| Što vas danas čini sretnima? | |
|
+22*Mai ultraviolet. Ophigenia Pixie Andrei Dimitrijev Demetria D. Magenta. Pixie Cissdorie Blackrose Margaret Riddle simbellmyne Lily Doria Mist Evan Riddle Amy Nettles Beatrice N. Bell Nora Sophie Clarkson Claire Lianne Thomas Edith Wyman Lana Tarja Turunen Arien Scarlett Speer 26 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Beatrice N. Bell
Broj postova : 605 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? pon kol 10, 2009 6:33 pm | |
| U2 manija. :O Danas sam sretna zato što me sve boli od vježbanja. | |
|
| |
simbellmyne
Broj postova : 259 Age : 33 Lokacija : u maxovom zagrljaju Registration date : 24.08.2008
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? pon kol 10, 2009 6:38 pm | |
| evan | |
|
| |
Beatrice N. Bell
Broj postova : 605 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? pon kol 10, 2009 9:02 pm | |
| Danas me čini sretnom što sam se ubila od vježbanja, što je lijepo oblačno, što pričam s najboljim mi frendom i što sam se dogovorila s prijateljicom za grad. Osjećam se jebeno odlično i ništa mi neće sjebati taj osjećaj. | |
|
| |
ultraviolet.
Broj postova : 58 Lokacija : Pula. Registration date : 08.08.2009
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? pon kol 10, 2009 10:08 pm | |
| - Frances Magenta Green. je napisao/la:
- danas me je sretnom učinio trening. jer sam ¸dušu izmasakrirala na terenu i ne osjećam noge trenutno, ali osjećam se tako jebeno dobro nakon treninga da je to neš predobro.
i čini me sretnom što je danas 10.08., godišnjica moje ljučubaste i mene. <3 ljucubasta te VOLI. <3 prejebno najvise. | |
|
| |
Magenta. seks koji hoda.
Broj postova : 946 Age : 31 Lokacija : U tvom ormaru, sa sačmaricom. Registration date : 17.08.2008
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? pon kol 10, 2009 10:17 pm | |
| - ultraviolet. je napisao/la:
- Frances Magenta Green. je napisao/la:
- danas me je sretnom učinio trening. jer sam ¸dušu izmasakrirala na terenu i ne osjećam noge trenutno, ali osjećam se tako jebeno dobro nakon treninga da je to neš predobro.
i čini me sretnom što je danas 10.08., godišnjica moje ljučubaste i mene. <3 ljucubasta te VOLI. <3 prejebno najvise. tonks/fuksija voli tebe također puno previše. <3 trenutno sam sretna jer. čitam drugu knjigu heri potera. sutra se idem šišati. bojam se u prirodnu boju kose. i mobitel mi je isključen. zanemarit ću činjenicu što sam popizdekila jer ponovno moram skidati fotošop, ali šiškanje me drži. huhu. | |
|
| |
Arien seks koji sjedi.
Broj postova : 659 Age : 30 Lokacija : middle of nowhere. Registration date : 14.08.2008
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? uto kol 11, 2009 1:48 am | |
| ja sam jakojakojako sretna.
bilo mi je prejebeno na koncertu. ok, nije baš bio u2, ali jebite se vi koji kažete da ne valja xD ono, bilo je super. pun stadion. bila sam u prvom redu. highlight večeri je bio kad sam dobila sms sa u2 koncerta od luke <3 ono, bono me pozdravlja *.* (ok, i luka xD) i čujem da je paula nabavila kartu, pa sam opet sretna ^^ | |
|
| |
Andrei Dimitrijev
Broj postova : 242 Age : 32 Registration date : 04.08.2009
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? uto kol 11, 2009 2:17 am | |
| Koncert.Bilo je jebeno savršeno Sunday,Bloddy Sunday i With Or Without You <3333 I tako sam krepan al nema šanse da odem spavat.Još me euforija drži xP | |
|
| |
Claire
Broj postova : 606 Age : 31 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? uto kol 11, 2009 8:53 am | |
| Bilo je fenomenalno! Cijeli sam dan bila totalno smrdanog raspoloženja i gledamo TV mama i ja u 15 do 6 i baš govore kak još ima karata; i na blagajni i na crnom tržištu. Zove ona prijatelje koji su išli i kažu oni da kreću za 15 min i da dolaze po nas. Ja sam u tih 15 min cijelu kuću preokrenula, jedva se nekak spremila i otišla u ZG bez karte. Došli smo do stadiona u 8 i 15. Čak smo brzo kupile karte na blagajni makad je bila gužva. A koncert: ajmemajkomila. Ja sam još pod utjecajem adrenalina, euforije ili kojeg vraga. Mislim da tak nekaj više ne budem doživjela. Mada je u svemu tome loše to što mi je krepala baterija na fotiću, al sam uspijela i nešto mobitelom slikat, ali čisto sumnjam da budem ikad zaboravila. | |
|
| |
Demetria D.
