| Harry Potter and the Half Blood Prince Movie | |
|
+18Ophigenia Blue A. Underwood Demetria D. Pixie Arien Andrei Dimitrijev Magenta. Jake Rawn Lily Doria Mist Nicole Sawyer Beatrice N. Bell Abigail Black Evan Riddle Scarlett Speer Claire Edith Wyman Lianne Thomas Lana 22 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Harry Potter and the Half Blood Prince Movie čet kol 21, 2008 12:57 am | |
| To sam i ja rekla. Totalno je bezveze lik ... Bljack. |
|
| |
Lana
Broj postova : 670 Age : 32 Lokacija : Na ringišpilu Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Harry Potter and the Half Blood Prince Movie čet kol 21, 2008 1:31 am | |
| Ja ga se ni ne sjećam iz Reda Feniksa. | |
|
| |
Lianne Thomas
Broj postova : 493 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Harry Potter and the Half Blood Prince Movie čet kol 21, 2008 1:33 am | |
| E, da, Lana, malo si se zeznula.
Sirius se pojavljuje još jednom, u sedmom delu. I ubiću ih ako izrežu taj deo.
To je onaj deo, jedanaestogodišnjaci James, Snape i Sirius, i jedanaestogodišnjakinja Lily Evans, u Hogwarts Expressu - na putu za Hogwarts. To je u poglavlju kada Harry zaranja u Snapeova sećanja i saznaje da je on bio zaljubljen u njegovu majku. Inače, to je onaj deo kada se raspravljaju o domovima na Hogwartsu. Kao, kada James kaže da će biti u Gryffindoru, kao njegov otac, a Sirius kaže kako su svi njegovi bili u Slytherinu, ali da se on nada da će biti izuzetak. Pa kad Snape počne da priča kako je najbolja kuća Slytherin... I tako dalje.
E, neće mi taj deo odrezati. | |
|
| |
Lana
Broj postova : 670 Age : 32 Lokacija : Na ringišpilu Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Harry Potter and the Half Blood Prince Movie čet kol 21, 2008 1:36 am | |
| Krivo si me shvatila. Ja sam rekla da se ne pojavljuje u 6. filmu, jer nigdje među likovima ne piše Sirius Black. | |
|
| |
Lianne Thomas
| Naslov: Re: Harry Potter and the Half Blood Prince Movie čet kol 21, 2008 1:39 am | |
| Aha, okej onda.
Mislila sam da si rekla u "više nikad" fazonu. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Harry Potter and the Half Blood Prince Movie čet kol 21, 2008 1:42 am | |
| - Nancy Hallow Deadhmort je napisao/la:
- E, da, Lana, malo si se zeznula.
To je onaj deo, jedanaestogodišnjaci James, Snape i Sirius, i jedanaestogodišnjakinja Lily Evans, u Hogwarts Expressu - na putu za Hogwarts. To je u poglavlju kada Harry zaranja u Snapeova sećanja i saznaje da je on bio zaljubljen u njegovu majku. Inače, to je onaj deo kada se raspravljaju o domovima na Hogwartsu. Kao, kada James kaže da će biti u Gryffindoru, kao njegov otac, a Sirius kaže kako su svi njegovi bili u Slytherinu, ali da se on nada da će biti izuzetak. Pa kad Snape počne da priča kako je najbolja kuća Slytherin... I tako dalje.
