| Knjižnica | |
|
+4Beatrice N. Bell Lana Arien Scarlett Speer 8 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Beatrice N. Bell
Broj postova : 605 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Knjižnica sri kol 20, 2008 5:13 pm | |
| "Umm.. A on je perverzan zato što...?" upitala sam čudeći se. | |
|
| |
Nicole Sawyer
Broj postova : 70 Registration date : 18.08.2008
| Naslov: Re: Knjižnica sri kol 20, 2008 5:22 pm | |
| | |
|
| |
Evan Riddle
Broj postova : 543 Lokacija : clouds Registration date : 19.08.2008
| Naslov: Re: Knjižnica sri kol 20, 2008 5:31 pm | |
| [kad nešto govoriš, pišeš u navodnike!] | |
|
| |
Beatrice N. Bell
| Naslov: Re: Knjižnica sri kol 20, 2008 5:38 pm | |
| "Pa, ovaj... Nije da vas je seksualno zlostavljao. Životinje ne mogu biti perverzne", objašnjavala sam profesorici. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Knjižnica sri kol 20, 2008 7:20 pm | |
| "Pa vi ste profesorica u ovoj školi! Ne možete se poslužiti nekom čarolijom da smirite malog perverznjaka?" predložila sam. |
|
| |
Evan Riddle
Broj postova : 543 Lokacija : clouds Registration date : 19.08.2008
| Naslov: Re: Knjižnica sri kol 20, 2008 7:22 pm | |
| Smireno sam ušetala kroz vrata knjižnice, ležerno držeći cigaretu u kutu usana. Nisam obraćala previše pozornosti na pomahnitalu profesoricu, nego sam samo produžila do Madam Pince. Čim sam je ugledala, u glavi mi se pojavila slika nje i Filcha. Napravila sam zgađenu grimasu. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Knjižnica sri kol 20, 2008 7:24 pm | |
| /buhahaha, cijela škola zna za nju i Filcha zahvaljujući mom traču/ |
|
| |
Lana
Broj postova : 670 Age : 32 Lokacija : Na ringišpilu Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Knjižnica sri kol 20, 2008 7:24 pm | |
| Sjedila sam još uvijek na istome mjestu, zbunjeno gledajući profesoricu Sawyer. | |
|
| |
Beatrice N. Bell
| Naslov: Re: Knjižnica sri kol 20, 2008 7:26 pm | |
| "Ovaj.." obratih se Gryffindorki kraj mene. "Mislim da je trenutno zanijemila." | |
|
| |
Scarlett Speer
Broj postova : 297 Age : 31 Lokacija : Somewhere between imagination and reality (: Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Knjižnica sri kol 20, 2008 7:27 pm | |
| Okrenula sam očima pogledavši histeričnu profesoricu. "Vi ste novi ovdje?" | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Knjižnica čet kol 21, 2008 12:19 am | |
| Hodala sam prema knjižnici noseći knjigu koju sam posudila za domaću zadaću iz Preobrazbe. Bila sam potpuno u svom svijetu i jako mi se žurilo. Još dvije hrpe knjiga čekale su me u društvenoj. Bila sam u tolikoj žurbi da sam jedva primijetila pomutnju koja se događala u knjižnici. Jedina osoba koju sam prepoznala bila je profesorica Sawyer. Ostale cure znala sam samo iz viđenja, te sam, ne obazirući se na njih, umarširala u knjižnicu. Knjigu sam gotovo tresnula na pult, prenuvši Madame Pince iz razmišljanja. Sigurno je imala neku prljavu maštariju o Filchu. Nastojeći se ne zbljuvati požurila sam da izađem van iz knjižnice. |
|
| |
Nicole Sawyer
| Naslov: Re: Knjižnica čet kol 21, 2008 9:55 am | |
| " zagoravila sm štapić u kabinetu, česta pojava. " rekoh s laganim smješkom | |
|
| |
Beatrice N. Bell
| Naslov: Re: Knjižnica čet kol 21, 2008 11:25 am | |
| "Oh Bože..." zakolutala sam očima i otišla iz knjižnice. Nisam mogla vjerovati da ovakvi profesori predaju u Hogwartsu. Valjda će bolje predavati nego se snalaziti. | |
|
| |
Nicole Sawyer
| Naslov: Re: Knjižnica sub kol 23, 2008 5:26 pm | |
| Krenula sam prema polici s knjigama kao da se ništa nije dogodilo. Dugo sam tražila knjigu, ali nije je bilo pa sam krenula prema Madame Pince. "Oprostite jel imate..." Počela sam blijedit od gadosti " Ma ništa doći ću drugi put..." Brzim koracima zaputila sam se prema kabinetu. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Knjižnica sub kol 23, 2008 6:00 pm | |
| Primijetila sam profesoricu Sawyer kako odmah iza mene izlazi iz knjižnice, s blijedim licem. Izgledala je kao da joj je mučno. Čisto iz pristojnosti, upitala sam: '' Profesorice, je li vam dobro? '' |
|
| |
Nicole Sawyer
| Naslov: Re: Knjižnica sub kol 23, 2008 10:21 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Knjižnica sub kol 23, 2008 10:29 pm | |
| Kratko sam se premišljala, ali nisam se mogla suzdržati. '' Pretpostavljam da ste i vi čuli za madame Pince i gospodina Filcha? '' upitala sam, držeći se kao da je tkogod umro, nastojeći tako prikriti bjesomučnu navalu smijeha. |
|
| |
Nicole Sawyer
| Naslov: Re: Knjižnica ned kol 24, 2008 11:20 am | |
| "Nego što..." pokušavam se suzdržati od smjeha | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Knjižnica ned kol 24, 2008 12:49 pm | |
| Nisam mogla izdržati, prasnula sam u smijeh, i, iako mi se također povraćalo, kao potpuna blesa sam stajala ispred profesorice, smijući se tako jako da me trbuh zabolio. Srećom, nitko nije prolazio hodnikom, inače bi me vjerojatno odmah poslali u Sv. Mungo. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Knjižnica sub kol 30, 2008 7:16 pm | |
| ušla sam u knjižnicu misleći o tome da mi je dosta odlazaka u knjižnicu....(pa znate da mrzim čitati). otišla sam potražiti policu na kojoj stoje knjige Seckremone Cratian. na putu sam spazila Laiane kako odlazi. ona mene nije obazirala ni 1%... pa nisam ni aj nju. prva mi je polica koju sam ugledala bila je "METLOBOJ" a onda pored nje- "ZBIRKE KNJIGA Seckremone Cratian" da se ubiješ.... uzela sam knjigu, i otvorila prvo poglavlje. Naslonila sma se na policu i počela čitati. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Knjižnica uto lis 07, 2008 12:45 am | |
| Sjedio sam za stolom i gledao Zabranjeni odjeli, mogao sa mnogo mračne čarolije otkriti samo da bi mogao uć u taj odjel. ali kako pitao sam se. Nisam htio pitati dopust od profesora jer sam htio izbjeći neogodna pitanja. |
|
| |
Margaret Riddle
Broj postova : 13 Age : 27 Lokacija : My sunny world of darkness. :D Registration date : 14.11.2008
| Naslov: Re: Knjižnica sub stu 15, 2008 6:41 pm | |
| stajala sam pokraj joze. "a šta ti buljiš?" zacerekala sam se bez ikakvog razloga. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Knjižnica | |
| |
|
| |
| Knjižnica | |
|