| Što vas danas čini sretnima? | |
|
+22*Mai ultraviolet. Ophigenia Pixie Andrei Dimitrijev Demetria D. Magenta. Pixie Cissdorie Blackrose Margaret Riddle simbellmyne Lily Doria Mist Evan Riddle Amy Nettles Beatrice N. Bell Nora Sophie Clarkson Claire Lianne Thomas Edith Wyman Lana Tarja Turunen Arien Scarlett Speer 26 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? pet kol 22, 2008 2:33 pm | |
| - Noah Songein je napisao/la:
- Nisam uopće sretna
Ali zasto? Margaret, zavidim ti. Meni se stara vratila sa poslovnog puta, je porodicna situacija napeta kao i uvijek. Jedva cekam skolsku godinu, da se sve razrijesi. Oni, njihovi razgovori i ne razgovori ....zivo me interesuje kada ce se vec jednom razici, povredjuju me. |
|
| |
Edith Wyman
Broj postova : 280 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? pet kol 22, 2008 2:34 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? pet kol 22, 2008 2:35 pm | |
| Ouh ...to je ... Pa dobro, bit ce bolje ...sigurno hoce ...kao sto Margaret pita, mozemo li te nekako razvedriti? |
|
| |
Edith Wyman
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? pet kol 22, 2008 2:37 pm | |
| Biti ću ja tužna par sati, onda ljuta par sati, pa ću zatim preći u nadu za broncu. Tako mi bude svaki put. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? pet kol 22, 2008 2:39 pm | |
| Ako u medjuvremenu mozemo uciniti nesto sto ce tebe uciniti sretnom ....javi. (: |
|
| |
Claire
Broj postova : 606 Age : 31 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? pet kol 22, 2008 2:40 pm | |
| - Noah Songein je napisao/la:
- Biti ću ja tužna par sati, onda ljuta par sati, pa ću zatim preći u nadu za broncu. Tako mi bude svaki put.
Kod mene je isto tak. Ljuta sam ko pas i opet tužna. Treba mi par sati da se smirim. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? pet kol 22, 2008 2:41 pm | |
| - Tracy McBride je napisao/la:
- Noah Songein je napisao/la:
- Nisam uopće sretna
Ali zasto?
Margaret, zavidim ti. Meni se stara vratila sa poslovnog puta, je porodicna situacija napeta kao i uvijek. Jedva cekam skolsku godinu, da se sve razrijesi. Oni, njihovi razgovori i ne razgovori ....zivo me interesuje kada ce se vec jednom razici, povredjuju me. Potpuno te razumijem, honey. Suviše su zaokupljeni sobom da shvate koliko tebe sve to boli. Rastava mojih staraca mi je došla kao veliko, veliko olakšanje. Barem više nema vike i lupanja po kući, opet mogu živjeti normalno. U takvim je slučajevima konačan rastanak mnogo lakši. Drži se. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? pet kol 22, 2008 2:56 pm | |
| Heh, tnx na tim rijecima, Maggie. I ja jedva cekam da se sve zavrsi. Boli njih uvo za moje osjecaje ... Nije mi drago sto nisam jedina koja to prozivljava. I da ima ljudi koji su to prozivjeli. Ali da, konacni rastanak je ponekad najbolje resenje. |
|
| |
Beatrice N. Bell
Broj postova : 605 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? pet kol 22, 2008 4:04 pm | |
| Sretna sam jer sam dobila Breaking Dawn. --------- Uh. Ja bih stvarno, stvarno htjela da se moji starci razvedu. Svako malo se svađaju i jednostavno mi je više toga dosta. Pogotovo kad ne razgovaraju jedno s drugim dva dana a ja sve to moram trpiti. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? pet kol 22, 2008 4:07 pm | |
| Moji se previše vole da bi se razveli, a to je nešto na čemu sam zahvalna svaki dan, ne samo danas. |
|
| |
Edith Wyman
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? pet kol 22, 2008 4:07 pm | |
| - Namarie Raine Caspian je napisao/la:
- Uh. Ja bih stvarno, stvarno htjela da se moji starci razvedu. Svako malo se svađaju i jednostavno mi je više toga dosta. Pogotovo kad ne razgovaraju jedno s drugim dva dana a ja sve to moram trpiti.
