puštam ali mi nikad nisu na faci. | |
|
| |
Edith Wyman
Broj postova : 280 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Brbljaonica pet kol 22, 2008 12:20 pm | |
| Ja imam kovrčavu i gustu kosu. To je teško ukrotit, kada se probudim, svaka mi dlaka leti na svoju stranu | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Brbljaonica pet kol 22, 2008 12:40 pm | |
| Auh, Noah, znam kako ti je. Moja kosa bas nije kovrdzava ali je katastrofa gusta i to me strasno nervira. Lepa je jedino kad je ne ocesljam i pustim da se fino utalasa. Medjutim ja mrzim kad je neocesljana, jer je podugacka ... Kao metla. Kao slama. I dalje je mrzim. |
|
| |
Tarja Turunen
Broj postova : 54 Age : 29 Lokacija : Planet Hell Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Brbljaonica sub kol 23, 2008 12:58 pm | |
| Jučer sam gledala neki finski film na HRTu Finski Film. Ali mi se spavalo pa nisam do kraja gledala | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Brbljaonica sub kol 23, 2008 1:12 pm | |
| moja kosa je skroz okej ali kad god ju operem i osušim pošizim. prvo mi treba pol sata da je osušim, a sad je još i narasla. nevjerojatno je gusta i donji sloj je kovrčav i nakovrča se svaki put kad je vlažno. iritantno |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Brbljaonica | |
| |
|
| |
| Brbljaonica | |
|