| School [sucks] | |
|
+17simbellmyne Loona Smith Abigail Black Beatrice N. Bell Evan Riddle Lily Doria Mist Nicole Sawyer Magenta. Amy Nettles Lianne Thomas Claire Nora Sophie Clarkson Arien Edith Wyman Tarja Turunen Lana Scarlett Speer 21 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: School [sucks] sri kol 20, 2008 11:17 pm | |
| Hehe, Alexis, tu smo slicne. Kod mene je malo drugacije. Ja sam imala obicaj da bijem cure jer su me nervirale. Ono, bas dok sam bila u nekom dark fazonu. Prosle godine sam zavrsila kod skolskog psihologa zato sto sam pocupala jednu glupacu na sred hodnika. Sama je trazila kavgu i govorila da je Metallica sranje. Mislim da je definitivno upamtila za ubuduce da je Metallica bolja od onih Aspirina ili kako vec ... |
|
| |
Beatrice N. Bell
Broj postova : 605 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: School [sucks] sri kol 20, 2008 11:32 pm | |
| Ja se isto volim tući ali je to u biti tajna. Narafno, svi me se dečki boje i kad krenem prema njima sa opakim pogledom u očima jer su mi nešto rekli bježe na dvadeset metara. Ali ja sam inače zlato, jel. U mom razredu ima jedna kravetina koja ima nešto protiv svih i sve vrijeđa na račun njihovih tjelesnih nedostataka. Ja i ona smo se već par puta potukle jer sam ja branila prijateljice ili samu sebe. Al mi je najbolje bila drama na tjelesnom. Skočila sam na nju a ona je istrčala iz dvorane. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: School [sucks] čet kol 21, 2008 12:39 am | |
| Kod mene je komedija bila drugacija. Nosila sam majicu sa printom Metallice, bas u inat tim fensericama. Nisam neki fan tih majica, ali ih volim obuc ponekad. I samo je bio presudan onaj momenat kad je ona rekla na glas: "Joj vidi ove glupace, slusa ovo sranje!" Ja sam se okrenula, osinula je pogledom te joj prisla i tako je pocupala da ona nije znala gdje je. Inace, ona vazi za curu koju niko ne smije dirat u skoli. Mah, right ... Od mene se i takve boje. Imam komplekse zbog muzike. Svi oko mene slusaju cajke osim mog drustva. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: School [sucks] čet kol 21, 2008 12:41 am | |
| |
|
| |
Evan Riddle
Broj postova : 543 Lokacija : clouds Registration date : 19.08.2008
| Naslov: Re: School [sucks] čet kol 21, 2008 12:43 am | |
| Kako možete tući muške? *ne razumije* Da bilo koja u našoj školi takne muškog, on će joj vratiti troduplo. A ja se nikada ne tučem, zato što to moja 'najfrendica' radi umjesto mene. Nitko joj ne smije ništa reći. Niti meni. Što se tiče škole... danas sam kupila bilježnice i ostale potrepštine. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: School [sucks] čet kol 21, 2008 12:45 am | |
| - Evan Riddle je napisao/la:
- Kako možete tući muške? *ne razumije* Da bilo koja u našoj školi takne muškog, on će joj vratiti troduplo. A ja se nikada ne tučem, zato što to moja 'najfrendica' radi umjesto mene. Nitko joj ne smije ništa reći. Niti meni.
Što se tiče škole... danas sam kupila bilježnice i ostale potrepštine. Dečki u našoj školi su liberalniji. Ne tuču cure, u tome je poanta. Preveliki su đentlmeni da na nas dignu ruku čak iako ih mi tučemo do smrti. Ja sam jučer kupila i biljažnice i sexy novi ruksak za školu |
|
| |
Evan Riddle
Broj postova : 543 Lokacija : clouds Registration date : 19.08.2008
| Naslov: Re: School [sucks] čet kol 21, 2008 12:46 am | |
| - Alexis Parker je napisao/la:
- Dečki u našoj školi su liberalniji. Ne tuču cure, u tome je poanta. Preveliki su đentlmeni da na nas dignu ruku čak iako ih mi tučemo do smrti.