Mislim da se svi roditelji svako malo svađaju. Mislim, nema savršenih parova koji se u svemu slažu. I vjeruj mi, ne želiš da ti se roditelji rastave. | |
|
| |
Beatrice N. Bell
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? pet kol 22, 2008 4:08 pm | |
| Ne svađaju se oni u smislu da se hm. porječkaju. Nego se svađaju, deru se jedno na drugo i ono... na kraju tanjuri završe razbijeni i vrata svaki put lupaju. Vjeruj mi, želim. Mislim da bi nam tako svima bilo puno lakše. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? pet kol 22, 2008 4:09 pm | |
| Žao mi je zbog toga Nem. Mogu samo zamisliti kako ti je. |
|
| |
Beatrice N. Bell
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? pet kol 22, 2008 4:10 pm | |
| *Nam Ah, makar se ne svađaju svaki dan. To me valjda tješi. | |
|
| |
Edith Wyman
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? pet kol 22, 2008 4:10 pm | |
| - Namarie Raine Caspian je napisao/la:
- Ne svađaju se oni u smislu da se hm. porječkaju. Nego se svađaju, deru se jedno na drugo i ono... na kraju tanjuri završe razbijeni i vrata svaki put lupaju.
Vjeruj mi, želim. Mislim da bi nam tako svima bilo puno lakše. Eh, onda je to već gadno... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? ned kol 31, 2008 2:26 pm | |
| MeNe ČiNi SrENoM:
- ovaj forum - mašta - my blog - prijatelji - net - čokolada - jedan tip - moje starke - R. L. Stine(knjige) - E.M.O.(jedan naš klub) - I.T.D.(LoL)
*kissica* |
|
| |
Beatrice N. Bell
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? ned kol 31, 2008 2:40 pm | |
| Danas sam sretna jer:×sam se napokon vratila doma od prijateljice. Nije mi bilo baš savršeno. ×ću sutra vidit svoju ekipu ×sutra dobivam naočale ×sam se uspjela dignut u osam ujutro k'o čovjek[inače sam patuljasta pufnica ] Danas sam nesretna jer:×se bojim da neću moć zaspat večeras i da ću zaspat na klupi sutra ×me trbuh boli od nervoze ×ne znam što bi trebala napravit s kosom sutra. Kad sam zalizana ne valja, kad sam razbarušena ne valja | |
|
| |
simbellmyne
Broj postova : 259 Age : 33 Lokacija : u maxovom zagrljaju Registration date : 24.08.2008
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? ned kol 31, 2008 2:43 pm | |
| ja sam sretna jer: sam jučer zbarila ful zgodnog gitarista(i dobila njegovu trzalicu), a kasnije zbarila još zgodnijeg bubnjara (ozzyjev frend-za one koji ne znaju, ozzy je stvarna osoba po kojoj sam ja napravila lika) sam se jučer fenomenalno zabavila s frendicom s kojom dugo nisam bila vani i došla doma u pol 6 | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? ned kol 31, 2008 3:02 pm | |
| danas sam sretna jer:
x imamo ribu za ručak x smijem na komp x idem na my bike x čula sma se s frndicom
danas sam NEsretna jer:
x neidem na kupanje x je nedjelja x svi su u depresiji x mobitel mi je broken x prija mi NEČE doći x tid |
|
| |
Arien seks koji sjedi.
Broj postova : 659 Age : 30 Lokacija : middle of nowhere. Registration date : 14.08.2008
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? ned kol 31, 2008 3:13 pm | |
| Sretna sam jer: -kupila sam sestri mobitel -jer sam prije tri dana dobila laptop -jer je sutra škola -jer mi je sinoć bilo super sa društvom -jer će mi večeras opet biti super sa društvom -jer vas sve volim -jer je Alexis napisala post -jer sam pokupšala da napišem post | |
|
| |
simbellmyne
Broj postova : 259 Age : 33 Lokacija : u maxovom zagrljaju Registration date : 24.08.2008
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? ned kol 31, 2008 3:41 pm | |
| ja sam jako, jako sretna jer mi je alexis posvetila post | |
|
| |
Claire
Broj postova : 606 Age : 31 Registration date : 15.08.2008
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? ned kol 31, 2008 4:03 pm | |
| Nisam sretna, ogorčena sam. | |
|
| |
simbellmyne
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? ned kol 31, 2008 4:46 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? ned kol 31, 2008 4:46 pm | |
| |
|
| |
Lily Doria Mist
Broj postova : 563 Age : 32 Lokacija : Eire Registration date : 17.08.2008
| Naslov: Re: Što vas danas čini sretnima? ned kol 31, 2008 4:48 pm | |