| Now reading | |
|
+25Ophigenia Blue A. Underwood Pixie Cissdorie Blackrose Demetria D. Pixie Ema Angelina Lestrange Andrei Dimitrijev Margaret Riddle Loona Smith simbellmyne Tarja Turunen Jake Rawn Nicole Sawyer Evan Riddle Amy Nettles Lily Doria Mist Magenta. Beatrice N. Bell Claire Nora Sophie Clarkson Lianne Thomas Edith Wyman Lana Scarlett Speer Arien 29 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Lana
Broj postova : 670 Age : 32 Lokacija : Na ringišpilu Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Now reading ned kol 17, 2008 5:40 pm | |
| | |
|
| |
Scarlett Speer
Broj postova : 297 Age : 31 Lokacija : Somewhere between imagination and reality (: Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Now reading ned kol 17, 2008 5:44 pm | |
| Pa i ja isto.
I nervirala me Bella strašno. | |
|
| |
Nora Sophie Clarkson
Broj postova : 123 Age : 30 Lokacija : Ispod zvijezda i mjeseca Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Now reading ned kol 17, 2008 7:27 pm | |
| - Scarlett Speer je napisao/la:
- Pa i ja isto.
I nervirala me Bella strašno. I mene. I imam osjećaj da će u Pomrčini biti isto tako. | |
|
| |
Lana
Broj postova : 670 Age : 32 Lokacija : Na ringišpilu Registration date : 15.08.2008
| |
| |
Edith Wyman
Broj postova : 280 Registration date : 15.08.2008
| |
| |
Lana
| Naslov: Re: Now reading ned kol 17, 2008 8:36 pm | |
| | |
|
| |
Beatrice N. Bell
Broj postova : 605 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Now reading ned kol 17, 2008 8:39 pm | |
| Bella je glupo derište. -_- | |
|
| |
Nora Sophie Clarkson
Broj postova : 123 Age : 30 Lokacija : Ispod zvijezda i mjeseca Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Now reading ned kol 17, 2008 8:39 pm | |
| | |
|
| |
Magenta. seks koji hoda.
Broj postova : 946 Age : 31 Lokacija : U tvom ormaru, sa sačmaricom. Registration date : 17.08.2008
| |
| |
Lily Doria Mist
Broj postova : 563 Age : 32 Lokacija : Eire Registration date : 17.08.2008
| Naslov: Re: Now reading pon kol 18, 2008 5:29 pm | |
| Zašto svi na svakom forumu moraju o Twilightu? Dosta mi je sestra koja je dobila 4 dio i vrištala po kući u osam ujutro. Ne podnosim tu knjigu. Aha, i da sad ne prigovarate da ne pljujem dok nisam pročitala - pročitala sam. Samo prva dva doduše. | |
|
| |
Magenta. seks koji hoda.
Broj postova : 946 Age : 31 Lokacija : U tvom ormaru, sa sačmaricom. Registration date : 17.08.2008
| Naslov: Re: Now reading pon kol 18, 2008 5:35 pm | |
| - Lily Doria Mist je napisao/la:
- Zašto svi na svakom forumu moraju o Twilightu? Dosta mi je sestra koja je dobila 4 dio i vrištala po kući u osam ujutro.
Ne podnosim tu knjigu. Aha, i da sad ne prigovarate da ne pljujem dok nisam pročitala - pročitala sam. Samo prva dva doduše. hah, vjeruj mi, ni ja ne znam. nakon dva tjedna ludovanja, shvatila sam da mi knjiga zapravo i nije ništa specijalno. zapravo, tipični ljubić. sa presavršenim edwardom. mislim, come on, čak mu je i dah savršen. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Now reading pon kol 18, 2008 5:37 pm | |
| |
|
| |
Lily Doria Mist
| Naslov: Re: Now reading pon kol 18, 2008 5:40 pm | |
| Knjiga je sranje. Plitka je, previše nedorađenih likove, cijelo je težište na Edwardu, a ne na radnji. Ha čuj, beletristika. Takvo što čitam kada idem na wc E da, čitam ponovno drugi dio Eragona. I pokušavam probaviti Idiota, Dostovejski. S naglaskom na pokušavam | |
|
| |
Amy Nettles
Broj postova : 132 Age : 32 Lokacija : Nigdjezemska Registration date : 17.08.2008
| Naslov: Re: Now reading pon kol 18, 2008 5:42 pm | |
| | |
|
| |
Scarlett Speer
Broj postova : 297 Age : 31 Lokacija : Somewhere between imagination and reality (: Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Now reading pon kol 18, 2008 5:44 pm | |
- Knjiga je sranje. Plitka je, previše nedorađenih likove, cijelo je težište na Edwardu, a ne na radnji. Ha čuj, beletristika. Takvo što čitam kada idem na wc
E da, čitam ponovno drugi dio Eragona.
I pokušavam probaviti Idiota, Dostovejski. S naglaskom na pokušavam A Prvorođeni nije beletristika? A volim Eragona...i čekam treći dio Brisingr. Izlazi u devetom mjesecu. | |
|
| |
Magenta. seks koji hoda.
| Naslov: Re: Now reading pon kol 18, 2008 5:45 pm | |
| | |
|
| |
Nora Sophie Clarkson
| Naslov: Re: Now reading pon kol 18, 2008 5:47 pm | |
| Cecilia Ahern - Na kraju duge | |
|
| |
Lily Doria Mist
| Naslov: Re: Now reading pon kol 18, 2008 5:48 pm | |
| Ne kažem da Eragon nije beletristika. Ali mi je nemjerljivo bolji od Twilighta. A ako ćemo sad cjepidlačiti, i Harry Potter je beletristika.
