| Brbljaonica | |
|
+20ultraviolet. Pixie Cissdorie Blackrose Demetria D. Andrei Dimitrijev Magenta. Pixie simbellmyne Lily Doria Mist Nicole Sawyer Beatrice N. Bell Evan Riddle Amy Nettles Claire Lianne Thomas Nora Sophie Clarkson Arien Edith Wyman Lana Tarja Turunen Scarlett Speer 24 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Lana
Broj postova : 670 Age : 32 Lokacija : Na ringišpilu Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Brbljaonica čet kol 21, 2008 4:42 pm | |
| - Evan Riddle je napisao/la:
- Ne da ti da se farbaš sa 16.? Čovječe. Onda je moja i predobra.
Ne da. Mislim, stavljam ja preljev, ali mi to ide na živce non-stop kupovat i stavljat. | |
|
| |
Edith Wyman
Broj postova : 280 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Brbljaonica čet kol 21, 2008 4:43 pm | |
| Ma, ja se ne bih ofarbala sa onom trajnom, nego onom koja se ispere nakon 3-4 pranja | |
|
| |
Scarlett Speer
Broj postova : 297 Age : 31 Lokacija : Somewhere between imagination and reality (: Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Brbljaonica čet kol 21, 2008 4:46 pm | |
| Jedna moja frendica ima prirodno plavu kosu i farbala se u crno godinu dana, i sad je prestala i ne može više dobit svoju prirodnu boju da joj izraste...tak da me to mal istraumatiziralo. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Brbljaonica čet kol 21, 2008 4:47 pm | |
| pa hvala Bogu da ne može plavu kosu vratiti nakon crne. pa to je normalno. |
|
| |
Scarlett Speer
Broj postova : 297 Age : 31 Lokacija : Somewhere between imagination and reality (: Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Brbljaonica čet kol 21, 2008 4:48 pm | |
| - Thora Davis je napisao/la:
- pa hvala Bogu da ne može plavu kosu vratiti nakon crne. pa to je normalno.
Znam...poslije crne, tj. poslije dugog farbanja crnom nitko skoro ne može dobit izvornu boju. Zato sam odustala od crne kose. | |
|
| |
Edith Wyman
Broj postova : 280 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Brbljaonica čet kol 21, 2008 4:50 pm | |
| Moja sestrična je svake godine imala drugu boju kose. Od crne, naranđaste,... I sada ima svoju prirodnu boju i posve joj je ista kao i prije farbanja. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Brbljaonica čet kol 21, 2008 4:51 pm | |
| neznam. meni nakon ljubičastog prelijeva je trebalo nekih mjesec i po da mi se vrati moja prava boja. |
|
| |
Lana
Broj postova : 670 Age : 32 Lokacija : Na ringišpilu Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Brbljaonica čet kol 21, 2008 4:52 pm | |
| Da, kad bolje razmislim, vjerojatno je i bolje koristiti samo preljev, umjesto prave farbe. Prava farba stvarno uništava kosu, a i ja bih čim bi se pofarbala, odmah htjela novu boju. Tako da je za mene bolje preljev.
EDIT: Thora, ti je onda cijelo vrijeme bila ljubičasta ili neka žnj boja?
Zadnja promjena: Laiane Ava Nugent; čet kol 21, 2008 4:53 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Scarlett Speer
| Naslov: Re: Brbljaonica čet kol 21, 2008 4:53 pm | |
| - Laiane Ava Nugent je napisao/la:
- Da, kad bolje razmislim, vjerojatno je i bolje koristiti samo preljev, umjesto prave farbe. Prava farba stvarno uništava kosu, a i ja bih čim bi se pofarbala, odmah htjela novu boju. Tako da je za mene bolje preljev.
I za mene. Jel bude toga u DM-u za kupiti? | |
|
| |
Lana
| Naslov: Re: Brbljaonica čet kol 21, 2008 4:54 pm | |
| - Scarlett Speer je napisao/la:
- Laiane Ava Nugent je napisao/la:
- Da, kad bolje razmislim, vjerojatno je i bolje koristiti samo preljev, umjesto prave farbe. Prava farba stvarno uništava kosu, a i ja bih čim bi se pofarbala, odmah htjela novu boju. Tako da je za mene bolje preljev.
I za mene.
