| Glazba | |
|
+18Andrei Dimitrijev Loona Smith simbellmyne Abigail Black Evan Riddle Nicole Sawyer Tarja Turunen Lily Doria Mist Edith Wyman Amy Nettles Magenta. Beatrice N. Bell Lianne Thomas Claire Arien Nora Sophie Clarkson Lana Scarlett Speer 22 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Magenta. seks koji hoda.
Broj postova : 946 Age : 31 Lokacija : U tvom ormaru, sa sačmaricom. Registration date : 17.08.2008
| Naslov: Re: Glazba pet kol 22, 2008 9:44 pm | |
| ma sok od šumskog voća. xD | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Glazba sub kol 23, 2008 12:26 pm | |
| Ono što mene šokira kod cajki, izuzev što dreče kao da im netko dere kožu s leđa, jesu besmisleni i nevjerojatno glupi tekstovi. Najgore od svega je to kaj moja bliska frendica non stop to sluša, pa onda krene pjevati i ja sve upamtim. Ne znam koja je poanta u ''Maaaaajko milaaaaa, zašto me je ostavilaaaaa?'' i slično. |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Glazba sub kol 23, 2008 1:21 pm | |
| @Margaret Riddle
hhhhh nije ti to ništa, jel itko čuo onu + Ja još spavam, po navici, u tvojoj majiciiiiiiiiii, tvojoj maaaaaajiiiiciiiii + pa i mora bit majko mila, što se još rimuje ostavila? npr. što me je ostavilaaaa, na vece mi je silaaaa ili pravi spol je krila, što me je ostavilaaaaa?? mogu ti ja nać još bilijun bisera npr. moj frend je stalno pjevao + brza lova, brza kola, i ribe oko stolaaaaaaa votka i džin, to je sada in + i onda ne zna dalje pa stalno vrti ta dva stiha ili npr. kad je čuo parodiju na aspirin izmiješalo mu se s originalom, i to je išlo otprilike ovako: + debela sam ko svinja od puno proteina još jučer bila sam anoreksija na podu posteljina u sobi punoj dima slika poznata, to je prevara + |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Glazba sub kol 23, 2008 1:37 pm | |
| Ima toliko tih gluposti da ne možeš skužit što je najgore. Jučer sam na TVu čula i nekaj kao: Napravi mi sina pod svjetlima kazina Bit će dijete sreće, sve će da mu ide Svi će da mu zavide Bit će smrt za žene, kao ti za meneKad se nisam onesvijestila. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Glazba sub kol 23, 2008 1:42 pm | |
| hahahahahahaha a jesi čula sexy biznismen, hhhhh? + prvo skini se pa primi se za posao i za sve drugo + i onda to ponavlja deset puta, hahahah |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Glazba sub kol 23, 2008 1:44 pm | |
| |
|
| |
Magenta. seks koji hoda.
Broj postova : 946 Age : 31 Lokacija : U tvom ormaru, sa sačmaricom. Registration date : 17.08.2008
| Naslov: Re: Glazba sub kol 23, 2008 2:21 pm | |
| ma to su muke tantalove za uši. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Glazba sub kol 23, 2008 2:31 pm | |
| |
|
| |
Nora Sophie Clarkson
Broj postova : 123 Age : 30 Lokacija : Ispod zvijezda i mjeseca Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Glazba sub kol 23, 2008 7:32 pm | |
| Cajke. | |
|
| |
Lianne Thomas
Broj postova : 493 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Glazba ned kol 24, 2008 1:36 am | |
| Mrzim cajke. Aaaaaah, i cajke na engleskom. | |
|
| |
Nicole Sawyer
Broj postova : 70 Registration date : 18.08.2008
| Naslov: Re: Glazba ned kol 24, 2008 11:29 am | |
| | |
|
| |
Arien seks koji sjedi.
Broj postova : 659 Age : 30 Lokacija : middle of nowhere. Registration date : 14.08.2008
| Naslov: Re: Glazba ned kol 24, 2008 12:08 pm | |
| Tarja je morska krava koja kao da ima raketu u gaćama.
