Golden generation.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

I opet smo tu.

Početna stranicaLatest imagesPretraľnikRegistracijaLogin

Što vas danas čini sretnima?

Go down 
+22
*Mai
ultraviolet.
Ophigenia
Pixie
Andrei Dimitrijev
Demetria D.
Magenta.
Pixie Cissdorie Blackrose
Margaret Riddle
simbellmyne
Lily Doria Mist
Evan Riddle
Amy Nettles
Beatrice N. Bell
Nora Sophie Clarkson
Claire
Lianne Thomas
Edith Wyman
Lana
Tarja Turunen
Arien
Scarlett Speer
26 posters
Go to page : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 24 ... 36  Next
Autor/icaPoruka
Beatrice N. Bell

Beatrice N. Bell

Broj postova : 605
Registration date : 15.08.2008

Što vas danas čini sretnima? - Page 13 Empty
PostajNaslov: Re: Što vas danas čini sretnima?   Što vas danas čini sretnima? - Page 13 Emptypon kol 10, 2009 6:33 pm

U2 manija. :O

Danas sam sretna zato što me sve boli od vježbanja. Very Happy
[Vrh] Go down
http://tisucu-suncanih-dana.blog.hr
simbellmyne

simbellmyne

Broj postova : 259
Registration date : 24.08.2008

PostajNaslov: Re: Što vas danas čini sretnima?   Što vas danas čini sretnima? - Page 13 Emptypon kol 10, 2009 6:38 pm

evan Što vas danas čini sretnima? - Page 13 937369
[Vrh] Go down
http://darksideandcookies.blog.hr/
Beatrice N. Bell

Beatrice N. Bell

Broj postova : 605

PostajNaslov: Re: Što vas danas čini sretnima?   Što vas danas čini sretnima? - Page 13 Emptypon kol 10, 2009 9:02 pm

Danas me čini sretnom što sam se ubila od vježbanja, što je lijepo oblačno, što pričam s najboljim mi frendom i što sam se dogovorila s prijateljicom za grad. Very Happy Osjećam se jebeno odlično i ništa mi neće sjebati taj osjećaj. Što vas danas čini sretnima? - Page 13 421616
[Vrh] Go down
http://tisucu-suncanih-dana.blog.hr
ultraviolet.

ultraviolet.

Broj postova : 58
Registration date : 08.08.2009

PostajNaslov: Re: Što vas danas čini sretnima?   Što vas danas čini sretnima? - Page 13 Emptypon kol 10, 2009 10:08 pm

Frances Magenta Green. je napisao/la:
danas me je sretnom učinio trening. jer sam ¸dušu izmasakrirala na terenu i ne osjećam noge trenutno, ali osjećam se tako jebeno dobro nakon treninga da je to neš predobro. Very Happy

i čini me sretnom što je danas 10.08., godišnjica moje ljučubaste i mene. <3

ljucubasta te VOLI. <3 prejebno najvise.
[Vrh] Go down
http://aventinavenija.blog.hr
Magenta.
seks koji hoda.
Magenta.

Broj postova : 946
Registration date : 17.08.2008

PostajNaslov: Re: Što vas danas čini sretnima?   Što vas danas čini sretnima? - Page 13 Emptypon kol 10, 2009 10:17 pm

ultraviolet. je napisao/la:
Frances Magenta Green. je napisao/la:
danas me je sretnom učinio trening. jer sam ¸dušu izmasakrirala na terenu i ne osjećam noge trenutno, ali osjećam se tako jebeno dobro nakon treninga da je to neš predobro. Very Happy

i čini me sretnom što je danas 10.08., godišnjica moje ljučubaste i mene. <3

ljucubasta te VOLI. <3 prejebno najvise.

tonks/fuksija voli tebe također puno previše. <3

trenutno sam sretna jer. čitam drugu knjigu heri potera. sutra se idem šišati. bojam se u prirodnu boju kose. i mobitel mi je isključen. zanemarit ću činjenicu što sam popizdekila jer ponovno moram skidati fotošop, ali šiškanje me drži. huhu. Very Happy
[Vrh] Go down
Arien
seks koji sjedi.
Arien