Broj postova : 431 Age : 29 Lokacija : Fantasy. :) Registration date : 05.08.2009
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? uto kol 11, 2009 9:54 am | |
| Drago mi je kaj ste se lijepo proveli Iako pucam od ljubomore xD | |
|
| |
Lana
Broj postova : 670 Age : 32 Lokacija : Na ringišpilu Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? uto kol 11, 2009 11:22 am | |
| Jebite se vi. Meni je i ispred stadiona bilo k'o da sam na koncertu. xD | |
|
| |
Claire
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? uto kol 11, 2009 11:50 am | |
| Još sam uvijek tolko sretna zbog tog koncerta. Osjećam se ko hodajuća sreća. | |
|
| |
Evan Riddle
Broj postova : 543 Lokacija : clouds Registration date : 19.08.2008
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? uto kol 11, 2009 12:52 pm | |
| drago mi je zbog vas. ali i zbog mene, jer je jučer opet bilo među najboljim večerima u mom životu! zanemarimo činjenicu da sam bila pijana k'o letva i da sam lila suze skoro cijelo vrijeme. je on bio tamo. a najbolje mi je, ja opet dobijem napadaj histeričnog plača i on me otprilike sedamastošezdesetčetiri puta pitao zašto plačem. kunem se da sam ga htjela zatući za zemlju (zbog tebe, kretenu jedan!) ali zauvijek će mi ostati u sjećanju naše romantično čavrljanje pored mora, dok gromovi sijevaju na sve strane i sve što mi je pričao tom prilikom (tada me pustio napadaj plača i dobila sam napadaj smijeha od njegovih priča). i svi smo bili tako pijani. mislim da od nas dvadesetinešto (da, samo nas je tako malo bilo) je možda troje njih bilo trijezno. jedne se gole bacaju u more, par njih rigaju, jedan se ne može maknuti sa zemlje, jedan pleše k'o lud, jedan neprestano pada, jedna se napalila i hoće svih bariti (moja best frendica vana. kad sam je zagrlila, rekla je da bolje da se maknem jer će me pošteno zažvaliti. iako je prije toga još 4-5 njih), jednog su zaključali u ono gdje je inače straža plaže, ja plačem... i tako dalje i tako bliže. kaos, u svakom slučaju. ono što me razočaralo je da nije ništa poduzeo, a bilo je tako blizu. zbilja sam očekivala da hoće. i da, budite ljubomorni, ne boli me glava. ne boli me ništa. iako sam bila vrlo pijana i vrlovrlo sretna u tom stanju (nije bitno što sam plakala jer su se ovi kupali, jer je toni loše, i zbog njega). jedva čekam da to ponovimo. i oh, da. zaključila sam da mi je ipak, naposljetku svega, vino najdraže alkoholno piće <3 | |
|
| |
Lana
Broj postova : 670 Age : 32 Lokacija : Na ringišpilu Registration date : 15.08.2008
| |
| |
Claire
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? uto kol 11, 2009 3:05 pm | |
| | |
|
| |
Arien seks koji sjedi.
Broj postova : 659 Age : 30 Lokacija : middle of nowhere. Registration date : 14.08.2008
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? uto kol 11, 2009 3:08 pm | |
| | |
|
| |
Evan Riddle
Broj postova : 543 Lokacija : clouds Registration date : 19.08.2008
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? uto kol 11, 2009 3:09 pm | |
| | |
|
| |
Andrei Dimitrijev
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? uto kol 11, 2009 6:25 pm | |
| | |
|
| |
Claire
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? uto kol 11, 2009 8:33 pm | |
| - Andrei Dimitrijev je napisao/la:
- Još uvijek koncert ^^
Totalno (: | |
|
| |
Pixie
Broj postova : 363 Age : 32 Lokacija : TARDIS Registration date : 04.08.2009
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? uto kol 11, 2009 8:38 pm | |
| - simbellmyne je napisao/la:
- danas me čini sretnom to kaj sam jučer bila na koncertu koji se događa jednom u životu i na kojem je bono pjeval sunday, bloody sunday(meni njihovu najdražu pjesmu) i ubacil malo teksta rock the casbah (inače pjesma od clasha, mojeg najdražeg banda). i sretna sam kaj smo dragi i ja od jučer(točnije od with or without you) službeno skupa ^^
*luđački je počela kašljati* Imaš dečka?! :O Onak službeno? O.o Isuse, pa ipak ima Boga Enivej, mene danas usrećuje Bono Vox. Ja sam jučer umrla i ponovno se rodila na koncertu. I da, usrećilo me što je Simika sretna i u vezi | |
|
| |
Pixie Cissdorie Blackrose
Broj postova : 124 Age : 32 Lokacija : by the Broken Tree Registration date : 30.11.2008
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? uto kol 11, 2009 9:07 pm | |
| mene usrećuje što svi vi imate neki razlog da vas usreći pa tako i ja | |
|
| |
Lianne Thomas
Broj postova : 493 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? sri kol 12, 2009 2:18 am | |
| Moj. Život. Je. Jedan. Veliki. Ringišpil.
Ali svejednoo tako sam jebeno srećna!!! Dođe mi da skačem što upravo i činim ^^
Awwww, nedostaje miiii. Da, tako sam nepovezana i šta sve ne. Ali srećna sam! On on on <333 | |
|
| |
Demetria D.
Broj postova : 431 Age : 29 Lokacija : Fantasy. :) Registration date : 05.08.2009
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? sri kol 12, 2009 10:55 am | |
| To što znam da ću doći u srednju i imati novi start. Ostavit ću prošlost za sobom koja je krivac zašto ne mogu ostvariti iskreni odnos s ljudima koje sad zovem prijateljima. Svi misle krivo. U srednjoj ću pokušati ponovo. Sad kad se ureknem pa mi bude još gore | |
|
| |
Pixie
Broj postova : 363 Age : 32 Lokacija : TARDIS Registration date : 04.08.2009
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? sri kol 12, 2009 11:58 am | |
| Ja sam jednostavno sretna. | |
|
| |
simbellmyne
Broj postova : 259 Age : 33 Lokacija : u maxovom zagrljaju Registration date : 24.08.2008
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? sri kol 12, 2009 12:03 pm | |
| @ pixie: da, ja sam u vezi ^^ on je čekal na to 4 mjeseca =) i sad mu se isplatilo | |
|
| |
Andrei Dimitrijev
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? sri kol 12, 2009 4:28 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? | |
| |
|