E, neće mi taj deo odrezati. I ne smeju ga odrezati. Ja cu ih pobiti sve ako ga odrezu. Strasno sam se bunila kad su za 5. deo filma odrezali deo gde je Ron trebao igrati metlboj. |
|
| |
Lianne Thomas
| Naslov: Re: Harry Potter and the Half Blood Prince Movie čet kol 21, 2008 1:47 am | |
| Ma dobro, nisu mogli sve da spakuju. Ali u sedmi moraju, ionako će se snimati iz dva dela. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Harry Potter and the Half Blood Prince Movie čet kol 21, 2008 2:40 am | |
| Naravno. Can't wait it. |
|
| |
Nicole Sawyer
Broj postova : 70 Registration date : 18.08.2008
| Naslov: Re: Harry Potter and the Half Blood Prince Movie čet kol 21, 2008 10:24 am | |
| Jeste čule da će u šestom djelu biti sexa!!!! Baš se pitam ko s kim... | |
|
| |
Beatrice N. Bell
Broj postova : 605 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Harry Potter and the Half Blood Prince Movie čet kol 21, 2008 11:33 am | |
| Neće. Ni u knjizi ga nije bilo a neće ni u filmu. To je film za mlađu publiku. | |
|
| |
Lily Doria Mist
Broj postova : 563 Age : 32 Lokacija : Eire Registration date : 17.08.2008
| Naslov: Re: Harry Potter and the Half Blood Prince Movie čet kol 21, 2008 1:01 pm | |
| Aaaawwww, Malfoy. Nema nigdje Seamusa | |
|
| |
Nicole Sawyer
| Naslov: Re: Harry Potter and the Half Blood Prince Movie čet kol 21, 2008 1:12 pm | |
| Pisalo je u članku, znam kaj sam pročitala.... | |
|
| |
Lana
| |
| |
Lily Doria Mist
Broj postova : 563 Age : 32 Lokacija : Eire Registration date : 17.08.2008
| Naslov: Re: Harry Potter and the Half Blood Prince Movie čet kol 21, 2008 1:23 pm | |
| Ah *pada kamen sa srca* I bolje im je. | |
|
| |
Beatrice N. Bell
| |
| |
Nicole Sawyer
| Naslov: Re: Harry Potter and the Half Blood Prince Movie čet kol 21, 2008 2:55 pm | |
| | |
|
| |
Claire
Broj postova : 606 Age : 31 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Harry Potter and the Half Blood Prince Movie čet kol 21, 2008 2:56 pm | |
| Ja mislim da sam isto pročitala da će biti seksa. Na net.hr ili index.hr mislim. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Harry Potter and the Half Blood Prince Movie čet kol 21, 2008 3:30 pm | |
| - Nancy Hallow Deadhmort je napisao/la:
- E, da, Lana, malo si se zeznula.
E, neće mi taj deo odrezati. To se dogodilo u sedmom djelu knjige, a ne šestom. Znam jer sam upravo sam pročitala (ponovno) sedmi dio. |
|
| |
Edith Wyman
Broj postova : 280 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Harry Potter and the Half Blood Prince Movie čet kol 21, 2008 4:04 pm | |
| Pa i rekla je da govori za 7. dio. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Harry Potter and the Half Blood Prince Movie čet kol 21, 2008 4:30 pm | |
| Ups. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Harry Potter and the Half Blood Prince Movie čet kol 21, 2008 8:33 pm | |
| Cijela rasprava se i vodi oko 7. dijela(misli se na taj deo sa Siriusom). |
|
| |
Jake Rawn
Broj postova : 127 Age : 32 Lokacija : sadasnjost??? Registration date : 19.08.2008
| Naslov: Re: Harry Potter and the Half Blood Prince Movie čet kol 21, 2008 8:36 pm | |
| ja vise ni neznam hocu li gledati film jer su katastrofa | |
|
| |
Beatrice N. Bell
| Naslov: Re: Harry Potter and the Half Blood Prince Movie čet kol 21, 2008 8:54 pm | |
| Peti je definitivno bio grozan i ja ga više ne želim u životu pogledati. A što se šestice tiče ići ću ga vjerojatno s prijateljicom gledati. Mi u biti ni ne gledamo nego brbljamo cijelo vrijeme. Ali mislim da se isplati pogledati. | |
|
| |
Lana
| Naslov: Re: Harry Potter and the Half Blood Prince Movie čet kol 21, 2008 8:58 pm | |
| - Namarie Raine Caspian je napisao/la:
- Peti je definitivno bio grozan i ja ga više ne želim u životu pogledati. A što se šestice tiče ići ću ga vjerojatno s prijateljicom gledati. Mi u biti ni ne gledamo nego brbljamo cijelo vrijeme. Ali mislim da se isplati pogledati.
Ja se uvijek skoncentriram i samo čekam kad će Fred i George iskočiti. | |
|
| |
Beatrice N. Bell
| Naslov: Re: Harry Potter and the Half Blood Prince Movie čet kol 21, 2008 9:02 pm | |
| Ošišali su ih u petom, zar ne? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Harry Potter and the Half Blood Prince Movie | |
| |
|
| |
| Harry Potter and the Half Blood Prince Movie | |
|