Broj postova : 659
Registration date : 14.08.2008

PostajNaslov: Re: Što vas danas čini sretnima?   Što vas danas čini sretnima? - Page 13 Emptyuto kol 11, 2009 1:48 am

ja sam jakojakojako sretna.

bilo mi je prejebeno na koncertu. ok, nije baš bio u2, ali jebite se vi koji kažete da ne valja xD ono, bilo je super. pun stadion. bila sam u prvom redu.
highlight večeri je bio kad sam dobila sms sa u2 koncerta od luke <3 ono, bono me pozdravlja *.* (ok, i luka xD)
i čujem da je paula nabavila kartu, pa sam opet sretna ^^
[Vrh] Go down
http://par-godina.blog.hr/
Andrei Dimitrijev

Andrei Dimitrijev

Broj postova : 242
Registration date : 04.08.2009

PostajNaslov: Re: Što vas danas čini sretnima?   Što vas danas čini sretnima? - Page 13 Emptyuto kol 11, 2009 2:17 am

Koncert.Bilo je jebeno savršeno Što vas danas čini sretnima? - Page 13 4901

Sunday,Bloddy Sunday i With Or Without You <3333

I tako sam krepan al nema šanse da odem spavat.Još me euforija drži xP
[Vrh] Go down
Claire

Claire

Broj postova : 606

PostajNaslov: Re: Što vas danas čini sretnima?   Što vas danas čini sretnima? - Page 13 Emptyuto kol 11, 2009 8:53 am

Bilo je fenomenalno! Cijeli sam dan bila totalno smrdanog raspoloženja i gledamo TV mama i ja u 15 do 6 i baš govore kak još ima karata; i na blagajni i na crnom tržištu. Zove ona prijatelje koji su išli i kažu oni da kreću za 15 min i da dolaze po nas. Ja sam u tih 15 min cijelu kuću preokrenula, jedva se nekak spremila i otišla u ZG bez karte. Došli smo do stadiona u 8 i 15. Čak smo brzo kupile karte na blagajni makad je bila gužva.
A koncert: ajmemajkomila. Ja sam još pod utjecajem adrenalina, euforije ili kojeg vraga. Mislim da tak nekaj više ne budem doživjela. Mada je u svemu tome loše to što mi je krepala baterija na fotiću, al sam uspijela i nešto mobitelom slikat, ali čisto sumnjam da budem ikad zaboravila. Što vas danas čini sretnima? - Page 13 426691
[Vrh] Go down
http://purple-rain.blog.hr
Demetria D.

Demetria D.

Broj postova : 431
Registration date : 05.08.2009

PostajNaslov: Re: Što vas danas čini sretnima?   Što vas danas čini sretnima? - Page 13 Emptyuto kol 11, 2009 9:54 am

Drago mi je kaj ste se lijepo proveli Što vas danas čini sretnima? - Page 13 924448
Iako pucam od ljubomore xD
[Vrh] Go down
Lana

Lana

Broj postova : 670

PostajNaslov: Re: Što vas danas čini sretnima?   Što vas danas čini sretnima? - Page 13 Emptyuto kol 11, 2009 11:22 am

Jebite se vi. Meni je i ispred stadiona bilo k'o da sam na koncertu. Što vas danas čini sretnima? - Page 13 39864 xD
[Vrh] Go down
Claire

Claire

PostajNaslov: Re: Što vas danas čini sretnima?   Što vas danas čini sretnima? - Page 13 Emptyuto kol 11, 2009 11:50 am

Još sam uvijek tolko sretna zbog tog koncerta.
Osjećam se ko hodajuća sreća. Very Happy
[Vrh] Go down
Evan Riddle

Evan Riddle

Broj postova : 543
Registration date : 19.08.2008

PostajNaslov: Re: Što vas danas čini sretnima?   Što vas danas čini sretnima? - Page 13 Emptyuto kol 11, 2009 12:52 pm

drago mi je zbog vas.