A i Twilight (pogotovo prvi dio) je očajno napisan. Nadam se da se ženska popravila u 4 dijelu. | |
|
| |
Amy Nettles
Broj postova : 132 Age : 32 Lokacija : Nigdjezemska Registration date : 17.08.2008
| Naslov: Re: Now reading pon kol 18, 2008 5:49 pm | |
| | |
|
| |
Scarlett Speer
| Naslov: Re: Now reading pon kol 18, 2008 5:50 pm | |
- Ne kažem da Eragon nije beletristika. Ali mi je nemjerljivo bolji od Twilighta. A ako ćemo sad cjepidlačiti, i Harry Potter je beletristika.
A i Twilight (pogotovo prvi dio) je očajno napisan. Nadam se da se ženska popravila u 4 dijelu. Pa Eragon je boli od Twilighta. Što je i ironično. Paolini, kao petnaestogodišnjak je nadmašio Meyericu. A New Moon je, po meni, lošiji od Twilighta. I to dosta. Zbrkano je. | |
|
| |
Amy Nettles
| Naslov: Re: Now reading pon kol 18, 2008 5:52 pm | |
| - Scarlett Speer je napisao/la:
- Lily Doria Mist je napisao/la:
- Ne kažem da Eragon nije beletristika. Ali mi je nemjerljivo bolji od Twilighta. A ako ćemo sad cjepidlačiti, i Harry Potter je beletristika.
A i Twilight (pogotovo prvi dio) je očajno napisan. Nadam se da se ženska popravila u 4 dijelu. Pa Eragon je boli od Twilighta. Što je i ironično. Paolini, kao petnaestogodišnjak je nadmašio Meyericu.
A New Moon je, po meni, lošiji od Twilighta. I to dosta. Zbrkano je. New Moon je očajan, kad se uspoređuje s drugim knjigama. I stvarno, radnja cijele knjige se vrti oko savršenog Edwarda i dijelova u kojima se on pojavljuje. | |
|
| |
Magenta. seks koji hoda.
| Naslov: Re: Now reading pon kol 18, 2008 5:53 pm | |
| | |
|
| |
Amy Nettles
| Naslov: Re: Now reading pon kol 18, 2008 5:54 pm | |
| | |
|
| |
Magenta. seks koji hoda.
| Naslov: Re: Now reading pon kol 18, 2008 5:57 pm | |
| - Amy Nettles je napisao/la:
- Bailee Dee Hudges je napisao/la:
- Amy Nettles je napisao/la:
- Alexis Parker je napisao/la:
- Zašto svi na svakom forumu moraju o Twilightu? Dosta mi je sestra koja je dobila 4 dio i vrištala po kući u osam ujutro.
Ne podnosim tu knjigu. Aha, i da sad ne prigovarate da ne pljujem dok nisam pročitala - pročitala sam. Samo prva dva doduše. hah, vjeruj mi, ni ja ne znam. nakon dva tjedna ludovanja, shvatila sam da mi knjiga zapravo i nije ništa specijalno. zapravo, tipični ljubić. sa presavršenim edwardom. mislim, come on, čak mu je i dah savršen. Pa zato on i jest savršen! jok. zato mi je išao na živce, da budem iskrena. ana kurvenjina? toliko o realizmu. izbjegavaju one dvije teme zbog kojeg bi ta knjiga i trebala biti realozam - seks i smrt. vješto zamaskira taj dio tako da ni ne primjetiš da je to obavljeno. -.- to sam baš maloprije mislila napisati. Kradljivice! tko prvi, njegovo. no, no. nećemo s neprijateljskim namjerama. bit ću dobra pa ću ti dati trećinu svojih zasluga. | |
|
| |
Amy Nettles
| Naslov: Re: Now reading pon kol 18, 2008 5:59 pm | |
| - Bailee Dee Hudges je napisao/la:
- Alexis Parker je napisao/la:
Ne podnosim tu knjigu. Aha, i da sad ne prigovarate da ne pljujem dok nisam pročitala - pročitala sam. Samo prva dva doduše. hah, vjeruj mi, ni ja ne znam. nakon dva tjedna ludovanja, shvatila sam da mi knjiga zapravo i nije ništa specijalno. zapravo, tipični ljubić. sa presavršenim edwardom. mislim, come on, čak mu je i dah savršen. Pa zato on i jest savršen! jok. zato mi je išao na živce, da budem iskrena. ana kurvenjina? toliko o realizmu. izbjegavaju one dvije teme zbog kojeg bi ta knjiga i trebala biti realozam - seks i smrt. vješto zamaskira taj dio tako da ni ne primjetiš da je to obavljeno. -.- to sam baš maloprije mislila napisati. Kradljivice! tko prvi, njegovo. no, no. nećemo s neprijateljskim namjerama. bit ću dobra pa ću ti dati trećinu svojih zasluga. tako treba. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Now reading | |
| |
|
| |
| Now reading | |
|