Jel bude toga u DM-u za kupiti? Da, u vrečicama. Palette. Ja moram koristiti tri vrečice da bi mi se dobro primilo. Imam predugu kosu. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Brbljaonica čet kol 21, 2008 4:54 pm | |
| ali meni je najružnije onako dok boja blijedi.a ne moeš ništa raditi jer ako bojaš ponovo će ti ostat mrlje.. |
|
| |
Scarlett Speer
| Naslov: Re: Brbljaonica čet kol 21, 2008 4:55 pm | |
| - Laiane Ava Nugent je napisao/la:
- Scarlett Speer je napisao/la:
- Laiane Ava Nugent je napisao/la:
I za mene.
Jel bude toga u DM-u za kupiti? Da, u vrečicama. Palette.
Ja moram koristiti tri vrečice da bi mi se dobro primilo. Imam predugu kosu. Aha Hvala! Možda danas kupim Ja bi si u crveno | |
|
| |
Lana
| Naslov: Re: Brbljaonica čet kol 21, 2008 4:56 pm | |
- ali meni je najružnije onako dok boja blijedi.a ne moeš ništa raditi jer ako bojaš ponovo će ti ostat mrlje..
Meni se ni ne kuži kada blijedi. Samo se jednog dana pogledam u ogledalo i skužim da mi je prirodna boja. Btw, se tko od vas ikada s time kupao u moru? EDIT: I ja bi crveno, ali onu skroz tamnu. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Brbljaonica čet kol 21, 2008 4:59 pm | |
| ne kuži se niti meni. al nekima se baš vidi. i to mi je onako..iuu. a ja se kupala svaki dan. al u biti kad se kupaš u moru ja imam osjećčaj da mi duže ostaje. haha ko da mi učvršćuje boju. ne mogu objasniti. al preko ljeta mi duže bude nego preko zime. taj prelijev. |
|
| |
Scarlett Speer
| |
| |
Lana
| Naslov: Re: Brbljaonica čet kol 21, 2008 5:01 pm | |
- ne kuži se niti meni. al nekima se baš vidi. i to mi je onako..iuu.
a ja se kupala svaki dan. al u biti kad se kupaš u moru ja imam osjećčaj da mi duže ostaje. haha ko da mi učvršćuje boju. ne mogu objasniti. al preko ljeta mi duže bude nego preko zime. taj prelijev. Super. Onda se slobodno ofarbam u subotu. Idem u nedjelju na jedan dan na more. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Brbljaonica čet kol 21, 2008 5:01 pm | |
| jedan dan?? pa gdje ideš tako kratko? |
|
| |
Lana
| Naslov: Re: Brbljaonica čet kol 21, 2008 5:04 pm | |
- jedan dan??
pa gdje ideš tako kratko? U Crikvenicu, ili negdje blizu. U biti idem samo na jedan dan jer drugačije ne mogu. A kak nisam mogla ići ni prije, vode me bar na jedan dan. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Brbljaonica čet kol 21, 2008 5:07 pm | |
| ahaa. pa lijepo |
|
| |
Scarlett Speer
| Naslov: Re: Brbljaonica čet kol 21, 2008 5:49 pm | |
| | |
|
| |
Nora Sophie Clarkson
Broj postova : 123 Age : 30 Lokacija : Ispod zvijezda i mjeseca Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Brbljaonica čet kol 21, 2008 5:52 pm | |
| Ja bi voljela staviti taj preljev. Baš bi voljela vidjeti kako bi izgledala s crnom kosom. A što se tiče prave farbe, nisam baš za to. Mama bi me najvjerojatnije pustila, ali ne bi se još farbala. Zasada je i ovako ok. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Brbljaonica čet kol 21, 2008 6:15 pm | |
| Meni se vratila na posve prirodnu, a farbam se već tri godine. To valjda varira od osobe do osobe tj. ovisi o tipu kose. |
|
| |
Claire
Broj postova : 606 Age : 31 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Brbljaonica čet kol 21, 2008 6:57 pm | |
| Ja sam samo jednom u životu imala pramenove inače imam prirodnu boju kose koja je smeđa. Imam bronačni pigment tako da baš i ne znam kako bi ispalo eksperimentiranje s ostalim bojama. | |
|
| |
Lianne Thomas
Broj postova : 493 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Brbljaonica čet kol 21, 2008 6:58 pm | |
| Ja ponekad izvučem pramenove sprejom, ali to se završi na tome. Ne želim se farbati dok to ne postane nužno. | |
|
| |
Beatrice N. Bell
Broj postova : 605 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Brbljaonica čet kol 21, 2008 7:00 pm | |
| Ja sam jednom kupila sprej u plavoj boji, baš plavoj. Izgledala sam super. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Brbljaonica | |
| |
|
| |
| Brbljaonica | |
|