ali i zbog mene, jer je jučer opet bilo među najboljim večerima u mom životu! Što vas danas čini sretnima? - Page 13 421616 zanemarimo činjenicu da sam bila pijana k'o letva i da sam lila suze skoro cijelo vrijeme. je on bio tamo. a najbolje mi je, ja opet dobijem napadaj histeričnog plača i on me otprilike sedamastošezdesetčetiri puta pitao zašto plačem. kunem se da sam ga htjela zatući za zemlju (zbog tebe, kretenu jedan!) ali zauvijek će mi ostati u sjećanju naše romantično čavrljanje pored mora, dok gromovi sijevaju na sve strane i sve što mi je pričao tom prilikom (tada me pustio napadaj plača i dobila sam napadaj smijeha od njegovih priča). i svi smo bili tako pijani. mislim da od nas dvadesetinešto (da, samo nas je tako malo bilo) je možda troje njih bilo trijezno. jedne se gole bacaju u more, par njih rigaju, jedan se ne može maknuti sa zemlje, jedan pleše k'o lud, jedan neprestano pada, jedna se napalila i hoće svih bariti (moja best frendica vana. kad sam je zagrlila, rekla je da bolje da se maknem jer će me pošteno zažvaliti. iako je prije toga još 4-5 njih), jednog su zaključali u ono gdje je inače straža plaže, ja plačem... i tako dalje i tako bliže. kaos, u svakom slučaju.
ono što me razočaralo je da nije ništa poduzeo, a bilo je tako blizu. zbilja sam očekivala da hoće.
i da, budite ljubomorni, ne boli me glava. ne boli me ništa. iako sam bila vrlo pijana i vrlovrlo sretna u tom stanju (nije bitno što sam plakala jer su se ovi kupali, jer je toni loše, i zbog njega). jedva čekam da to ponovimo.

i oh, da. zaključila sam da mi je ipak, naposljetku svega, vino najdraže alkoholno piće <3
[Vrh] Go down
Lana

Lana

Broj postova : 670

PostajNaslov: Re: Što vas danas čini sretnima?   Što vas danas čini sretnima? - Page 13 Emptyuto kol 11, 2009 2:53 pm

Evan Riddle je napisao/la:
i oh, da. zaključila sam da mi je ipak, naposljetku svega, vino najdraže alkoholno piće <3

To te ja pitam!! Što vas danas čini sretnima? - Page 13 950972 Što vas danas čini sretnima? - Page 13 950972
[Vrh] Go down
Claire

Claire

PostajNaslov: Re: Što vas danas čini sretnima?   Što vas danas čini sretnima? - Page 13 Emptyuto kol 11, 2009 3:05 pm

Bono <3
[Vrh] Go down
Arien
seks koji sjedi.
Arien

Broj postova : 659
Registration date : 14.08.2008

PostajNaslov: Re: Što vas danas čini sretnima?   Što vas danas čini sretnima? - Page 13 Emptyuto kol 11, 2009 3:08 pm

evan!
[Vrh] Go down
http://par-godina.blog.hr/
Evan Riddle

Evan Riddle

Broj postova : 543
Registration date : 19.08.2008

PostajNaslov: Re: Što vas danas čini sretnima?   Što vas danas čini sretnima? - Page 13 Emptyuto kol 11, 2009 3:09 pm

neira! jučerašnja večer!
[Vrh] Go down
Andrei Dimitrijev

Andrei Dimitrijev

PostajNaslov: Re: Što vas danas čini sretnima?   Što vas danas čini sretnima? - Page 13 Emptyuto kol 11, 2009 6:25 pm

Još uvijek koncert ^^
[Vrh] Go down
Claire

Claire

PostajNaslov: Re: Što vas danas čini sretnima?   Što vas danas čini sretnima? - Page 13 Emptyuto kol 11, 2009 8:33 pm

