| Što vas danas čini sretnima? | |
|
+22*Mai ultraviolet. Ophigenia Pixie Andrei Dimitrijev Demetria D. Magenta. Pixie Cissdorie Blackrose Margaret Riddle simbellmyne Lily Doria Mist Evan Riddle Amy Nettles Beatrice N. Bell Nora Sophie Clarkson Claire Lianne Thomas Edith Wyman Lana Tarja Turunen Arien Scarlett Speer 26 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Magenta. seks koji hoda.
Broj postova : 946 Age : 31 Lokacija : U tvom ormaru, sa sačmaricom. Registration date : 17.08.2008
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? čet lis 22, 2009 8:34 pm | |
| upičkumaterinu, rekla bih da sam rasturila test iz matematike! | |
|
| |
Beatrice N. Bell
Broj postova : 605 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? čet lis 22, 2009 10:29 pm | |
| Jednostavno sam sretna. I činjenica da nemam ni fiziku ni tjelesni sutra. | |
|
| |
Lianne Thomas
Broj postova : 493 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? pet lis 23, 2009 12:52 am | |
| Dobila sam pet (!!!) iz biologije. | |
|
| |
Magenta. seks koji hoda.
Broj postova : 946 Age : 31 Lokacija : U tvom ormaru, sa sačmaricom. Registration date : 17.08.2008
| |
| |
Claire
Broj postova : 606 Age : 31 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? pet lis 23, 2009 6:26 pm | |
| Meni je biologija dosadna i učim je samo zato što moram.
Vikend *.* | |
|
| |
Beatrice N. Bell
Broj postova : 605 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? pet lis 23, 2009 6:33 pm | |
| - Madison Gerrard je napisao/la:
- Meni je biologija dosadna i učim je samo zato što moram.
Upravo to. -.- Znanje da sam ja jebeno dobro napravila ono iz likovnog i nije me briga što mi je dala četiri. | |
|
| |
Pixie
Broj postova : 363 Age : 32 Lokacija : TARDIS Registration date : 04.08.2009
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? pet lis 23, 2009 11:28 pm | |
| ja peticu iz biologije nisam vidjela od osmog razreda xD van, van, VAAAAAN! konačno sutra idem van i znam da ću se jebeno zabaviti i jedva čekaaaaaaam! živjeli vikendi, izlasci i bog blagoslovio tekilu! | |
|
| |
Arien seks koji sjedi.
Broj postova : 659 Age : 30 Lokacija : middle of nowhere. Registration date : 14.08.2008
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? sub lis 24, 2009 5:40 pm | |
| HLADNO PIVO! bilo je neopisivo *.* ok, osim jednog detalja, ali ok xD | |
|
| |
Lily Doria Mist
Broj postova : 563 Age : 32 Lokacija : Eire Registration date : 17.08.2008
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? sub lis 24, 2009 6:07 pm | |
| Biologija mi je najdraži predmet... Dobro, meni je sve najdraži predmet -.- Razumijem ako te ne zanima biologija kad se radi o monerima i protistima, ali ako učiš o vlastitom tijelu onda mi nije jasno kako ti može biti dosadno. I onda to vodi do toga da neke žene ne znaju da ne rađaju i pišaju na isti otvor. | |
|
| |
Lily Doria Mist
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? sub lis 24, 2009 6:10 pm | |
| I sretna sam jer sam počistila sobu od vrha pa do dna, dobila sam policu za knjige i sve sam si knjige posložila! Imam posebnu policu za Kinga (iako mi nisu stale sve knjige njegove -.-) I sretna sam jer Ruah i Ziph cijelo vrijeme hodaju uokolo i jer se Ziphu sviđa spavati u ormaru, napravila sam mu mjesto posebno za njega! I baš sam sretna. | |
|
| |
Claire
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? sub lis 24, 2009 6:36 pm | |
| Ja ne volim biologiju općenito, radilo se o svitkovcima, školjkašima ili čovjeku. Jednostavno me to ne zanima. I sretna sam jer konačno provodim dan bez učenja i pisanja zadaće. | |
|
| |
Pixie
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? ned lis 25, 2009 8:00 pm | |
- Ja ne volim biologiju općenito, radilo se o svitkovcima, školjkašima ili čovjeku. Jednostavno me to ne zanima.
I sretna sam jer konačno provodim dan bez učenja i pisanja zadaće. Madison, potpisujem sve napisano. Boli me briga to kaj sam čovjek. Uopće me ne zanima kak mi crijeva rade ili gdje mi je slezena. Ne mislim studirati biologiju ili medicinu i boli me kurac za to. Ja sam sretna jer idem na Balaševićev koncert i jer jedva čekam dan grada ja idem na koncert Parnog valjka. | |
|
| |
Claire
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? ned lis 25, 2009 9:46 pm | |
| Jebemu, skroz sam zaboravila na dan grada. A gdi bude taj koncert. Na trgu, našoj, srednjoškolskoj dvorani? | |
|
| |
Arien seks koji sjedi.
Broj postova : 659 Age : 30 Lokacija : middle of nowhere. Registration date : 14.08.2008
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? ned lis 25, 2009 11:47 pm | |
| ja ove godine baš volim biologiju. ustvari, volim svaki predmet osim matematike xD | |
|
| |
Lily Doria Mist
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? pon lis 26, 2009 11:27 am | |
| Mislim da je stvar opće kulture i odgovornost svakog čovjeka da zna gdje mu je koji organ, nema to veze sa studiranjem medicije. | |
|
| |
Magenta. seks koji hoda.
