Pixie Cissdorie Blackrose
Broj postova : 124 Age : 32 Lokacija : by the Broken Tree Registration date : 30.11.2008
| Naslov: Vaše priče, pjesme, ugl. vaša djela uto stu 03, 2009 1:19 pm | |
| Mislim da je topic dosta jasan sam po sebi, u njemu možete objaviti vaša djela, novonapisana i stara, ostali ih mogu čitati i komati, možemo imati i natječaje ako bude bilo zainteresiranih itd. Eo jedna moja pjesma na kojoj radim od prekjučer i nije niš spešl al ok. Odjednom slova postaju riječi, ali ne one koje bismo htjeli reći, nego neke krive stvari, zbog kojih nastaje zbrka u glavi... I sad kad se sve opet sruši, kao kula od karata kad se ruši, hoćeš li biti tu da mi kažeš hvala, Da mi kažeš da sam ti s pravom srce dala... I hoću li ti ja onda moći reći, hoću li se ohrabrit ili poreći, riječ ili dvije razliku ne čine, volim te ili mrzim al' neka te to ne brine... | |
|
Demetria D.
Broj postova : 431 Age : 29 Lokacija : Fantasy. :) Registration date : 05.08.2009
| Naslov: Re: Vaše priče, pjesme, ugl. vaša djela pet stu 06, 2009 9:02 pm | |
| Ja sam prije pisala priče, ali više ne. Ponekad, ali uglavnom ne. A što se tiče pjesama, pisala i njih prije xD Al sada pišem drukčije, ne znam kako da objasnim ali uglavnom to su one koje tata i ja planiramo uglazbiti Imam ih jako puno i obožavam ih pisati. Nisam više za liriku xD Ne bih ih objavljivala, možda jednom, ali sada ne ^^ Btw tvoja pjesma mi se jako sviđa. Je li to ona koju si mi pokazala? | |
|
Pixie Cissdorie Blackrose
Broj postova : 124 Age : 32 Lokacija : by the Broken Tree Registration date : 30.11.2008
| Naslov: Re: Vaše priče, pjesme, ugl. vaša djela ned stu 08, 2009 11:09 pm | |
| Upravo ta. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Vaše priče, pjesme, ugl. vaša djela | |
| |
|