Maggiena baka | |
|
| |
simbellmyne
Broj postova : 259 Age : 33 Lokacija : u maxovom zagrljaju Registration date : 24.08.2008
| Naslov: Re: Glazba ned kol 24, 2008 11:03 pm | |
| ja se mogu pohvaliti da ne znam tekst niti jednog jedinog narodnjaka odrasla sam u rockerskoj obitelji, sad mi stari sluša black metal, stara novi val, a buraz i ja punk i rock | |
|
| |
Magenta. seks koji hoda.
| Naslov: Re: Glazba pon kol 25, 2008 4:38 pm | |
| moj stari sluša punk, rock i jazz. a stara nešto tipa svadbas i jinx. i strane iz 70-ih i 80-ih. moja sestra kopira mene. | |
|
| |
Arien seks koji sjedi.
Broj postova : 659 Age : 30 Lokacija : middle of nowhere. Registration date : 14.08.2008
| Naslov: Re: Glazba pon kol 25, 2008 4:46 pm | |
| Moja mama sluša YU rock/metal, tata šta stigne, ali najviše YU rock, ja isto Yu rock, a sestra Avril | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Glazba pon kol 25, 2008 4:51 pm | |
| moj stari sluša gotovo sve, od shadowsa preko azre do mozarta. nekoliko puta je čak upalio neke cajke moa stara sluša samo vijesti, uglavnom je nezainteresirana a glazbu, ali voli klape i YU rock ja isto volim YU rock i američki hip hop ( novije stvari ) i neke stare rock stvari. uh, i RHCP, Foo Fighterse, Nightwish, Fall Out Boy... mislim da ste shvatili... |
|
| |
Beatrice N. Bell
Broj postova : 605 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Glazba pon kol 25, 2008 6:58 pm | |
| Moj stari sluša Azru i Beatlese. I ponosna sam na njega. Za razliku od moje mame koja voli narodnjake[Ceca, Lepa Brena, and stuff] i mrzi Azru te smatra da netko tko može slušati bend po imenu Nightwish ne može biti normalan. A draga moja maaamica! | |
|
| |
Edith Wyman
Broj postova : 280 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Glazba pon kol 25, 2008 7:22 pm | |
| Moji roditelji slušaju OK stvari koje i ja mogu poslušati. Npr. Queen, Pink Floyd,... Mojoj mami se i sviđa moja muzika. Ne voli samo Nirvanu :lol: . Uglavnom, ne znam nikoga u mojoj obitelji da sluša cajke | |
|
| |
Lana
Broj postova : 670 Age : 32 Lokacija : Na ringišpilu Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Glazba pon kol 25, 2008 7:32 pm | |
| Tata sluša Azru, Rolling Stonese, Deep Purple, Pink Floyd, Pekinšku patku... A mama većinom Bijelo Dugme (glazba njene mladosti, lol).
A sestra cajke. Ne znam čije je gene ona pokupila.
Zadnja promjena: Laiane Ava Nugent; pon kol 25, 2008 7:59 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Arien seks koji sjedi.
| Naslov: Re: Glazba pon kol 25, 2008 7:48 pm | |
| Moji roditelji su alergični na cajke tako da sam od njih to pokupila A moji starci najvše vole Dugme, Čolu, Atomsko sklonište, Novi fosili, Azra, Bajaga, Riblja Čorba i co. I još kad tata zasvira na gitari... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Glazba pon kol 25, 2008 11:13 pm | |
| ah, moji su se prije konstantno furali na bajagu, sad im je dosadila al stari obožava azru i daleku obalu, on me totalno uživio u to ja njega u hladno pivo |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Glazba uto kol 26, 2008 10:27 am | |
| Moja stara apsolutno nema ukus za glazbu. Ona vam sluša Olivera Dragojevića, Petra Grašu i slične, a ja dobijam osip na to gotovo ko moja baba na Tarju. Citiram:''Vanja, stoko jedna, momentalno gasi tu vrišteću nakazu ili ću te zadaviti kao zeca!'' |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Glazba uto kol 26, 2008 11:51 am | |
| looooooooooooooooooooool Maggs, ti se zoveš Vanja? |
|
| |
Beatrice N. Bell
Broj postova : 605 Registration date : 15.08.2008
| |
| |
Sponsored content