Kod nas nisu, vjeruj mi *ogorčeno*. Znaju tući i bez razloga (oni glavni agresivci). | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: School [sucks] čet kol 21, 2008 12:48 am | |
| Takvi su i momci kod nas u osnovnoj bili. Glavne 'face' su maltretirale okolo sve. Medjutim, takve face, koje su bile zenskog roda, su se pocele kloniti mene. (: Retko je tko od nasih djecaka liberalan. Uvijek ima agresivaca i mrzim sto je tako. |
|
| |
Lianne Thomas
Broj postova : 493 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: School [sucks] čet kol 21, 2008 1:59 am | |
| Ja volim šamarati. U prvom razredu sam gotovo rušila sve pred sobom. Inače, dečke znam udariti kada zezanje pređe u vaćarenje. To me užasno nervira i protiv toga sam. Oni mene ne smeju taknuti. Osim, naravno, nekih agresivnijih, ali budu kažnjeni ukorom. Inače, ja sama sebi pravim torbu za školu. One, koje se koso nose (nosi Loona u petom delu). Kupim običnu, bez ičega, i onda sama šaram. Mnogo mi se sviđa ova nova. I Valentini sam jednu napravila, jer sam mislila da ćemo se upoznati ( bila sam u Rijeci ), ali nismo. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: School [sucks] čet kol 21, 2008 2:38 am | |
| Ako, tako i treba. Ja inace, sama i sijem torbe, kada mi dodje. Imam jednu crnu. Sva je u bedzevima. Budem slikala pa cu ti poslati. (: |
|
| |
Beatrice N. Bell
| Naslov: Re: School [sucks] čet kol 21, 2008 11:30 am | |
| - Alexis Parker je napisao/la:
- Evan Riddle je napisao/la:
- Kako možete tući muške? *ne razumije* Da bilo koja u našoj školi takne muškog, on će joj vratiti troduplo. A ja se nikada ne tučem, zato što to moja 'najfrendica' radi umjesto mene. Nitko joj ne smije ništa reći. Niti meni.
Što se tiče škole... danas sam kupila bilježnice i ostale potrepštine. Dečki u našoj školi su liberalniji. Ne tuču cure, u tome je poanta. Preveliki su đentlmeni da na nas dignu ruku čak iako ih mi tučemo do smrti.
Ja sam jučer kupila i biljažnice i sexy novi ruksak za školu Kao i naši. Konverzacija između mene i Roberta nakon što sam ga opalila nogom u koljeno. Ja:Ajde, sad da te vidim! On:Neću, žensko si! Ja:Ma ti jednostavno nemaš muda! Nemreš udarit žensku! On:Nežu te udarit, žensko si! Pa mi tučnjava s dečkima više ne pričinjava zadovoljstvo. *uzdah* U biti se jedino s Karlom mogu potuć jer se samo on može potuć sa mnom. Jebemti i njega i njegov karate-svaki put završim na podu. *uzdah* | |
|
| |
Nora Sophie Clarkson
Broj postova : 123 Age : 30 Lokacija : Ispod zvijezda i mjeseca Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: School [sucks] čet kol 21, 2008 1:02 pm | |
| Ni ja ne shvaćam kako možete tući muške. Nisam takva osoba. Manjina dečki iz mog razreda su toliki agresivci da im udaranje cura ne bi predstavljalo nikakav problem, dok su ovi ostali preveliki džentlmeni. Mislim, ja inače nisam osoba koja će se tući, frendice to rješavaju umjesto mene. | |
|
| |
Lily Doria Mist
Broj postova : 563 Age : 32 Lokacija : Eire Registration date : 17.08.2008
| Naslov: Re: School [sucks] čet kol 21, 2008 1:06 pm | |
| Alexis Kaže se 'ne tuku', a ne 'ne tuču'. | |
|
| |
Claire
Broj postova : 606 Age : 31 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: School [sucks] čet kol 21, 2008 1:13 pm | |
| Moj je razrednik čak provodio istraživanje među našim razredom dal ima zlostavljanja nad curama od strane dečkiju. Kad je ispitao sve ostalo mu je jedino da pita dal ima seksualnog zlostavljanja među nama, a dečki su se totalno zgrozili i sad nas drže ko kap vode na dlanu (doslovce). | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: School [sucks] čet kol 21, 2008 1:19 pm | |