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? pon lis 26, 2009 4:01 pm | |
| slažem se s dorom. e a znate šta mene danas čini sretnom i činit će me sretnom do kraja žiota moguće? ravnateljica nam je odobrila amsterdam - pariz za maturalac OUJEA! 3 dana u amsterdamu, 3 dana u parizu, a ostala dva dana boravimo u bruxellesu i još neka dva njemačka grada pri povratku. e majkemi ništa mi ovo neće pokvariti dok sam živa, ima da me u lijesu dovedu u hrvatsku, bumšakalakalaka bumšakalakalaka. (kolači s hašišeeeem!) | |
|
| |
Claire
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? pon lis 26, 2009 6:25 pm | |
| Dora, sve to stoji, al nije stvar opće kulture da ti biologija mora biti zanimljiva ako učiš o ljudskom tijelu. Neke ljude to jednostavno ne zanima i gotovo. Ako me zanima nešto vezano uz ljudsko tijelo, pitam mamu i ona mi ispriča sve o tome.
Nego, dobila sam dva! Još ne mogu vjerovati i presretna sam. Pomirila sam se s jedinicom dok je profesor rekao da ima 13 kulja, a kad ono...U šoku sam. | |
|
| |
Evan Riddle
Broj postova : 543 Lokacija : clouds Registration date : 19.08.2008
| |
| |
Lianne Thomas
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? uto lis 27, 2009 5:11 pm | |
| Čudno je to što je biologičarka nama razredna i uvek je nadrndana i analizira svaku reč, a druga stvar je što sam jedina u čitavom jezičkom smeru dobila pet na ovom testu. I treća stvar, ja nikad, ali baš nikad nisam dobila pet iz biologije na testu. Najviša ocena mi je do sada bila 4+ -.- I kako vi to dobijate po dve ocene na jednom testu? To mi nikada nije bilo jasno. | |
|
| |
Claire
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? uto lis 27, 2009 5:16 pm | |
| Ne dobivamo svi, to ovisi o profesoru. Recimo test iz povijesti mi je podijeljen na dva dijela; snalaženje u vremenu i prostoru i usvojenost povijesnih događaja (ili tako nešto) pa moja profesorica daje po dvije ocjene jer pišemo dva elementa. A profesor iz zemljopisa daje dvije ocjene ako smo da podovnoj granici, slično tako i s glazbenim. Ostalo sve dobijemo po jednu ocjenu, | |
|
| |
Lianne Thomas
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? uto lis 27, 2009 7:31 pm | |
| Aha. Da.
Pa, kod nas nije tako. Jedino ako npr. dobiješ 5 na 4 i tad ti upiše i 5 i 4. Ili 2 na 1, upiše ti i jedan i dva. | |
|
| |
Pixie
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? uto lis 27, 2009 7:52 pm | |
- Dora, sve to stoji, al nije stvar opće kulture da ti biologija mora biti zanimljiva ako učiš o ljudskom tijelu. Neke ljude to jednostavno ne zanima i gotovo. Ako me zanima nešto vezano uz ljudsko tijelo, pitam mamu i ona mi ispriča sve o tome.
Nego, dobila sam dva! Još ne mogu vjerovati i presretna sam. Pomirila sam se s jedinicom dok je profesor rekao da ima 13 kulja, a kad ono...U šoku sam. Slažem se s tobom. Boli me briga gdje mi je slezena i čemu služi s obzirom da je nisam nikad ni vidjela niti će mi ikad trebati dokle god mi radi kako treba. I zašto bi me moralo zanimati gdje mi se nalazi koji organ? Nije baš ko da mogu izvrišiti operaciju sama na sebi ako obolim. Eee, i ja sam dobila dva! To mi je bila najljepša dvojka do sad Odmah sam popila čašu babmusa dok sam došla iz škole. Nazdravila sam samoj sebi. Hvala zgodnom susjedu na instrukcijama ^^ Isplatilo se onaj dan smrzavati kod njega *horny* P.S. Da, koncert za dan grada je (kao u uvijek) u novoj gimnazijskoj dvorani. I ono, ja sam taj dan na Plitvicama tak da ću morati trčati na koncert skupa s ruksakom dok se vratimo, hahaha I već sam si praktički nabavila kartu! E da, jel ideš na koncert od Adastre? 18.12. je u Wurlitzeru i karta je 30 kn. Ja idem, a Matea mi je čak sredila i upoznavanje s bendom! | |
|
| |
Claire
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? uto lis 27, 2009 9:20 pm | |
| Nego kaj, naravno da idem! Konačno neki normalni i dobri koncerti u našem gradu. Mislim da nisam jedina kojoj je dojadilo slušati o tome kak je bilo "genijalno" na koncertu Bobana Rajovića -.-. Pa kak je moguće da si se smrzavala kod njega? Mislim on je sjedio kraj tebe kak ti je moglo biti zima? Mi smo imali razredne instrukcije i ja sam jedina od prisutnih dobila pozitivno. Tak sam si kul. | |
|
| |
Arien seks koji sjedi.
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? sri lis 28, 2009 1:08 am | |
| on? | |
|
| |
Claire
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? sri lis 28, 2009 5:00 pm | |
| Da, instruktor, susjed naš, visok,crn,zgodan s dubokim glasom. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? | |