Andrei Dimitrijev je napisao/la:
Još uvijek koncert ^^

Totalno (:
[Vrh] Go down
Pixie

Pixie

Broj postova : 363

PostajNaslov: Re: Što vas danas čini sretnima?   Što vas danas čini sretnima? - Page 13 Emptyuto kol 11, 2009 8:38 pm

simbellmyne je napisao/la:
danas me čini sretnom to kaj sam jučer bila na koncertu koji se događa jednom u životu i na kojem je bono pjeval sunday, bloody sunday(meni njihovu najdražu pjesmu) i ubacil malo teksta rock the casbah (inače pjesma od clasha, mojeg najdražeg banda). i sretna sam kaj smo dragi i ja od jučer(točnije od with or without you) službeno skupa ^^

*luđački je počela kašljati*

Imaš dečka?! :O
Onak službeno? O.o
Isuse, pa ipak ima Boga Što vas danas čini sretnima? - Page 13 550269 Što vas danas čini sretnima? - Page 13 550269 Što vas danas čini sretnima? - Page 13 550269

Enivej, mene danas usrećuje Bono Vox. Ja sam jučer umrla i ponovno se rodila na koncertu. I da, usrećilo me što je Simika sretna i u vezi Što vas danas čini sretnima? - Page 13 426691
[Vrh] Go down
http://www.last.fm/user/optimisticsmile

Broj postova : 124
Registration date : 30.11.2008

PostajNaslov: Re: Što vas danas čini sretnima?   Što vas danas čini sretnima? - Page 13 Emptyuto kol 11, 2009 9:07 pm

mene usrećuje što svi vi imate neki razlog da vas usreći pa tako i ja Very Happy
[Vrh] Go down
http://serenad.blog.hr
Lianne Thomas

Lianne Thomas

Broj postova : 493

PostajNaslov: Re: Što vas danas čini sretnima?   Što vas danas čini sretnima? - Page 13 Emptysri kol 12, 2009 2:18 am

Moj. Život. Je. Jedan. Veliki. Ringišpil.

Ali svejednoo tako sam jebeno srećna!!! Dođe mi da skačem što upravo i činim ^^

Awwww, nedostaje miiii. Da, tako sam nepovezana i šta sve ne. Ali srećna sam! On on on <333
[Vrh] Go down
Demetria D.

Demetria D.

Broj postova : 431
Registration date : 05.08.2009

PostajNaslov: Re: Što vas danas čini sretnima?   Što vas danas čini sretnima? - Page 13 Emptysri kol 12, 2009 10:55 am

To što znam da ću doći u srednju i imati novi start. Ostavit ću prošlost za sobom koja je krivac zašto ne mogu ostvariti iskreni odnos s ljudima koje sad zovem prijateljima. Svi misle krivo. U srednjoj ću pokušati ponovo.
Sad kad se ureknem pa mi bude još gore Rolling Eyes Sad
[Vrh] Go down
Pixie

Pixie

Broj postova : 363

PostajNaslov: Re: Što vas danas čini sretnima?   Što vas danas čini sretnima? - Page 13 Emptysri kol 12, 2009 11:58 am

Ja sam jednostavno sretna. Što vas danas čini sretnima? - Page 13 39179
[Vrh] Go down
http://www.last.fm/user/optimisticsmile
simbellmyne

simbellmyne

Broj postova : 259
Registration date : 24.08.2008

PostajNaslov: Re: Što vas danas čini sretnima?   Što vas danas čini sretnima? - Page 13 Emptysri kol 12, 2009 12:03 pm

@ pixie:
da, ja sam u vezi ^^ on je čekal na to 4 mjeseca =) i sad mu se isplatilo Što vas danas čini sretnima? - Page 13 426691
[Vrh] Go down
http://darksideandcookies.blog.hr/
Andrei Dimitrijev

Andrei Dimitrijev

PostajNaslov: Re: Što vas danas čini sretnima?   Što vas danas čini sretnima? - Page 13 Emptysri kol 12, 2009 4:28 pm

Kava i bicikliranje ^^
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Što vas danas čini sretnima?   Što vas danas čini sretnima? - Page 13 Empty

[Vrh] Go down

Što vas danas čini sretnima?
[Vrh] 
Stranica 13 / 36.Go to page : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 24 ... 36  Next