| Kod nas je suprtono. Mi smo te koje držimo dečke ko kap vode na dlanu |
|
| |
Claire
| Naslov: Re: School [sucks] čet kol 21, 2008 1:23 pm | |
| Jasno kad je u vašem razredu kolko 22 cure i 4 dečka? Kod nas dečkiju ipak ima više. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: School [sucks] čet kol 21, 2008 3:50 pm | |
| Puno je bolje kad cura ima više, a dečki manje. Oni, naravno, uživaju, a curama je dobro jer imaju više frendica. Ja brijem da se lakše uklopiti curama u razredu s manje dečki, nego ovima u kojima ima više dečki. |
|
| |
Lianne Thomas
Broj postova : 493 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: School [sucks] čet kol 21, 2008 3:57 pm | |
| Možda je čudno, ali ja se bolje družim sa dečkima nego sa pojedinim "frendicama". | |
|
| |
Beatrice N. Bell
| Naslov: Re: School [sucks] čet kol 21, 2008 4:13 pm | |
| - Nancy Hallow Deadhmort je napisao/la:
- Možda je čudno, ali ja se bolje družim sa dečkima nego sa pojedinim "frendicama".
Potpis. Ja se stalno družim sa dečkima iz svog razreda. Mislim, onima koji nisu proklete muške seksističke svinje. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: School [sucks] čet kol 21, 2008 4:17 pm | |
| Kod nas i u osnovnoj i u srednjoj ima više dečkiju. al meni je to ok. možda čak i bolje nego da je previše cura. jer onda smo si mi cure bolje frendice (naravno ipak ne sve) a i zabavno je s dečkima. jer oni većinom prave probleme a zabavno je kad netko usred sata ustane i počne vikati da je gladan. ili se ide prošetati sa protupožarnim aparatom u rukama. i tako xD |
|
| |
Claire
| Naslov: Re: School [sucks] čet kol 21, 2008 7:00 pm | |
| Nama je super ovako kako je iako se nažalost cure dijele na dvije grupice koje smo u početku probali spojiti no nije išlo. Bolje je dok ima manje cura, onda se bolje slažu. Meni ne smeta što ima viš dečkiju, bar je onda zabavnije jer oni su glavni zafrkanti u društvu. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: School [sucks] čet kol 21, 2008 7:34 pm | |
| - Nancy Hallow Deadhmort je napisao/la:
- Možda je čudno, ali ja se bolje družim sa dečkima nego sa pojedinim "frendicama".
I ja isto. Vise verujem u musko-zenska prijateljstva, nego u zenska. Decki te ne mogu vrijedjat zato sto si rockerica, sminkerica, da li nosis firmirano ili ne, nisu toliko dvolicni i nece bit ljubomorni na mene. Kao sto to cure rade. Bez razloga. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: School [sucks] sub kol 30, 2008 7:08 pm | |
| - Scarlett Speer je napisao/la:
- Mislim na rl školu.
Samo 2 tjedna?? Meni se ne da. Ne da mi se ići ranije spavati. I ne da mi se odricati neta. I ne d ami se učiti. I ne da mi se rano buditi. ne.... mssslm, 2tjdna? ne, upravo još 2 dana! baš ono neda mi seeeeee. |
|
| |
Loona Smith
Broj postova : 41 Age : 32 Lokacija : Middle of nowhere Registration date : 28.08.2008
| Naslov: Re: School [sucks] sub kol 30, 2008 7:12 pm | |
| A meni se baš ide u školu...nezz zašto. Fale mi obaveze. | |
|
| |
Claire
| Naslov: Re: School [sucks] sub kol 30, 2008 7:38 pm | |
| Meni se nejde. Tim gore što je moja učionica na drugom katu, a tamo je najviše vruće i nije baš da sanjam slušati svog razrednika tri sata, tri dana za redom. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: School [sucks] | |
| |
|
| |
| School [sucks] | |
|